返回列表 發帖
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

21~25行全開

APP 成日都ERROR lol~~~

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 5 201 (25.6%)
已售罄的場次Sold-out performance(s): N/A

完全入唔到
點解可以賣咗咁多
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

所有場次得番單丁位
SAMMI 三米

完全load唔到 光復城網 時代革命
love wins!

有乜可能咁垃圾嘅system可以頭一個鐘賣15000張
擺明俾啲牛買L曬啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

截至As at 11:30am

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 1 031 (5.1%)
已售罄的場次Sold-out performance(s): N/A
(以上資料由上午11時起每隔約30分鐘更新。)
(The above information will be updated around every 30 minutes from 11am.)

係咪收得工?

應該用實名制等d人炒唔到黃牛

門票銷售情況Ticket sale update
截至As at 12pm

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 275 (1.4%)
(以上資料由上午11時起每隔約30分鐘更新。)
(The above information will be updated around every 30 minutes from 11am.)

會唔會urbtix開咗130條線接電話所以啲霏賣得咁快

會唔會urbtix開咗130條線接電話所以啲霏賣得咁快
阻住 發表於 2019-9-17 12:12

你覺得佢地會咁有心特登為咗陳奕迅開多啲線?
擺到明開哂後門俾哂啲食屎黃牛買啦

門票銷售情況Ticket sale update
截至As at 1pm

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 26
已售罄的場次Sold-out performance(s): 4, 7/1/2020
您亦可使用信用卡電話訂票熱線(852)2111 5999(每日上午十時至晚上八時)或於各售票處開放時間內前往購票(請注意:陳奕迅演唱會2019(加場) 不設售票處售票)。
You may also use our credit card telephone booking hotline at (852) 2111 5999 (from 10 am to 8 pm daily) or visit our outlets during their opening hours (Note: there is no counter booking for Eason Chan in concert 2019 (Additional Performances)).

得返26張都入唔到

你覺得佢地會咁有心特登為咗陳奕迅開多啲線?
擺到明開哂後門俾哂啲食屎黃牛買啦  ...
Ki 發表於 2019-9-17 12:14

過數俾fc等飛算

過數俾fc等飛算
JayantL 發表於 2019-9-17 13:29

FC場次隨機啊

FC場次隨機啊
af_k1 發表於 2019-9-17 13:38

好似攞到飛之後可以通過FC同其他人換飛
當然 31號同尾場呢啲唔使諗

好似攞到飛之後可以通過FC同其他人換飛
當然 31號同尾場呢啲唔使諗 ...
JayantL 發表於 2019-9-17 14:00

你覺得FC有無跨年 尾場

你覺得FC有無跨年 尾場
af_k1 發表於 2019-9-17 14:08

佢講咗隨機分配有曬25場
但派中嘅幾率真係好低 而且中到呢兩場嘅人應該都唔會同人換

痴線 完全入唔到 但d飛就賣哂 diu

今日賣得點解咁快,玩夠三個鐘就收皮

今日賣得點解咁快,玩夠三個鐘就收皮
Lampard_poon 發表於 2019-9-17 16:45

大陸佬開VPN好易就買到,見到佢地曬出黎10點半就買咗四張980

大陸佬開VPN好易就買到,見到佢地曬出黎10點半就買咗四張980
lightupmylight 發表於 2019-9-17 17:00

app?定網站先
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

lightupmylight 發表於 2019-9-17 17:00

唔關事。IP被封左咩都入唔到。6部手機6部電腦,系香港,深圳都試過。VPN試過,都入唔到。全被封。IP要幹凈就有機會入。

唔關事。IP被封左咩都入唔到。6部手機6部電腦,系香港,深圳都試過。VPN試過,都入唔到。全被封。IP ...
nopop 發表於 2019-9-18 10:30

點先為之乾淨?

有無人買左成個禮拜都仲係無收過email
錢就已經過左數

錢就已經過左數
mc) 發表於 2019-9-19 22:52

有cap圖嘅話可以上urbtix check
或者send credit card number去urbtix個email問佢攞

錢就已經過左數
mc) 發表於 2019-9-19 22:52

信用卡過咗數咪得,兩星期前如常拎飛

真係好玻璃心

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
再將我相信的如煙火般綻放

真係好玻璃心
kaman921 發表於 2019-9-30 21:51

大6人真係好_煩 咪鬼睇啦妖
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

大6人真係好_煩 咪鬼睇啦妖
帥小寶` 發表於 2019-10-1 11:44

最好全部飛炒唔到
「微笑之中 接受還未有 答案。」

好呀!
我預咗最少睇2場
唔好同我爭

ig po咗八首歌

四季
綿綿
明年今日
落花流水
還有什麼可以送給你
打得火熱
葡萄成熟時
愛情轉移(WTF?)

ig po咗八首歌

四季
綿綿
明年今日
落花流水
還有什麼可以送給你
打得火熱
葡萄成熟時
愛情轉移(WTF?) ...
JayantL 發表於 2019-10-10 14:57

落花流水
葡萄成熟時
正!!!!

ig po咗八首歌

四季
綿綿
明年今日
落花流水
還有什麼可以送給你
打得火熱
葡萄成熟時

有無圖?睇美吹ig唔見有

有無圖?睇美吹ig唔見有
lexleung1019 發表於 2019-10-10 15:46

佢official account
yisiyinyue

嘩, 佢facebook好似擦曬邊球

希望呢個演唱會唔會無啦啦唱8首Gin Lee仲要包裝做藝術
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

ig po咗八首歌

四季
綿綿
明年今日
落花流水
還有什麼可以送給你
打得火熱
葡萄成熟時

之前千嬅演唱會前都po咗堆歌做宣傳,點知好多都無唱

有冇人知演唱會幾時先派飛?

回復 391# Nathan

評分人數

• hinz

FEAR AND DREAMS
這次與日本插畫家Noritake合作,以Fear and Dreams演唱會作為設計概念,創作單線畫的Eason,並將推出壹系列紀念品,請大家密切留意!

呢條友真係唔宣傳唔出歌
上神枱大哂

呢條友真係唔宣傳唔出歌
上神枱大哂
hehehaha 發表於 2019-11-1 17:17

吹麼?

吹麼?
kayzzz 發表於 2019-11-1 17:20

想聽下新歌啫
吹麼?

有冇人知演唱會幾時先派飛?
let'sbegin 發表於 2019-10-13 21:50

你指歌迷會定東亞優先定公售飛?!
歌迷會我唔清楚,但東亞優先/公售飛就應該係佢頭場開之前2個星期就會收到
如果你係東亞優先/公售飛,咁最快呢個月尾會有~

想聽下新歌啫
吹麼?
hehehaha 發表於 2019-11-1 18:07

新歌應該近開show時會有,我覺得佢潛水應該係避免要答政治嘢啫,呢排根本所有一線歌手都潛水。

件t好似都幾hea下

朋友個朋友幫EASON做野
話新歌一早有,叫「驚」。
夕爺填詞,不過歌詞同6月至宜家既社會好似, (好似6月前已經寫好錄好)
EASON & EASON公司唔敢出首歌。