返回列表 發帖
2019年仲用緊d咁垃圾既網賣飛 真係好荒謬
kayzzz 發表於 2019-9-10 22:02

bb你咁有錢 好心就買黃牛啦
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

林鄭可唔可以發下力將所有真心愛音樂既香港人connect埋d賣飛網

林鄭可唔可以發下力將所有真心愛音樂既香港人connect埋d賣飛網
hehehaha 發表於 2019-9-10 22:09

今日已經發起不合作運動塞爆佢個system
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

大陸售票網應付差唔多兩百萬人同時搶票都綽綽有餘,IT技術香港差大陸幾十條街

bb你咁good taste 好心就買Pretty Crazy啦
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

咁垃圾既網都可以開賣首日一click就買到某位女金嘅飛
其實有無諗過係太多人買Eason先會咁呢lol
兩岸三地嘅賣飛網我都用過搶飛,其實熱門歌手一樣係咁難買
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

回復 305# gzsbx3

台灣大陸演唱會飛所以能夠秒殺係有原因的

啲飛太少牛牛太多
love wins!

咁垃圾既網都可以開賣首日一click就買到某位女金嘅飛
其實有無諗過係太多人買Eason先會咁呢lol
兩岸 ...
fifty1205 發表於 2019-9-10 23:23

其實個網好犀利 你最愛個兩個女銀去到開concert前一星期都一click就買到

其實真係服左你 男歌手post都可以乘機插你至憎既果個女金 頭先跟你個邏輯打段野抽水都覺得有d夾硬

啲飛太少牛牛太多
ivanbb 發表於 2019-9-10 23:44

黃牛絕對唔可以助長 原則問題

尚有些仗全力亦打不上
「微笑之中 接受還未有 答案。」

好垃圾乜?買謝安琪d飛好易喎
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

好垃圾乜?買謝安琪d飛好易喎
cathay1996 發表於 2019-9-11 04:04

咁謝安琪幾日先賣晒嘛

大陸果d售票網一下冇曬,係短痛
係Urbtix就等成日,係長痛

加3-7/1 最後五場 17/9賣 from 903廣告
btw 我發現我ip被block wifi+4G都入唔到城網

btw 我發現我ip被block wifi+4G都入唔到城網
misterben111 發表於 2019-9-12 09:20

又話leon 4/1
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

misterben111 發表於 2019-9-12 09:20

尾場係星期二,唔知可唔可以唱到1點呢

尾場係星期二,唔知可唔可以唱到1點呢
Garfield 發表於 2019-9-12 09:42

仲點係城網先解封返啲無辜ac 好多人咩都冇做就block左
    我諗緊到時係咪要去圖書館/網吧買

仲點係城網先解封返啲無辜ac 好多人咩都冇做就block左
    我諗緊到時係咪要去圖書館/網吧買 ...
misterben111 發表於 2019-9-12 09:45

我發覺大陸d人都好容易搶到喔,有d好似用VPN,我見到百度貼吧都有唔少人搶到咗曬出來

我發覺大陸d人都好容易搶到喔,有d好似用VPN,我見到百度貼吧都有唔少人搶到咗曬出來 ...
lightupmylight 發表於 2019-9-12 09:48

唉,又話唔黎香港,口裡說不身體卻很誠實

唉,又話唔黎香港,口裡說不身體卻很誠實
misterben111 發表於 2019-9-12 10:34

14億人口,有13億話唔黎,都仲有1億會黎,咁呢1億人口入面有1一千萬話想黎睇Eason咁都不得了喇

《FWD富衛保險陳奕迅FEAR AND DREAMS香港演唱會19/20 (加場)》
反應熱烈, 現加開2020年1月3日至7日最後5場!
票價: $980/ $680/ $480

門票於9月17日(星期二)上午10時起於城市售票網公開發售,觀眾亦可同時透過以下途徑購票:
●​城市售票網網頁:http://www.urbtix.hk/internet/zh_TW/eventDetail/39311
●​流動應用程式My URBTIX(Android 及 iPhone版)
●​信用卡電話購票:2111 5999(每日上午10時至晚上8時,包括公眾假期)

*每人每次限購最多4張門票
*本演唱會不設售票處售票
SAMMI 三米

叫佢唔好block 香港ip 先la
Infinity & Eternity

又話leon 4/1
風見志郎 發表於 2019-9-12 09:23

信一成都死..........諗諗下都知無可能,一號完Show,二號先可以拆台,俾盡你三號砌好個台,四號就開Show?

