返回列表 發帖
幾號公售吖

20場得58000張公售
CLS
JayantL 發表於 2019-9-5 14:48

咁就喺四面台喇

睇翻舊年,劉德華20場60000張飛
今年8月,容祖兒18場85000張飛

唔知呢個座位表堅定漏?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

so上面張座位表係堅料嗎?
kelly12 發表於 2019-9-9 12:24

下午五點半左右應該喺城市售票網會睇到喺咪堅

始終覺得三面台做跨年show悶咗d。Eason2010之後都冇開過四面

倒計時個頁面都load唔到出黎

記得2013個時候有幾場好似唔夠23:00就完場,今次唔知會唔會都喺得咁短

會唔會再加呢 再加應該加到25場
Joeyyung616_ 發表於 2019-9-10 16:33

根據佢開嘅規律,喺開四休一,如果加場應該會加4場,2/1休息,加3/1~6/1

其實eason一向睇心情同狀態en唔encore
KLY 發表於 2019-9-10 16:34

上一次頭16場encore情況:Encore
01  單車 / 明年今日
02  明年今日
03  重口味
04  重口味
05  重口味
06  /
07  重口味
08  浮誇
09  /
10  單車
11  /
12  明年今日
13  /
14  重口味
15  /
16  主旋律

回復  Jacz

三面台賣左六個幾七個鐘都未賣曬算慢
Joeyyung616_ 發表於 2019-9-10 16:38

因為冇得排隊,如果有排隊嘅話,應該中午就賣曬喇

回復  lightupmylight

可能24/28場 想破上次就28
Joeyyung616_ 發表於 2019-9-10 16:38

聽聞4號之後有Leon嘅檔期,估計加唔到

仲點係城網先解封返啲無辜ac 好多人咩都冇做就block左
    我諗緊到時係咪要去圖書館/網吧買 ...
misterben111 發表於 2019-9-12 09:45

我發覺大陸d人都好容易搶到喔,有d好似用VPN,我見到百度貼吧都有唔少人搶到咗曬出來

唉,又話唔黎香港,口裡說不身體卻很誠實
misterben111 發表於 2019-9-12 10:34

14億人口,有13億話唔黎,都仲有1億會黎,咁呢1億人口入面有1一千萬話想黎睇Eason咁都不得了喇

近排睇返eason's life

梗係覺得25場開3面台好可惜

好想四面呀!!!!! ...
let'sbegin 發表於 2019-9-12 16:08

唔趁而家後生開多d四面台,年紀大咗仲加唔想開四面台,例如麟伯,年紀大咗都喺只開三面台,只有同其他歌手合作開show先會開四面台

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

21~25行全開

今日賣得點解咁快,玩夠三個鐘就收皮
Lampard_poon 發表於 2019-9-17 16:45

大陸佬開VPN好易就買到,見到佢地曬出黎10點半就買咗四張980

FEAR AND DREAMS
這次與日本插畫家Noritake合作,以Fear and Dreams演唱會作為設計概念,創作單線畫的Eason,並將推出壹系列紀念品,請大家密切留意!

朋友個朋友幫EASON做野
話新歌一早有,叫「驚」。
夕爺填詞,不過歌詞同6月至宜家既社會好似, (好似6月前 ...
samson712 發表於 2019-11-11 09:30

咁驚?

如果唔cancel 到時候真係出左d咩安全事故 佢地又賠唔賠得起? 兩難
teennum1 發表於 2019-11-17 11:02

喺咪霖多咗,好似而家d風波漸漸平息緊喇。好大希望12月頭恢復正常

要睇宣佈咗取消演唱會後,eason嘅facebook/ig/weibo有沒有刪除所有post,如果冇,即係重有機會開番呢個主題 ...
remus 發表於 2019-11-20 16:34

反而希望佢做翻次四面台

喺咪呢幾日冇咁亂喇?取消咗真係可惜

居然無人post, 各位美會員是咪尋日掛住睇Star Wars 9遺忘咗呢壇嘢

退款唔保手續費,同埋最遲4月 ...
阻住 發表於 2019-12-19 09:10

公售嘅手續費:(58000+20000)*$8=$624000