返回列表 發帖
回復  JayantL

買牛牛嘅喊得出聲
mgiks 發表於 2019-11-20 16:14

歌迷會飛都蝕一百手續費
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

取消嘅話就墮入圈套架啦

BTW
紅館啲排氣得唔得架
如果一開冷氣啲tg咪入晒紅館?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

是否改期無望?
l00540 發表於 2019-11-21 20:34

要重新入紙
而且佢應該好快開始tour

1999>2001>2003>2006>2007>2010>2013>2019/20>下次真係唔知幾時,間隔越來越久
乐坛风云 發表於 2019-11-21 22:48

其實好事
而家佢減產 間隔耐啲會儲返多啲新歌(The Key 準備中 L.O.V.E.)
開得多開得密嗰啲反而多數食老本

真心覺得取消得太早
呢啲唔叫照顧觀眾 係不負責任
諗住一刀切早早取消就唔會惹火上身

回復  Garfield

宜家攬炒到個show要從上海或者成都開始,就算返到紅館都唔係原汁原味咯。 ...
af_k1 發表於 2019-11-26 00:16

做唔到首站嘅話寧願做尾站
tour中間開嘅話成件事會變得好公式

好緊張
等咗6年
聽晚就開show
hehehaha 發表於 2019-12-9 03:07

初夏→寒冬

送你這棵花 來懷念已逝去初夏