返回列表 發帖
我估加27 29 30 31 1五場。看到都是開四休一,場次比以往少有可能四面台

一日都未翻頁?睇黎陳奕迅嘅討論熱度遠遠低於joey同埋kay

相信過多幾個鈡,官方公佈:多謝支持,優先訂票全部售罄

加27/12,29/12~1/1,加五場,然後一炮過公開發售,都係應該好似劉德華,張學友,鄭秀文,容祖兒甘一次性公售,唔再黎埋d咩“反應熱烈,再度加場”

好似都係三面台喎
remus 發表於 2019-8-23 12:08

邊度消息話三面?黃牛而家係用佢上一次嘅公售圖出黎搞混觀眾視線

好心遲d開tour先睇啦, 又走曬落黎搶飛
hohoho 發表於 2019-8-23 17:13

唔係紅館的門飛點會炒得甘貴吖?機票酒店都洗咗幾千蚊,佢地唔在乎張飛洗多一千幾百去買

宜家個個都開三面台其實真心無意思
除非你舞台效果勁正或者系T台
唉...點解宜家紅館變咗咁
明明四面台系標 ...
Qmen 發表於 2019-9-9 03:06

為咗以後嘅大6tour,唔使重新設計過舞台同埋綵排過rundown。如果Eason開三面台唱多d廣東歌,甘都可以收貨喇,最幣好似劉華,歌神甘國語歌占咗一半,仲加cls

大陸場一向唔同rundown 大陸成個rundown要審批
好似the key隻碟咁完全唱唔到 同埋會加入入國語歌 ...
misterben111 發表於 2019-9-9 12:37

所以咪有可能為咗以後嘅tour,今次香港站都係用以後大陸嘅rundown

三面台個floor plan咁黑法
其實開30場都唔會夠賣
hehehaha 發表於 2019-9-10 18:02

大6班黃牛團夥唔打擊,幾多都唔夠賣。   支持,紅館外面班大6黃牛加價賣票的,一律暴打佢地

終於買到張17號 $680 第27行
阻住 發表於 2019-9-10 19:58

18:40買到980嘅22行,哭cry,寧願27行680

想問公售d飛係唔係前日第一日就賣晒?

點解我前日入個網睇 明明賣晒咁濟 但尋日朝早又見到有飛賣? ...
CherryCat 發表於 2019-9-12 18:42

有d甘咖事?

閒魚上有人跨年單丁680賣到2500,大家上去插佢啦
af_k1 發表於 2019-9-13 15:48

插都冇用,大陸有錢人多,腦殘粉多,就係有水魚上鉤,你吹得佢漲?

件t好似都幾hea下

不如共迅都取消啦 唔差在
帥小寶` 發表於 2019-11-15 23:00

最起碼頭四場包無事,照開,第五場開始就難講

1999>2001>2003>2006>2007>2010>2013>2019/20>下次真係唔知幾時,間隔越來越久

從優先訂飛到公售到而家,都未開過記者會,亦都冇任何宣傳,真的可惜了,如今這個局勢開show

應該正常舉辦,趁機暴打一番大陸黃牛,要佢地以後都唔可以炒紅館飛

聽講話已經即刻入紙咗出年嘅12月中檔期?所以12.18先公佈退款詳情