返回列表 發帖
連登冇
timc524 發表於 2019-8-20 09:44

有第一個幸運兒出現啦

點做到 ...
打電話定上網先
victor1991415 發表於 2019-8-20 10:05

上網

應該要用香港身份證先可以買飛訂飛, 成班蟲走曬黎搞到飛都買唔到
hohoho 發表於 2019-8-23 19:00

腥港人同南亞人都有香港身份證喎

唔知呢個座位表堅定漏?
lightupmylight 發表於 2019-9-6 11:26

你貼出黎架喎,連個Source都無,我地點知堅定流呀

瓜埋柴,真係唔該哂

截至As at 11:30am

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 45 730 (77.5%)

截至As at 12pm
以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 39 452 (66.9%)

如果入到ticket.urbtix.hk但又出The Site Can't be reached係佢果網hang咗定我已經被block ...
阻住 發表於 2019-9-10 13:14

我都想知..........入幾廿幾三十次都入唔到去買飛個版

截至As at 3pm
以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 5 237 (8.9%)

又話leon 4/1
風見志郎 發表於 2019-9-12 09:23

信一成都死..........諗諗下都知無可能,一號完Show,二號先可以拆台,俾盡你三號砌好個台,四號就開Show?

早兩三年d show隔兩三日就再開,係近年預留多左時間
joshua 發表於 2019-9-12 11:52

近幾年個台玩嘅花臣多咗,少咗咁急就要開Show
不過近幾年係咪真係無乜例子呢?

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 5 201 (25.6%)
已售罄的場次Sold-out performance(s): N/A

會唔會urbtix開咗130條線接電話所以啲霏賣得咁快
阻住 發表於 2019-9-17 12:12

你覺得佢地會咁有心特登為咗陳奕迅開多啲線?
擺到明開哂後門俾哂啲食屎黃牛買啦

喺咪霖多咗,好似而家d風波漸漸平息緊喇。好大希望12月頭恢復正常
lightupmylight 發表於 2019-11-17 11:32

邊有平息到,聽日中小學繼續停課
朝早繼續和你塞喎

平息?搞咗成半年啦 愈搞愈激
你訓醒未
Lewis 發表於 2019-11-17 14:00

好明顯係處於平行空間嘅人

其實會唔會反應過敏,
兩星期,咩都可能發生啦,
就算要取消都其實唔洗一刀過囉

Over-management ...
HOTMAN 發表於 2019-11-21 14:42

太遲先通知,啲住宿機票個啲邊退得切,唔係全場都係香港人睇架

改迪士尼企位囉
ksquare 發表於 2019-11-21 14:50

迪迪尼得嘅,周杰倫就唔駛改期啦