返回列表 發帖
明天何其多
JayantL 發表於 2019-9-9 21:51

點解要加呢首
係咪玩野

唔準wiki google
答唔答到以上有幾多首係Eason 作?
hehehaha 發表於 2019-9-9 21:25

鬼知
BTW有無人想聽恐龍進化論

點解要加呢首
係咪玩野
timc524 發表於 2019-9-9 22:44

本身諗住無人識
原來係CM咁hit

我希望再聽一次《人神鬥》
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

鬼知
BTW有無人想聽恐龍進化論
艾石仔 發表於 2019-9-9 22:49

想聽飄飄飄飄

凌晨入城網已經要load,聽日再見啦

演出日期:2019年12月9-12,14-17,19-22,24-26日

演出日期:2019年12月27,29-31日及2020年1月1日

會唔會 ...
阻住 發表於 2019-9-9 15:39

座位表好有良心 諗起當年人瑞黑洞座位表嚇死人
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

16月6日晴 我杯茶好正
hehehaha 發表於 2019-9-9 21:43

我杯茶莫文蔚和音好正
「微笑之中 接受還未有 答案。」

明天何其多
JayantL 發表於 2019-9-9 21:51

動作派好好多

入唔到
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

入唔到 X 2

棄已放

入唔到

好攰-_- 次次都係咁

我開咗好幾部機,等下午再睇下。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

今日勁好彩 買左31號 4張480

kanxd 發表於 2019-9-10 10:27

APP買到定電腦買到?
SAMMI 三米

倒計時個頁面都load唔到出黎

APP買到定電腦買到?
kh23 發表於 2019-9-10 10:32

電腦我用搶飛apps都入唔到
所以今次係死好運
成世人搶飛未試過咁好彩
難得可以專心返工了

電腦我用搶飛apps都入唔到
所以今次係死好運
成世人搶飛未試過咁好彩
難得可以專心返工了 ...
kanxd 發表於 2019-9-10 10:40

Congrats la~~~我努力緊

kanxd 發表於 2019-9-10 10:27

入到31號咁靚都買山頂,我心口乜都冇,係得個服字

入到31號咁靚都買山頂,我心口乜都冇,係得個服字
風見志郎 發表於 2019-9-10 10:44

我有諗過買最貴咁但我自己用唔著(覺得單春唔洗睇咁前)
雖然要炒一定會賣到好貴,可以賺一筆
但我唔做呢d野

幫Friend買竟然入到
點解我買美mi無咁好福氣

門票銷售情況Ticket sale update
以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 50 451 (85.5%)
已售罄的場次Sold-out performance(s): N/A

門票銷售情況Ticket sale update
以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale f ...
loyatsze 發表於 2019-9-10 11:10

1粒鐘賣8000張……

瓜埋柴,真係唔該哂

點解要三面
灰到貼地

截至As at 11:30am

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 45 730 (77.5%)

F5到321都唔識

截至As at 12pm
以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 39 452 (66.9%)

截至As at 12:30pm
以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 31 387 (53.2%)
已售罄的場次Sold-out performance(s): N/A

繼續無望……

剛剛URBTIX APP 買到 4張~上次JOEY都係URBTIX APP買到!
SAMMI 三米

入到 買到9號25行980。。。

仲未入到。。。。。。
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

入唔到呀

點買

希望加場加到下年聖誕啦
咁多人買唔到

如果入到ticket.urbtix.hk但又出The Site Can't be reached係佢果網hang咗定我已經被block

買到但收唔到email 有啲驚

Holahh 發表於 2019-9-10 13:17

唔洗驚,次次都係咁扣左錢就得

Holahh 發表於 2019-9-10 13:17

Fear and dreams 一場虛驚一場夢

如果入到ticket.urbtix.hk但又出The Site Can't be reached係佢果網hang咗定我已經被block ...
阻住 發表於 2019-9-10 13:14

我都想知..........入幾廿幾三十次都入唔到去買飛個版

stephybest 發表於 2019-9-10 13:21

入唔到Fear
入到dreams

stephybest 發表於 2019-9-10 13:21

個dream有s
何止一埸夢咁簡單?

還想求跨年 單丁都得了//、

加場啦
20場三面台點夠吖
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

個dream有s
何止一埸夢咁簡單?
hehehaha 發表於 2019-9-10 13:30

原來陳奕迅支持香港人去發夢,大陸封殺得未

31 sold out

估唔到用IE入到買到