返回列表 發帖
Eason 紅館怨鬼十大 (7次紅館4次以上都有唱)

6 與我常在 /
5 K歌之王 / 單車 / 天下無雙 / 明年今日 /
...
hehehaha 發表於 2019-8-19 20:12

上次DVD cut左好多歌
我估今次主力唱球記/ 華星年代/ Non-YY 作品
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

想聽呢個rundown:

Fear
浮誇
告別娑婆
謊言 / 荒原
斯德哥爾摩情人
起點.終站
破壞王
無條件
一絲不掛
...
hehehaha 發表於 2019-8-14 05:49

Fear 可以有死亡系列
怕死
不求人
活著多好
最後派對

黑擇明
「微笑之中 接受還未有 答案。」

l00540 發表於 2019-8-19 20:45

希望成隻L.O.V.E. 再玩一次

l00540 發表於 2019-8-19 20:45

係囉~好遺憾...CUT左咁多歌好想知道WYMAN同環球個結解開左未.....

到時出影音又要CUT咁多歌...

聽日希望入到
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

佢又學美祖整返個怨鬼十大囉=.=
明年今日/Shall we talk/夕陽無限好/浮誇/單車/陀飛輪/幸福摩天輪/天下無 ...
stephybest 發表於 2019-8-19 19:39

Shall we talk十幾年冇唱啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

JayantL 發表於 2019-8-20 01:01

上年港台咪唱咗

AEG優先死網

入唔到網 電話打唔通

死哂
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

點算

其實係咪冇人成功買到

連登冇

哂9曬啲時間

通常幾多點會sold out??
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

痴線一個鐘loop空氣

連登冇
timc524 發表於 2019-8-20 09:44

有第一個幸運兒出現啦

有第一個幸運兒出現啦
Ki 發表於 2019-8-20 10:04

點做到 ...
打電話定上網先

點做到 ...
打電話定上網先
victor1991415 發表於 2019-8-20 10:05

有2個  1個電話 1個上網

點做到 ...
打電話定上網先
victor1991415 發表於 2019-8-20 10:05

上網

搵唔到意義

入到但都LOAD得勁慢= =

入到但都LOAD得勁慢= =
Lewis 發表於 2019-8-20 10:26

依然入唔到

勁彈5秒重試page....

上網load唔到...
電話又打唔通...

JayantL 發表於 2019-8-20 01:01

佢今次都係唱環球嘅歌吧
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

上網load唔到...
電話又打唔通...
小儀豬尾 發表於 2019-8-20 10:43

想我怎去相信這一套?
    唉入極都入唔到
「微笑之中 接受還未有 答案。」

相信過多幾個鈡,官方公佈:多謝支持,優先訂票全部售罄

不停F5中.............

就禁到痴線

完全入唔到

決定罷聽陳奕迅

入到都冇用 睇到少量 我揀一張都話冇

On9 aeg

stephybest 發表於 2019-8-20 13:31

入到都好似依經中六合彩咁 ...

stephybest 發表於 2019-8-20 13:31

下。。。即係無晒飛嗱?

入到都好似依經中六合彩咁 ...
victor1991415 發表於 2019-8-20 13:41

咪又係買唔到

黃牛死全家

f5左成4個半鐘
2點正先買到10號680

入左去兩次都係買唔到

講到賣哂但我都都仲未入到

Eason 紅館怨鬼十大 (7次紅館4次以上都有唱)

6 與我常在 /
5 K歌之王 / 單車 / 天下無雙 / 明年今日 /
...
hehehaha 發表於 2019-8-19 20:12

唔知點解,手機陳堆冤鬼反而想繼續聽,美祖果D真係厭。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

唔知點解,手機陳堆冤鬼反而想繼續聽,美祖果D真係厭。
風見志郎 發表於 2019-8-20 15:20

呢個男人呢五六年有幾可係香港認真唱過歌呢,冇聽過所以先覺得唔係怨鬼姐,不過買唔到飛就算數

呢個男人呢五六年有幾可係香港認真唱過歌呢,冇聽過所以先覺得唔係怨鬼姐,不過買唔到飛就算數 ...
stephybest 發表於 2019-8-20 15:22

認真少少應該唔會忘記歌詞嘅

12點幾上網買到21號4張680,當時480同980已經只剩少量了
之後再打算買多2張已經入唔到了

16:54第一次入到去
但係入面CLICK嘢又係慢到嘔,兩三分鐘先有反應

對不起!您未能在指定時間內完成購票程序!
本次訂購已失效,請重新進入!

禁到張11號$480又俾唔到錢

入到 但load極都無飛

突然勁順,是咪已經無霏了

想睇12月31號
希望買到