返回列表 發帖
唔係話上海已經book咗期,4場咩?
Jacz 發表於 2019-11-21 17:42

聽聞台北都攞咗期下年開

關EASON 咩事 ?_?
kwanie 發表於 2019-11-21 17:51

洗唔洗回得咁快呀
一時po錯區
我夠知唔關事囉
再將我相信的如煙火般綻放

再將我相信的如煙火般綻放

留名睇護旗 等啲人仲對佢有fantasy呀嗱
janice001 發表於 2019-11-21 17:05

張敬軒自己走去護旗
啲fans就走去沮咒佢護旗 好撚無恥
#抵D #D得好 護旗講生日快樂一點都不能少我係廣州人就話佢非自願 公司出post
話佢比香港人更香港人
笑到我gapgap聲

張敬軒自己走去護旗
啲fans就走去沮咒佢護旗 好撚無恥
#抵D #D得好 護旗講生日快樂一點都不 ...
timc524 發表於 2019-11-21 18:26

做咩del post牙
真心話唔怕講出嚟喎
@ Janice001 Hello?
你話佢啲fans對佢有fantasy
咁你對張敬軒有咩fantasy牙
10月1國殤日你個fantasy有冇碎咗牙
定係搵個excuse話係佢公司出 唔關事

中國軒啲fans衝出黎_

擔心觀眾唔安全所以取消
kaman921 發表於 2019-11-21 18:06

是否改期無望?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

是否改期無望?
l00540 發表於 2019-11-21 20:34

紅館啲期唔係咁易改,full到咁

btw,紅館連續兩年聖誕跨年個期吉咗

是否改期無望?
l00540 發表於 2019-11-21 20:34

要重新入紙
而且佢應該好快開始tour
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

要重新入紙
而且佢應該好快開始tour
JayantL 發表於 2019-11-21 21:41

吓,好辛苦才買到票
絕望 to the power n.....
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

1999>2001>2003>2006>2007>2010>2013>2019/20>下次真係唔知幾時,間隔越來越久

1999>2001>2003>2006>2007>2010>2013>2019/20>下次真係唔知幾時,間隔越來越久
乐坛风云 發表於 2019-11-21 22:48

其實好事
而家佢減產 間隔耐啲會儲返多啲新歌(The Key 準備中 L.O.V.E.)
開得多開得密嗰啲反而多數食老本
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

其實好事
而家佢減產 間隔耐啲會儲返多啲新歌(The Key 準備中 L.O.V.E.)
開得多開得密嗰啲反而多數食老 ...
JayantL 發表於 2019-11-22 01:00

巡完一次回來
可能又等3年或以上....

希望紅館能批出擋期
希望允許我們保留門票
容後再公布補場啦... 集氣

其實好事
開得多開得密嗰啲反而多數食老 ...
JayantL 發表於 2019-11-22 01:00

其實好矛盾
如果佢儲得多新歌
開演唱會唱多左新歌
D人一定唔滿意

因取消香港首站演唱會,仍是覺得暫時無法舉行巡迴演唱會住
任我行 失憶蝴蝶

希望有機會延期 幾氣

其實好矛盾
如果佢儲得多新歌
開演唱會唱多左新歌
D人一定唔滿意
wewa1001 發表於 2019-11-22 10:27

應屆女金演唱會係咁唱自己老細放題都大把fans護航啦
Eason唱新歌更加大條道理
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

應屆女金演唱會係咁唱自己老細放題都大把fans護航啦
Eason唱新歌更加大條道理 ...
John 發表於 2019-11-22 13:34

咁應屆女銀演唱會都翻唱左8首歌 又係好多fans係度護航
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

聽聞台北都攞咗期下年開
阻住 發表於 2019-11-21 17:53

今日台灣蘋果話小巨蛋唔批期比佢同姐倫

巡完一次回來
可能又等3年或以上....

希望紅館能批出擋期
希望允許我們保留門票
容後再公布補場啦... 集 ...
l00540 發表於 2019-11-22 08:06

上次劉華羅到期補都係其他同期既申請人撒回哂讓比佢
阿臣今次羅成個月真係難搞

KLY 發表於 2019-11-22 15:33
估唔到台灣都唔批,佢真係慘
任我行 失憶蝴蝶

估唔到台灣都唔批,佢真係慘
remus 發表於 2019-11-22 16:35

可以改去高雄巨蛋開,攞兩三個禮拜期都應該無問題,不過可能會俾Korean Fish同班粉消費

從優先訂飛到公售到而家,都未開過記者會,亦都冇任何宣傳,真的可惜了,如今這個局勢開show

KLY 發表於 2019-11-22 15:33

因為小巨蛋有個條款係「第一次申請有優先」
於是明年就好多外國歌手拎左期,Celine Dion 同 Justin Timberlake 都會開
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

應該正常舉辦,趁機暴打一番大陸黃牛,要佢地以後都唔可以炒紅館飛

局勢平靜了 有無機會正常舉辦啊

真心覺得取消得太早
呢啲唔叫照顧觀眾 係不負責任
諗住一刀切早早取消就唔會惹火上身

af_k1 發表於 2019-11-25 11:30

X2

幾時有?
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

Poly未解決,紅磡仲封緊路,點開啊
五大訴求 缺一不可!

