返回列表 發帖
好小自己歌
筠筠 發表於 2019-9-13 23:42

佢Solo無快歌所以要唱人地個啲
估唔到KKK真係同佢唱La La世界,好有誠意
少兩個嘉賓會好好多

好小自己歌
筠筠 發表於 2019-9-13 23:42

點解中秋都冇月光光?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

點解中秋都冇月光光?
misterben111 發表於 2019-9-13 23:45

成隻碟都無唱
靈犀又無 良心發現又無

成隻碟都無唱
靈犀又無 良心發現又無
kitu 發表於 2019-9-13 23:50

係喎 阿嬌係到都唔合唱 其實勁想聽愛神之箭

成隻碟都無唱
靈犀又無 良心發現又無

以為必唱.....點知竟然冇唱

成隻碟都無唱
靈犀又無 良心發現又無

前排kenny喺IG先應承瓊姐會唱良心發現
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

救命 我男人真係好叻好正
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

睇咗第一場,有啲唔想睇埋第二場
每個嘉賓應該1+1就算,再獨唱一首好冗長
想聽助聽器,鎢絲燈,唉

真係有好多人好錫斌斌
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

FF RUNDOWN

眼紅館
戀愛最初回
東京特急
再見美惠
先知

Lala世界 (KK Team)
隊友 (KK Team)
友共情 (KK Team)
亂世情侶 (古巨基)

明愛暗戀補習社 (Twins)
愛情當入樽 (Twins x Kenny)
良心發現 (Twins x Kenny)
死性不改 (Twins x Kenny)

Dance Medley : SexyBack/Volar/
Ready To Go /越夜越有機/大熱/閒人勿近

愛神之箭 (Joey x Kenny)
勇氣情歌 (Joey x Kenny)
心之科學 (Joey)

分手不要太悲哀
先知

靈犀
Medley : 助聽器/鎢絲燈/白木屋/無字天書

情陷百老匯 (軒 x Kenny, 張軒彈琴)
笑忘書 (軒 x Kenny)
百年樹木 (軒)

代表作
高山低谷
塑造角色

小學館
預言書
————Encore————
總有一站愛上你
Girls
跟蹤你
大男孩

其實有人會抱期望去睇既咩?
點解會失望?
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

其實有人會抱期望去睇既咩?
點解會失望?
hehe 發表於 2019-9-14 03:17

失望係Kenny冇由頭show肌show到最後一首歌
講真入得場除咗睇容祖兒就係睇kenny露肌
收呢個票價真係露得太少!

都冇乜佢自己嘅歌嘅!!
嬲!
仲以為有得重回05至07嘅回憶tim!!!

佢Solo無快歌所以要唱人地個啲
估唔到KKK真係同佢唱La La世界,好有誠意
少兩個嘉賓會好好多 ...
Ki 發表於 2019-9-13 23:44

其實佢可以唱返boyz既快歌

咁都叫設計?
Wing1211 發表於 2019-9-13 15:18

好似比人斬咁款, 好恐懼

唱咁多人地嘅歌... CLS

其實佢可以唱返boyz既快歌
筠筠 發表於 2019-9-14 08:31

唔計Encore,齋睇成個,覺得佢有少少避開Boy'z時期啲歌
軒仔同佢合唱情陷百老匯有啲驚喜

將塑造角色換做靈犀就差唔多啦

I think EEG understands that roughly half of the audience are there to see its top artists and not Kenny. Of course, if the show is sold out already, giving less time to the stars and more to Kenny may actually be a better idea. But then, 1 or 2 of them must need a solo slot as it gives time for Kenny to (literally) catch his breath...

今晚一齊鬥過安歌最響 今晚要chok到佢真Encore

回復 160# samxdxd

無唱Book B/白木屋/靈犀/小學館真係好可惜
   學佢話齋佢D solo歌其實都好好聽,只係唔hit

希望今晚encore 可以除多少少

好想知會唔會出碟
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

會唔會steven出黎唱一兩首。我prefer boyz

好想知會唔會出碟
Qmen 發表於 2019-9-14 21:19

唔會啦,都無Set機錄影

唱多咗眼紅館咋,不過四個單位都上哂黎一齊合吧手

還我靈犀!!!!
Musick 成隻碟俾佢食咗
同埋唱好少自己歌

放閃
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
再將我相信的如煙火般綻放

希望出碟啦 上次演唱會已經冇出了
kenny跳舞好正呀

又話想比人知道其實佢有好多自己歌
又唔唱多D
點可以無靈犀?
點解可以無女友與好友?
點解可以無死性不改?

