返回列表 發帖
我估三面台
ivanbb 發表於 2019-8-13 04:06

如果為左巡唱省成本而開三面台
陳小姐真係令人氣憤

就算開四面台,都係供不應求.....
況且開四面,對阿臣都人道啲 (中間可以休息吓/ 唱少啲場數)......
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

佢又學美祖整返個怨鬼十大囉=.=
明年今日/Shall we talk/夕陽無限好/浮誇/單車/陀飛輪/幸福摩天輪/天下無 ...
stephybest 發表於 2019-8-19 19:39

阿臣有啲抗拒唱hit歌

Eason 紅館怨鬼十大 (7次紅館4次以上都有唱)

6 與我常在 /
5 K歌之王 / 單車 / 天下無雙 / 明年今日 /
...
hehehaha 發表於 2019-8-19 20:12

上次DVD cut左好多歌
我估今次主力唱球記/ 華星年代/ Non-YY 作品

通常幾多點會sold out??

突然勁順,是咪已經無霏了
阻住 發表於 2019-8-20 18:24

優先訂票經已全部售罄

最好2號先尾場lol
ivanbb 發表於 2019-8-28 16:07

三面定四面

承你貴言

重有三個禮拜,希望情況唔會咁差啦
如果二十五場全部取消,你估會蝕幾多錢? ...
remus 發表於 2019-11-17 02:19

主辦商有無買保險?

我諗佢地會學杰倫寫廷期
好聽過取消囉
cathay1996 發表於 2019-11-20 18:17

最慘買了機票的海外歌迷~~

擔心觀眾唔安全所以取消
kaman921 發表於 2019-11-21 18:06

是否改期無望?

要重新入紙
而且佢應該好快開始tour
JayantL 發表於 2019-11-21 21:41

吓,好辛苦才買到票
絕望 to the power n.....

其實好事
而家佢減產 間隔耐啲會儲返多啲新歌(The Key 準備中 L.O.V.E.)
開得多開得密嗰啲反而多數食老 ...
JayantL 發表於 2019-11-22 01:00

巡完一次回來
可能又等3年或以上....

希望紅館能批出擋期
希望允許我們保留門票
容後再公布補場啦... 集氣

局勢平靜了 有無機會正常舉辦啊
af_k1 發表於 2019-11-25 11:30

X2

大家去fb ig 集氣重開吧
af_k1 發表於 2019-11-26 16:05

集氣 x2

但會唔會整個團隊都未Ready.....