本身個rundown係咪有arent u glad同夢的可能?

回復 531# Garfield

宜家攬炒到個show要從上海或者成都開始,就算返到紅館都唔係原汁原味咯。

回復  Garfield

宜家攬炒到個show要從上海或者成都開始,就算返到紅館都唔係原汁原味咯。 ...
af_k1 發表於 2019-11-26 00:16

做唔到首站嘅話寧願做尾站
tour中間開嘅話成件事會變得好公式

做唔到首站嘅話寧願做尾站
tour中間開嘅話成件事會變得好公式
JayantL 發表於 2019-11-26 15:09
如果真係攞到紅館期,香港未必係尾站,可能又係澳門先係尾站
任我行 失憶蝴蝶

如果真係攞到紅館期,香港未必係尾站,可能又係澳門先係尾站
remus 發表於 2019-11-26 15:17

如果尾站係紅館有冇機做返四面台?

大家去fb ig 集氣重開吧

大家去fb ig 集氣重開吧
af_k1 發表於 2019-11-26 16:05

集氣 x2

但會唔會整個團隊都未Ready.....

聽講話已經即刻入紙咗出年嘅12月中檔期?所以12.18先公佈退款詳情

好緊張
等咗6年
聽晚就開show

好緊張
等咗6年
聽晚就開show
hehehaha 發表於 2019-12-9 03:07

初夏→寒冬

送你這棵花 來懷念已逝去初夏

喺咪呢幾日冇咁亂喇?取消咗真係可惜

居然無人post, 各位美會員是咪尋日掛住睇Star Wars 9遺忘咗呢壇嘢

退款唔保手續費,同埋最遲4月30號先收到錢

FWD富衛保險 陳奕迅 Fear and Dreams 香港演唱會 19/20
退款安排

對於早前宣布取消的《FWD富衛保險 陳奕迅 Fear and Dreams 香港演唱會 19/20》,主辦機構現公布退款安排如下:

1) 優先訂票:所有經東亞銀行信用卡優先訂票服務購買演唱會門票之人士,將由AEG Promotion Limited(“AEG”)於2020年3月15日或之前退回已購門票的面值總額予有關持卡人用以購票之東亞銀行信用卡賬戶。為免存疑,此退款不包括AEG已收取的購票手續費。詳情將會在2019年12月18日於東亞銀行網頁www.hkbea.com公布。如有查詢,請致電AEG熱線:2697 1989(辦公時間:星期一至五,上午10時至下午1時,下午2時至6時)或東亞銀行信用卡客戶服務熱線 3608 6628。  

2) 公開發售:所有經城市售票網網上、 流動應用程式或電話購票熱線購買演唱會門票之人士,主辦機構將透過購票通(香港)有限公司(“購票通”)將已購門票的面值總額(不包括購票時城市售票網收取的手續費)直接全數退回用以購買有關門票之信用卡賬戶。購票通會於2020年4月30日或之前完成所有經城市售票網公開發售門票的退款手續。如有查詢,請致電購票通客戶服務熱線: 2314 4228(辦公時間:上午10時至晚上8時,星期一至日, 包括公眾假期),或電郵至cs@cityline.com.hk

3) 內部訂購:主辦機構會安排將已購演唱會門票的面值總額全數退回經主辦機構短訊或電郵確認已收到購票付款而在等待通知領取門票之訂購人士。主辦機構將聯絡有關人士進行退款安排,計劃於2020年4月30日或之前完成全部退款。如有查詢,請致電主辦機構查詢電話:3615 1876(辦公時間:星期一至五,上午11時至下午1時,下午3至6時),或電郵至info@eslltd.com

4) 如有任何爭議,主辦機構保留最終決定權。

主辦機構在此再次衷心感謝各位的體諒和支持。

主辦機構:ESL Ltd
2019年12月18日

居然無人post, 各位美會員是咪尋日掛住睇Star Wars 9遺忘咗呢壇嘢

退款唔保手續費,同埋最遲4月 ...
阻住 發表於 2019-12-19 09:10

公售嘅手續費:(58000+20000)*$8=$624000

回復 544# lightupmylight

陳綺貞當初都話唔退手續費,但最後拎錢計埋退返俾大家。

哎真心覺得失望
Bang bang bang

下午官宣內地場次

confirm上海係巡唱首站
最貴霏2580,最平霏780,呀徐可以買好多袋
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Fear個主題仲可以係大陸出現?

confirm上海係巡唱首站
最貴霏2580,最平霏780,呀徐可以買好多袋 ...
阻住 發表於 2020-1-6 15:29

仲買袋
賠咗紅館啲錢先啦

兩個偉文填詞啲歌有冇得唱?