返回列表 發帖
480,山頂都咁貴
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

張poster都好醜下
艾石仔 發表於 2019-8-13 08:19

係咪致敬Wonder Miriam

❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Shall we talk十幾年冇唱啦
JayantL 發表於 2019-8-20 01:01

佢今次都係唱環球嘅歌吧

Eason 紅館怨鬼十大 (7次紅館4次以上都有唱)

6 與我常在 /
5 K歌之王 / 單車 / 天下無雙 / 明年今日 /
...
hehehaha 發表於 2019-8-19 20:12

唔知點解,手機陳堆冤鬼反而想繼續聽,美祖果D真係厭。

呢個男人呢五六年有幾可係香港認真唱過歌呢,冇聽過所以先覺得唔係怨鬼姐,不過買唔到飛就算數 ...
stephybest 發表於 2019-8-20 15:22

認真少少應該唔會忘記歌詞嘅

聞到爛聲嘅味道
Frankiekiekie 發表於 2019-9-6 13:21

冇大型歌舞應該冇問題

為咗以後嘅大6tour,唔使重新設計過舞台同埋綵排過rundown。如果Eason開三面台唱多d廣東歌,甘都可以 ...
乐坛风云 發表於 2019-9-9 04:03

agger

入唔到

我開咗好幾部機,等下午再睇下。

今日勁好彩 買左31號 4張480
kanxd 發表於 2019-9-10 10:27

入到31號咁靚都買山頂,我心口乜都冇,係得個服字

F5到321都唔識

Fear and dreams 一場虛驚一場夢
stephybest 發表於 2019-9-10 13:21

入唔到Fear
入到dreams

1號尾場都未賣曬

我四點幾已經放棄

加3-7/1 最後五場 17/9賣 from 903廣告
btw 我發現我ip被block wifi+4G都入唔到城網
misterben111 發表於 2019-9-12 09:20

又話leon 4/1

917再無限F5城市受騙網

大陸佬開VPN好易就買到,見到佢地曬出黎10點半就買咗四張980
lightupmylight 發表於 2019-9-17 17:00

app?定網站先