返回列表 發帖

今次東亞優先好驚好似上上次五月天咁冇sms之後就當用左個quota
20-24/8 AEG 東亞卡優先
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
「微笑之中 接受還未有 答案。」

張poster好7, 而家好似得番蛋公司堅持4面台
hohoho 發表於 2019-8-13 19:03

Sammi咪四面囉 學友環球都四面

想聽呢個rundown:

Fear
浮誇
告別娑婆
謊言 / 荒原
斯德哥爾摩情人
起點.終站
破壞王
無條件
一絲不掛
...
hehehaha 發表於 2019-8-14 05:49

Fear 可以有死亡系列
怕死
不求人
活著多好
最後派對

黑擇明

上網load唔到...
電話又打唔通...
小儀豬尾 發表於 2019-8-20 10:43

想我怎去相信這一套?
    唉入極都入唔到

1/1好多人都睇叱咤喎
ivanbb 發表於 2019-8-26 00:48

903完左會放片上網 所以我揀Eason
    btw 有冇人知幾時公售?

eason一樣完左有人放片上網
你老闆 發表於 2019-8-27 21:06

但903係官方足本

為咗以後嘅大6tour,唔使重新設計過舞台同埋綵排過rundown。如果Eason開三面台唱多d廣東歌,甘都可以 ...
乐坛风云 發表於 2019-9-9 04:03

大陸場一向唔同rundown 大陸成個rundown要審批
好似the key隻碟咁完全唱唔到 同埋會加入入國語歌

所以咪有可能為咗以後嘅tour,今次香港站都係用以後大陸嘅rundown
乐坛风云 發表於 2019-9-9 18:29

Another Eason’s Life 澳門門站國語佔三成 而台灣就全國語歌單 香港場冇唱過國語
   所以巡演嘅rundown一定有變 就算唔變至少明年今日會係十年 富士山下會係愛情轉移

唔知點解佢啲怨鬼好似聽唔厭咁
除咗明年今日
JayantL 發表於 2019-9-9 20:50

單車係Encore常客

個個都識唱呢d先好買霏唔該!!  

遊離份子
有意無意
請相信我
安守本份
伴遊
戲迷情人
黑面
少見 ...
hehehaha 發表於 2019-9-9 21:16

放下來  生命有幾好 16月6日晴 習慣說 新曲+精選 沼氣 我杯茶 狂熱革命 專家話 冤氣

16月6日晴 我杯茶好正
hehehaha 發表於 2019-9-9 21:43

我杯茶莫文蔚和音好正

明天何其多
JayantL 發表於 2019-9-9 21:51

動作派好好多

入唔到

十點試到依家都未入到

希望有加場同埋希望張敬軒賣飛個日個網好啲

尚有些仗全力亦打不上

好垃圾乜?買謝安琪d飛好易喎
cathay1996 發表於 2019-9-11 04:04

咁謝安琪幾日先賣晒嘛

加3-7/1 最後五場 17/9賣 from 903廣告
btw 我發現我ip被block wifi+4G都入唔到城網

尾場係星期二,唔知可唔可以唱到1點呢
Garfield 發表於 2019-9-12 09:42

仲點係城網先解封返啲無辜ac 好多人咩都冇做就block左
    我諗緊到時係咪要去圖書館/網吧買

我發覺大陸d人都好容易搶到喔,有d好似用VPN,我見到百度貼吧都有唔少人搶到咗曬出來 ...
lightupmylight 發表於 2019-9-12 09:48

唉,又話唔黎香港,口裡說不身體卻很誠實

大6人真係好_煩 咪鬼睇啦妖
帥小寶` 發表於 2019-10-1 11:44

最好全部飛炒唔到