返回列表 發帖

[Nov/2019] 王力宏龍的傳人2060世界巡迴演唱會—香港站

演唱會名稱:王力宏龍的傳人2060世界巡迴演唱會—香港站
演出日期:2019年11月1-2日 (星期五至六)
演出時間:8:15PM
演出地點:紅磡香港體育館
票價: $1480 / $1180 / $980 / $680

Citi 信用卡優先購票
日期:2019 年 7 月 29 至 8 月 2 日
網上訂票: www.cityline.com (上午 10 時至晚上 11 時 59 分)
電話訂票: (852) 3761 6515 (上午 10 時至晚上 8 時)
*此優惠不適用於 Citi Rewards 銀聯信用卡

Source: gmusic hk facebook

那來既自信賣嚟啲價位
台北果場爆完有陳信宏做嘉賓啲跳樓霏都仲係跳到喊
我果時都用2100台幣買到原價4800既特區位

咁X貴
love wins!

最平都680
同埋龍的傳人Concept有無用咗廿年

好老土, 會唔會整首大合唱我是中國人

香港有人聽佢?

仲要龍的傳人。。。

當香港人係水魚……有幾貴開幾貴

俾Kay 開part 2好過la
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

龍 nlm

佢大陸人嚟嫁?

系大陸蝕到喊,估依個主辦方系洗黑錢的。

其實上次開都過曬氣,依家仲要咁貴

Leehom嘅演唱會係好睇嘅,但近年冇hit歌人氣又唔好,佢經理人係邊個,好唔掂喎。

回復 12# Serendipity

經理人係佢自己公司⋯

好似零宣傳咁 真係有人睇咩

見到個演唱會名已經唔想睇

回想返 蓋世英雄 真係佢人生顛峰
由顏值 到唱片 到現場演出 到事業成就
而家真係唔太會買咁貴既飛入場睇佢
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

呢個年代仲龍的傳人⋯⋯?
DM多仔多到覆唔哂

見到個演唱會名已經唔想睇
Jacz 發表於 2019-8-7 10:32

X2

X2
lblemon 發表於 2019-8-7 12:58

唔講以為張potser係二三十年前嘅演唱會  

佢係迷諗住等大陸fans過香港支持佢 所以改呢個名

唔講以為張potser係二三十年前嘅演唱會
Jacz 發表於 2019-8-7 13:37

內地口味係咁

佢係迷諗住等大陸fans過香港支持佢 所以改呢個名
wzx0825 發表於 2019-8-7 13:55

大陸都蝕到爆

香港而家咁既時局, 仲要叫龍的傳人
睇到個名都唔想去

取消喎
有無人會衝出嚟執三攤

【王力宏龍的傳人 2060 世界巡迴演唱會—香港站】
最新安排

鑑於數月以來香港社會環境出現不穩定的因素,考慮到藝人﹑表演團隊﹑製作團隊及歌迷的安全,經過主辦方連日來的討論後,決定忍痛取消原定 11 月 1 日(星期五)及 2 日(星期六)假紅磡香港體育館舉行的《王力宏龍的傳人 2060 世界巡迴演唱會—香港站》,並將會延期舉行,對此造成不便深感抱歉,我們會盡快公佈新的演出日期,謝謝各方的支持和體諒。

以 Citi 信用卡優先訂票的觀眾可獲全數退款,包括票價、手續費及運費。全額票款將自動退回閣下用以購票之 Citi 信用卡戶口。其票款一律不以現金或支票形式退回。

如有任何查詢,請致電 Cityline 顧客服務熱線 (852)2314 4228 (上午 10 時至下午 8 時)。

取消喎
有無人會衝出嚟執三攤

【王力宏龍的傳人 2060 世界巡迴演唱會—香港站】
最新安排

鑑於 ...
阻住 發表於 2019-9-6 12:06

賣唔出又賴反送中

見佢咁耐都未公售都覺得有D危...
希望真係延期唔係取消...
之前澳門睇左覺得好正(除左唱龍的傳人個part)想睇多次

取消喎
有無人會衝出嚟執三攤

吳浩康?

賣唔出又賴反送中
Frankiekiekie 發表於 2019-9-6 13:41

根本佢去邊度開都賣唔曬
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

根本佢去邊度開都賣唔曬
JayantL 發表於 2019-9-6 14:30

大6邊出曬新聞話主辦方虧本喇

取消喎
有無人會衝出嚟執三攤

支持Cookies
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

賴得就賴 flop就flop啦

咁不穩定 Sammi Joey 迷一樣照開十幾場
JJ 莫文蔚 仲飛嚟做嘉賓添
王力宏團隊 矜貴啲嘅?

賴得就賴 flop就flop啦

咁不穩定 Sammi Joey 迷一樣照開十幾場
JJ 莫文蔚 仲飛嚟做嘉賓添
王力宏團隊 矜貴 ...
wzx0825 發表於 2019-9-6 14:47

蕭敬騰先岩岩開完

如果無歌手肯接個期,不如考慮下開幾場林奠見面會
最好美蛋肯借個Hung Hom 360出嚟,等平霏觀眾都有得同林奠connect

見佢咁耐都未公售都覺得有D危...
希望真係延期唔係取消...
之前澳門睇左覺得好正(除左唱 個part{:1_ ...
mcjam 發表於 2019-9-6 13:41

開騷前兩個月前先用咁既原因取消,加上LeeHom flop咗,唔覺得紅館會再俾期佢

賣  $1480 / $1180 本身已經好離地啦

賣  $1480 / $1180 本身已經好離地啦
kayzzz 發表於 2019-9-6 15:52

仲貴過五月天...
「微笑之中 接受還未有 答案。」

根本佢去邊度開都賣唔曬
JayantL 發表於 2019-9-6 14:30

講真佢十幾年前係紅嘅
但呢十年根本無咩有noise同高質嘅音樂作品

拎住Leehom個名,唯一同用咗廿年嘅Concept就想賣千幾蚊
賣唔出係正常

抵死取消, 希望個期俾番d有質素的歌手

講真佢十幾年前係紅嘅
但呢十年根本無咩有noise同高質嘅音樂作品

拎住Leehom個名,唯一同用咗廿年嘅Conc ...
Frankiekiekie 發表於 2019-9-7 10:19

同意,佢係有才華亦有實力,不過近年好flop,應該起碼出返首hit歌,搞返好人氣先開騷啦。
況且香港都唔宣傳,有乜可能賣得好。

唔通又搵盧巧音同佢唱好心分手咩

poster 7到嚇死人
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

取消咗仲唔lock?
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

費玉清拿了這個檔期

加1場咁大把
votes 發表於 2019-9-20 22:51

係唔係貼錯post
任我行 失憶蝴蝶

番大陸慢慢做龍的傳人啦
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak