返回列表 發帖
有無人係1:30pm之後買到霏架
想知server係咪已經hang咗

好攰
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

比幾舊水益黃牛算,唔想再321retry

截至As at 3pm
以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 5 237 (8.9%)

有無人係1:30pm之後買到霏架
想知server係咪已經hang咗
阻住 發表於 2019-9-10 14:55

我!
以前買3位天后無一次入到
今日好lucky  入到4次,買咗2次 彈咗2次

無L 入到過
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

試下用app但retry完幾次就會未連接互聯網

阻住 發表於 2019-9-10 15:35

我都係咁,勁廢

阻住 發表於 2019-9-10 15:35

係 唔知啲人點解用到
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

真係難過五大訴求

sold out未

記得2013個時候有幾場好似唔夠23:00就完場,今次唔知會唔會都喺得咁短

會唔會再加呢 再加應該加到25場

記得2013個時候有幾場好似唔夠23:00就完場,今次唔知會唔會都喺得咁短
lightupmylight 發表於 2019-9-10 16:32

其實eason一向睇心情同狀態en唔encore

會唔會再加呢 再加應該加到25場
Joeyyung616_ 發表於 2019-9-10 16:33

根據佢開嘅規律,喺開四休一,如果加場應該會加4場,2/1休息,加3/1~6/1

sold out未
JayantL 發表於 2019-9-10 16:18

門票銷售情況Ticket sale update

截至As at 4pm

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 2 123 (3.6%)

已售罄的場次Sold-out performance(s): 9/12/2019, 31/12/2019

唔會再向前加了吧。。。

回復 267# Jacz

三面台賣左六個幾七個鐘都未賣曬算慢

回復 266# lightupmylight

可能24/28場 想破上次就28

其實eason一向睇心情同狀態en唔encore
KLY 發表於 2019-9-10 16:34

上一次頭16場encore情況:Encore
01  單車 / 明年今日
02  明年今日
03  重口味
04  重口味
05  重口味
06  /
07  重口味
08  浮誇
09  /
10  單車
11  /
12  明年今日
13  /
14  重口味
15  /
16  主旋律

回復  Jacz

Joeyyung616_ 發表於 2019-9-10 16:38

因為冇得排隊,如果有排隊嘅話,應該中午就賣曬喇

回復  lightupmylight

可能24/28場 想破上次就28
Joeyyung616_ 發表於 2019-9-10 16:38

聽聞4號之後有Leon嘅檔期,估計加唔到

回復  Jacz

個死人網都入唔到 點買吖

回復 273# lightupmylight

20其實好收手 估計佢又爛聲

回復 274# timc524

入左六個鐘都入唔到 癡線

1號尾場都未賣曬
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

我想問下買到嘅人有無收到email呀?

我想問下買到嘅人有無收到email呀?
Alanalan 發表於 2019-9-10 16:53

未收到
SAMMI 三米

個死人網都入唔到 點買吖
timc524 發表於 2019-9-10 16:46

真係廢到喊,今朝到依家都入唔到
身邊冇一個朋友入到

三面台個floor plan咁黑法
其實開30場都唔會夠賣

三面台個floor plan咁黑法
其實開30場都唔會夠賣
hehehaha 發表於 2019-9-10 18:02

大6班黃牛團夥唔打擊,幾多都唔夠賣。   支持,紅館外面班大6黃牛加價賣票的,一律暴打佢地

十點試到依家都未入到
「微笑之中 接受還未有 答案。」

十點試到依家都未入到
misterben111 發表於 2019-9-10 18:30

一樣

Load到入去就話connection time out...
我們的總和

希望有加場同埋希望張敬軒賣飛個日個網好啲
「微笑之中 接受還未有 答案。」

大6班黃牛團夥唔打擊,幾多都唔夠賣。   支持,紅館外面班大6黃牛加價賣票的,一律暴打佢地 ...
乐坛风云 發表於 2019-9-10 18:07

唔使打佢嘅
喺紅館門口叫人唔好買黃牛 佢仲驚過你
連成本價都收唔返 買埋廢紙

終於買到張17號 $680 第27行

而家先開始瘋狂入到
但已經冇乜用

得返111張賣
已經有八場售罄
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

得返111張賣
已經有八場售罄
Qmen 發表於 2019-9-10 20:23

呢個係7點嗰陣
而家得返10張左右 而且揀唔到(仲要係顯示 系統未能回應 而唔係顯示俾人hold)

呢個係7點嗰陣
而家得返10張左右 而且揀唔到(仲要係顯示 系統未能回應 而唔係顯示俾人hold) ...
JayantL 發表於 2019-9-10 08:26 PM

完全入唔到...
八點未更新
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

終於買到張17號 $680 第27行
阻住 發表於 2019-9-10 19:58

18:40買到980嘅22行,哭cry,寧願27行680

想問下買到嘅人
你哋今日有冇出現過ticket.urbtix.hk
想知自己係咪俾urbtix block咗先會出現呢個死page

想問下買到嘅人
你哋今日有冇出現過ticket.urbtix.hk
想知自己係咪俾urbtix block咗先會出現呢個死 ...
JayantL 發表於 2019-9-10 20:46

起碼100次
跟住7pm後無見過, 就算夠15分鐘用monkey好快入得返去
估7pm真係被block

我四點幾已經放棄
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

得返一張30號$680

得返一張30號$680
阻住 發表於 2019-9-10 21:16

sold out
五個mon對住呢一張都冇辦法

起碼100次
跟住7pm後無見過, 就算夠15分鐘用monkey好快入得返去
估7pm真係被block ...
阻住 發表於 2019-9-10 20:51

Yep
我都差唔多
大半日都經常出現ticket.urbtix.hk然後死page 連321page揀其他節目入都死page
跟住7點左右開始monkey or kkfly都可以入到
不過我買唔到

但唔知點解我有一部notebook只係開咗幾個browser正常321 load
冇用monkey都出現ticket.urbtix.hk

sold out都未入到會唔會取消㗎
love wins!

2019年仲用緊d咁垃圾既網賣飛 真係好荒謬