返回列表 發帖
20場得58000張公售
CLS
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

20場得58000張公售
CLS
JayantL 發表於 2019-9-5 14:48

咁就喺四面台喇

睇翻舊年,劉德華20場60000張飛
今年8月,容祖兒18場85000張飛

睇翻舊年,劉德華20場60000張飛
今年8月,容祖兒18場85000張飛
lightupmylight 發表於 2019-9-5 02:57 PM

咁比美祖真系好好
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

一場3000 張都無會唔會係三面台

想睇19號場同31號場

唔覺得會買倒飛............

唔知呢個座位表堅定漏?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唔知呢個座位表堅定漏?
lightupmylight 發表於 2019-9-6 11:26

四面台?
任我行 失憶蝴蝶

唔知呢個座位表堅定漏?
lightupmylight 發表於 2019-9-6 11:26

你貼出黎架喎,連個Source都無,我地點知堅定流呀

唔知呢個座位表堅定漏?

2900有咁光咩

利申:冇一個個數
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

三面臺確定

25行都賣980

三面臺確定
af_k1 發表於 2019-9-6 12:26

求消息來源?
任我行 失憶蝴蝶

祖18場
e臣起碼23 場4面台都得啦 咁耐未開過
kayzzz 發表於 2019-9-4 22:44

聞到爛聲嘅味道

25行都賣980
af_k1 發表於 2019-9-6 12:28

食水深到
同埋三面台可以唔洗諗買到霏

真係三面台嘅話,買到飛簡直難上加難啦
任我行 失憶蝴蝶

聞到爛聲嘅味道
Frankiekiekie 發表於 2019-9-6 13:21

冇大型歌舞應該冇問題
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

真三面
不過唔算黑

BTW
字母行同25行同價真係CLS

宜家個個都開三面台其實真心無意思
除非你舞台效果勁正或者系T台
唉...點解宜家紅館變咗咁
明明四面台系標配嚟
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

宜家個個都開三面台其實真心無意思
除非你舞台效果勁正或者系T台
唉...點解宜家紅館變咗咁
明明四面台系標 ...
Qmen 發表於 2019-9-9 03:06

為咗以後嘅大6tour,唔使重新設計過舞台同埋綵排過rundown。如果Eason開三面台唱多d廣東歌,甘都可以收貨喇,最幣好似劉華,歌神甘國語歌占咗一半,仲加cls

為咗以後嘅大6tour,唔使重新設計過舞台同埋綵排過rundown。如果Eason開三面台唱多d廣東歌,甘都可以 ...
乐坛风云 發表於 2019-9-9 04:03

但學友咪一樣四面tour

為咗以後嘅大6tour,唔使重新設計過舞台同埋綵排過rundown。如果Eason開三面台唱多d廣東歌,甘都可以 ...

agger
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

so上面張座位表係堅料嗎?

大陸場一向唔同rundown 大陸成個rundown要審批
好似the key隻碟咁完全唱唔到 同埋會加入入國語歌
「微笑之中 接受還未有 答案。」

so上面張座位表係堅料嗎?
kelly12 發表於 2019-9-9 12:24

下午五點半左右應該喺城市售票網會睇到喺咪堅

下午五點半左右應該喺城市售票網會睇到喺咪堅
lightupmylight 發表於 2019-9-9 14:50

已經有

始終覺得三面台做跨年show悶咗d。Eason2010之後都冇開過四面

演出日期:2019年12月9-12,14-17,19-22,24-26日

演出日期:2019年12月27,29-31日及2020年1月1日

會唔會美吹都有Hung Hom 270環節, 所以21-25行先賣$980

演出日期:2019年12月9-12,14-17,19-22,24-26日

演出日期:2019年12月27,29-31日及2020年1月1日

會唔會 ...
阻住 發表於 2019-9-9 15:39

咁個270要離個舞台好遠LOL

真三面
不過唔算黑

BTW
字母行同25行同價真係CLS
JayantL 發表於 2019-9-9 02:16

不如統一賣980好過
love wins!