14/9 RUNDOWN
眼紅館
戀愛最初回
東京特急
再見美惠
先知

Lala世界 (KK Team)
友共情 (KK Team)
亂世情侶 (古巨基)

明愛暗戀補習社 (Twins)
愛情當入樽 (Twins x Kenny)
死性不改 (Twins x Kenny)

Dance Medley : SexyBack/Volar/
SorrySorry/越夜越有機/大熱

隆重登場 (Joey x Kenny)
勇氣情歌 (Joey x Kenny)
心之科學 (Joey)

分手不要太悲哀

情陷百老匯 (軒 x Kenny, 張軒彈琴)
笑忘書 (軒 x Kenny)
只是太愛你 (軒)

代表作
高山低谷
塑造角色
預言書
————Encore————

總有一站愛上你
Girls
跟蹤你
大男孩
眼紅館 with all guest

好有愛既演唱會, 佢地幾舍嘉賓真係好錫KENNY
BTW 叫到我出哂水同把聲收收地皮

好有愛既演唱會, 佢地幾舍嘉賓真係好錫KENNY
BTW 叫到我出哂水同把聲收收地皮 ...
Kyle_ 發表於 2019-9-15 01:08

淨係相敬如斌都抵晒

今晚班人好顛, 軒仔出黎咩都叫餐死

嘉賓talk好似變左最精彩環節, 個個講野都好放

encore大合唱真係震耳欲聾

英皇對kenny咁無信心就咪鬼幫佢開啦
搵得咁多嘉賓嚟做賣點即係都預咗無下次架啦
何不放手一搏俾佢唱返多d自己歌
古巨基完全唔需要出現 你話佢個人想幫kenny上紅館自薦都係咁話

呢排聽番佢d歌真係好好聽啊
樂壇欠佢一個交待!
佢唱隆重登場果陣好似gay bar d人嘅動作

英皇對kenny咁無信心就咪鬼幫佢開啦
搵得咁多嘉賓嚟做賣點即係都預咗無下次架啦
何不放手一搏俾佢唱返多d自 ...
kitu 發表於 2019-9-15 01:24

之前發生咁多事, 佢地今次得好少時間搞個show同賣飛, 要搵嘉賓撐場可以理解

今次個show的亮點都係嘉賓talk講淫野, 希望今次之後可以build up番佢的人氣

呢排聽番佢d歌真係好好聽啊
樂壇欠佢一個交待!
佢唱隆重登場果陣好似gay bar d人嘅動作 ...
electric 發表於 2019-9-15 08:11

佢唱歌都幾穩, 今次連twins都好似唱得唔錯

握手位班女人叫到顛左

老老豆豆, 蛋記D歌手好似真係幾FD其他唱片公司冇咁覺同明顯
Kyle_ 發表於 2019-8-25 00:46

只係覺得呢間公司啲暗星好似只可以同自己公司啲人拍拖同做friend

唱咁多人地嘅歌... CLS
Lewis 發表於 2019-9-14 09:34

係咪真係咁驚啲飛賣唔出
佢自己啲歌又唔係話少到咁

咁嘅rundown最噴過原來他不夠愛我*N演唱會

係咪真係咁驚啲飛賣唔出
佢自己啲歌又唔係話少到咁

咁嘅rundown最噴過原來他不夠愛我*N演唱會 ...
Frankiekiekie 發表於 2019-9-15 10:59

7.27拍片回應Boy'z演唱會擱置
8.13優先發售,9.13就要開Show
仲要開兩場萬六人
之前係以Boy'z名義先係Star Hall賣到三千張,驚賣唔哂好正常啫

係依家望返覺得氣氛其實係好好,仲有好多歌可以唱,先覺得啲嘉賓可以少啲
問心呀,大把人唔係見到堆嘉賓個名單點會買飛呀

事實係 KENNY 係大陸少左好多 JOB
而家大陸捉逃稅咁勁, 又唔畀拍咁多古裝劇
所以要返0黎香港搵真銀啦....同埋要搵眾星谷人氣

事實係 KENNY 係大陸少左好多 JOB
而家大陸捉逃稅咁勁, 又唔畀拍咁多古裝劇
所以要返0黎香港搵真銀啦....同 ...
hissorhk 發表於 2019-9-15 14:11

其實係咪其他星都係大陸小左job?

回復 191# 筠筠

留意下 D 星要回流香港爭飯食開演唱會, 上綜藝, 出 FUNCTION 就知

靈犀都冇真係唔收貨!

唔該再開紅館唱多啲自己歌
嘉賓就一兩個好啦
今次真心嘉賓太over喧賓奪主啦
名副其實英皇巨星演唱會
不過每個人第一次都系咁無辦法
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

其實係咪其他星都係大陸小左job?
筠筠 發表於 2019-9-15 14:14

William 無劇開
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

唔該再開紅館唱多啲自己歌
嘉賓就一兩個好啦
今次真心嘉賓太over喧賓奪主啦
名副其實英皇巨星演唱會
不過每 ...
Qmen 發表於 2019-9-16 02:35

你確定佢一個人仲可以再開?
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

祖祖真係好衰,成日攞人哋hehe嚟JY式笑話
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

你確定佢一個人仲可以再開?
hehe 發表於 2019-9-16 06:55

如果美蛋肯幫佢攞王力宏十一月個期開Part 2咪得囉

見到HINS 彈琴之後, 愛上左HINS

祖祖真係好衰,成日攞人哋hehe嚟JY式笑話
風見志郎 發表於 2019-9-16 09:45

撞咪先笑死我