返回列表 發帖

「警察還眼」明天1PM全民入機場 百萬人塞爆機場

812起 1PM,有人性既你立刻罷工,百萬人進入機場,咩都唔做,勢要討回雙眼

機場因為100萬人係機場而暫停運作,不是們的責任,因為機場不夠大,圍到出青馬,因為條橋唔夠闊。

統一口號,要入健力士,留傳歷史
「黑警還眼 / an eye for an eye」
「五大訴求,缺一不可」

黑警聽住:
一係你就入機場殺哂所有人
一係你就還返隻眼出黎
否則百萬人不離開機場

不沖禁區,不沖跑道
不沖禁區,不沖跑道
不沖禁區,不沖跑道
百萬人入機場,機場自然停

——————————————————————————————————————————————————

我知而家已經好夜,但係見到今晚嘅場面有可能訓得著咩?

記住你今晚嘅憤怒、心碎、絕望!

聽日機場見!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

嗚嗚。。訓唔著。。。

做乜都唔割!

撐!

CM人要團結

好心痛

一世都唔會原諒班畜牲

香港警X已經變成了人民公敵

Dllm 死黑警
最嬲係仍然有人覺得警察做得無錯
良知去左邊?????
利申:唔係鏡粉

機場見
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

一點去接機!

死仆街香港警察!!!睇你地幾時死!!!!DLLM
再將我相信的如煙火般綻放

黑警還眼

光復香港 時代革命!
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

繼續推

飛唔得了

散未?接完機好走

散未?接完機好走
艾石仔 發表於 2019-8-12 17:12

一路接。。

只知要飛
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

有線條片唔係已經證實咗射眼嘅係“自己友”嘅波子?咁應該叫邊個還眼呢

有線條片唔係已經證實咗射眼嘅係“自己友”嘅波子?咁應該叫邊個還眼呢 ...
kop1874 發表於 2019-8-12 21:47

有線邊條片證實左呢? 6點幾至8點幾一直睇緊109台唔見你講條片, 我只係見到佢出左張第2個MEDIA 影既相, 有布袋彈既布袋

有線條片唔係已經證實咗射眼嘅係“自己友”嘅波子?咁應該叫邊個還眼呢 ...

That photo is fake
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

That photo is fake
janice001 發表於 2019-8-12 22:38

proof?

BTW, 其實係邊張?

只知要飛
JasOh103 發表於 2019-8-12 20:53

跌痛了
我會努力從原地起
到了最終總算學會飛

停得好停得妙

有線條片唔係已經證實咗射眼嘅係“自己友”嘅波子?咁應該叫邊個還眼呢 ...kop1874 發表於 2019-8-12 21:47

你唔係講緊依條片麻?
請問究竟係證實d咩呢?
成段片只係影到個示威者係百幾二百米外踎係地下
距離中槍女士中間仲有成大架消防車係到
唔好同我講咁都可以證實到係個位示威者射落隻眼啊
最好笑係 明明周圍不斷聽到有槍聲既時候
都可以話冇開過槍 你蠢姐唔好當其他人同你一樣豬咁兜啦好麻?
講真 用下個腦先講野啦

流言終結者-鋼珠破安全眼鏡?
https://www.facebook.com/watch/?v=2334935720157807
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

賤格!!!班警察高官唔認係佢地啲狗做
去死啦!!!

你真係on_9架唔係扮架喎

藍蛆不嬲唔做Fact check 成日瘋狂炒車
發表完偉論 知道柒左就潛水

藍蛆不嬲唔做Fact check 成日瘋狂炒車
發表完偉論 知道柒左就潛水
小糖 發表於 2019-8-13 14:15

發布謠言點解要fact check
    一傳十十傳百 就會有人信

好彩CM都係深黃壇姐
見到有人話係示威者射爆個女仔眼真係得啖笑