大陸場一向唔同rundown 大陸成個rundown要審批
好似the key隻碟咁完全唱唔到 同埋會加入入國語歌 ...
misterben111 發表於 2019-9-9 12:37

所以咪有可能為咗以後嘅tour,今次香港站都係用以後大陸嘅rundown

所以咪有可能為咗以後嘅tour,今次香港站都係用以後大陸嘅rundown
乐坛风云 發表於 2019-9-9 18:29

應該唔會啦
佢啲國語歌喺香港嘅傳唱度其實唔高
2017麥花臣個show同其他地方tour嘅rundown都係唔同

幾時有演唱會記者招待會,和演唱會歌曲,好似失咗踪咁
任我行 失憶蝴蝶

remus 發表於 2019-9-9 19:27

佢係咪以為自己唔宣傳大家就會容易買飛LOL
IG宣傳隻黑膠都冇宣傳過演唱會

佢係咪以為自己唔宣傳大家就會容易買飛LOL
IG宣傳隻黑膠都冇宣傳過演唱會 ...
JayantL 發表於 2019-9-9 19:37
直至宜家,都未知演唱會主題係咩,離晒譜
任我行 失憶蝴蝶

Jolin 同一個tour 台灣三面,香港4面
上海又4,馬來西亞又三返
佢仲要係走全場
都係睇主辦的有無心ge je

不過佢點都唔會學友咁一rundown 100場的
佢鍾意晚晚唔同歌,起碼有少少變化

remus 發表於 9/9/2019 19:27
估佢廢事比人問三問四所以直頭唔蒲頭

Shall We Talk真係聽幾多次都唔會厭
nicknicknick 發表於 2019-9-9 20:36

唔知點解佢啲怨鬼好似聽唔厭咁
除咗明年今日

嘩tvb 黃金時間落埋廣告
唔洗買啦今次

乐坛风云 發表於 2019-9-9 18:29

Another Eason’s Life 澳門門站國語佔三成 而台灣就全國語歌單 香港場冇唱過國語
   所以巡演嘅rundown一定有變 就算唔變至少明年今日會係十年 富士山下會係愛情轉移

希望今次一大半係side track
有咁side得咁side
等班街客可以唔洗搶

唔知點解佢啲怨鬼好似聽唔厭咁
除咗明年今日
JayantL 發表於 2019-9-9 20:50

單車係Encore常客

希望今次一大半係side track
有咁side得咁side
等班街客可以唔洗搶
hehehaha 發表於 9/9/2019 21:06
呢條友嘅SIDE TRACK 都咁多人識..........

呢條友嘅SIDE TRACK 都咁多人識..........
kwanie 發表於 2019-9-9 21:08

個個都識唱呢d先好買霏唔該!!

遊離份子
有意無意
請相信我
安守本份
伴遊
戲迷情人
黑面
少見不怪
吹微風
溫室效應
小孩不懂怕
謊言
16月6日晴
大得太快
天公地道
乜嘢啫
滑鐵盧車站
沼氣

告別娑婆
阿貓阿狗
萬聖節的一個傳說
一個靈魂的獨白
明天何其多

遊離份子
有意無意
請相信我
安守本份
伴遊
戲迷情人
黑面
少見 ...
hehehaha 發表於 2019-9-9 21:16

告別娑婆
阿貓阿狗!!!!

告別娑婆
阿貓阿狗!!!!
艾石仔 發表於 2019-9-9 21:21

唔準wiki google
答唔答到以上有幾多首係Eason 作?

遊離份子
有意無意
請相信我
安守本份
伴遊
戲迷情人
黑面
少見 ...

放下來  生命有幾好 16月6日晴 習慣說 新曲+精選 沼氣 我杯茶 狂熱革命 專家話 冤氣

放下來  生命有幾好 16月6日晴 習慣說 新曲+精選 沼氣 我杯茶 狂熱革命 專家話 冤氣 ...
misterben111 發表於 2019-9-9 21:32

16月6日晴 我杯茶好正

遊離份子
有意無意
請相信我
安守本份
伴遊
戲迷情人
黑面
少見 ...

明天何其多