冇用monkey都被block ip
可以點

#Eye4hk

信一成都死..........諗諗下都知無可能,一號完Show,二號先可以拆台,俾盡你三號砌好 ...
Ki 發表於 2019-9-12 11:37

早兩三年d show隔兩三日就再開,係近年預留多左時間

#Eye4hk
timc524 發表於 2019-9-12 11:41

黑衫勇武派

終極加開 一定要買到呀 天呀

#Eye4hk

Source?

Source?
艾石仔 發表於 2019-9-12 12:00

Eas music ig

早兩三年d show隔兩三日就再開,係近年預留多左時間
joshua 發表於 2019-9-12 11:52

近幾年個台玩嘅花臣多咗,少咗咁急就要開Show
不過近幾年係咪真係無乜例子呢?

#Eye4hk

#weconnected

終極加開 一定要買到呀 天呀
jasonscy 發表於 2019-9-12 11:56

個網死左 想買都難

917再無限F5城市受騙網
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

#Eye4hk

希望所有藍絲杯葛呢次演唱會!
讓返d位比真香港人

近排睇返eason's life

梗係覺得25場開3面台好可惜

好想四面呀!!!!!

近排睇返eason's life

梗係覺得25場開3面台好可惜

好想四面呀!!!!! ...
let'sbegin 發表於 2019-9-12 16:08

唔趁而家後生開多d四面台,年紀大咗仲加唔想開四面台,例如麟伯,年紀大咗都喺只開三面台,只有同其他歌手合作開show先會開四面台

想問公售d飛係唔係前日第一日就賣晒?

點解我前日入個網睇 明明賣晒咁濟 但尋日朝早又見到有飛賣?

想問公售d飛係唔係前日第一日就賣晒?

點解我前日入個網睇 明明賣晒咁濟 但尋日朝早又見到有飛賣? ...
CherryCat 發表於 2019-9-12 18:42

有d甘咖事?

#Eye4hk

唔好諗多咗
再將我相信的如煙火般綻放

唔好諗多咗
kaman921 發表於 2019-9-12 22:53

都好明顯,好難唔諗多,可能係攝影師想借eason發聲

都好明顯,好難唔諗多,可能係攝影師想借eason發聲
gzsbx3 發表於 2019-9-12 23:20

仲要黑衫
隔離兩粒黃色字
真係好難唔諗多

唔好諗多咗

講笑姐
咁認真做咩

唔好諗多咗

好難唔叫人諗多 仲要加埋呢個演唱會名
喺呢個咁敏感嘅時刻出呢個poster隨時惹火上身
我就唔信主辦同唱片公司冇考慮過會有呢個情況
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

好難唔叫人諗多 仲要加埋呢個演唱會名
喺呢個咁敏感嘅時刻出呢個poster隨時惹火上身
我就唔信 ...
JayantL 發表於 2019-9-13 01:22

大陸個班玻璃心唔知會點諗呢
再將我相信的如煙火般綻放

閒魚上有人跨年單丁680賣到2500,大家上去插佢啦

閒魚上有人跨年單丁680賣到2500,大家上去插佢啦
af_k1 發表於 2019-9-13 15:48

插都冇用,大陸有錢人多,腦殘粉多,就係有水魚上鉤,你吹得佢漲?

《FWD富衛保險陳奕迅FEAR AND DREAMS香港演唱會19/20(加場)》
香港體育館(紅館)
3-7/1/2020
$980, $680, $480

共5場,約20,000張門票於9月17日(星期二)上午10時起於城市售票網公開發售,顧客可同時透過以下途徑購票:

城市售票網網頁:www.urbtix.hk
流動應用程式My URBTIX(Android 及 iPhone版)
信用卡電話購票:2111 5999(每日上午10時至晚上8時,包括公眾假期)

每人每次限購最多4張門票。
(售票首天購買此節目的門票時,當使用同一信用卡的累計購票數量在任何一次交易中已達上述的每次購票上限,該信用卡於當天即不能再用於購買此節目任何場次的門票。)