返回列表 發帖
而家連單丁位都炒到差唔多雙倍價錢
睇黎冇得睇多場

真情嘅容姨竟然識唱《阿門》
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

真情嘅容姨竟然識唱《阿門》
l00540 發表於 2019-8-21 17:22

88歲
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

好彩一早買左尾場賤價飛

簽名被屏蔽

好彩一早買左尾場賤價飛
stephybest 發表於 2019-8-21 17:34

尾場都有賤價飛?好似從來都冇吖

簽名被屏蔽

尾場真係老黎嘅話,會唔會係《今夜你會不會來》,希望有《夏日傾情》

尾場真係老黎嘅話,會唔會係《今夜你會不會來》,希望有《夏日傾情》
乐坛风云 發表於 2019-8-21 18:22

狂串樂基兒就夠啦
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

舊聞:容祖兒承認試過寫信給黎明,她笑說:“我是‘跟風’寫的,因為當時成班都喜歡黎明,至於內容也是問他喜歡什麽?我的字多少分?(他可有回復?)隔了好久才收到壹張他簽名的Yes卡,入行後有同事說是幕後同事代他簽,也不知真還是假。”她笑稱現在當然會寫信給李克勤。問到容祖兒可有寫信給男友劉浩龍?她卻說:“寫得話都已經講完,(男友是否冷面笑匠?)他是壹盤冷面,至於為什麽就大家自己猜測。”

簽名被屏蔽

容祖兒 Joey Yung
28分鐘 ·
誰是誰的空港
誰是誰奶媽
其實真的重要嗎
我們的互動我們的交流
是整個演唱會裡最令我期待的一部份
我只希望我能成為你相信的人
將寶貴的三小時交給我
有了這份信份
我便可以發揮我無盡頭的双子小宇宙

好彩有crazy靚仔容粉幫我買到尾場
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

誰的光 如常為我築起 這香港
何時若覺不安 都清楚燈塔會於哪方
迷失了到底要飛哪方 yeah yeah
雲蒼蒼 茫茫長夜裡感激 有香港
雲層上滿星光 星星不知道我的怯慌
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

雖然首歌唱到爛, 但係真係好有意思

簽名被屏蔽

誰的光 如常為我築起 這香港
何時若覺不安 都清楚燈塔會於哪方
迷失了到底要飛哪方 yeah yeah
雲蒼蒼 茫茫 ...
hohoho 發表於 2019-8-21 18:57

開場粒東方之珠係咁解

簽名被屏蔽

唔系張敬軒咩
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

開場粒東方之珠係咁解
stephybest 發表於 2019-8-21 19:15

由黃黑poster 到個rundown 都好反共

宜家仲有無尾場飛放?朋友想睇
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

由黃黑poster 到個rundown 都好反共
hehehaha 發表於 2019-8-21 19:34

但係ending係心淡
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

但係ending係心淡
JayantL 發表於 2019-8-21 19:45

祖兒晚晚寄語港人:

跌到極麻木 
只好相信
又再爬得起 
就會有轉機!

幕後同事代他簽
你老闆 發表於 2019-8-21 18:31

所以尾場搵佢簽翻

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

撐黃絲祖兒 繼續GD SHOW
對GIN LEE好失望
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

今晚錄影場
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

Fuck 今晚cut搜神記/逃避你 變左無人知道雙子座
肥婆馬上收皮

回復 728# fifty1205

好彩琴晚係黃色大門

fifty1205 發表於 2019-8-21 21:12

用乜visual?

而家錄影場錄咗搜神記/逃避你/雙子座/牆紙
差黃色大門

搜神記真係神曲

簽名被屏蔽

用乜visual?

差黃色大門
721AXA 發表於 2019-8-21 21:19

用返第一場星座visual
肥婆馬上收皮

我之前起e度講過 星座visual應該配雙子座,點知真係將佢放起搜神記個位⋯⋯⋯

仲有,我都講過想要 be true,睇黎jy會上黎睇。誰來愛我都成真左

可能你地要既心病同雙冠軍會出場
真祖迷

fifty1205 發表於 2019-8-21 21:27

係咁既話,睇黎真係睇左e度posts所以轉
真祖迷

fifty1205 發表於 2019-8-21 21:27

咁有冇陶瓷?定白廉?
真祖迷

不如紅磡360俾草蜢唱完山頂嘅朋友就算,有第二組嘉賓好唔好
風見志郎 發表於 2019-8-20 16:36

有無最新播放率?
依然系傅珮嘉頭號fans,如今,仍在努力工作。

咁有冇陶瓷?定白廉?
jack27 發表於 2019-8-21 21:29

無陶瓷 係第一場雙子座visual
肥婆馬上收皮

用乜visual?

差黃色大門
721AXA 發表於 2019-8-21 21:19

今場牆紙 Zzzzz
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2019-8-21 21:38

我睇ig個visual係搜神記個酒樽形狀
真祖迷

今場牆紙 Zzzzz
fifty1205 發表於 2019-8-21 21:39

錄影場即轉牆紙⋯⋯⋯⋯⋯ 唔想錄黃色大門?
真祖迷

錄影場即轉牆紙⋯⋯⋯⋯⋯ 唔想錄黃色大門?
jack27 發表於 2019-8-21 21:43

可能因為張敬軒要唱黃色大門

今晚又係錄影?係咪只要英皇d歌手當嘉賓都錄影?尾場老黎唔錄影喇

fifty1205 發表於 2019-8-21 21:38

我都係覺得青花瓷器最靚

歌姬part今晚黑白長裙新look好靚
肥婆馬上收皮

可能因為張敬軒要唱黃色大門
TT进化论 發表於 2019-8-21 21:50

係嘅話今場又可以第一場咁儲齊雙子座/牆紙/黃色大門

簽名被屏蔽

係嘅話今場又可以第一場咁儲齊雙子座/牆紙/黃色大門
721AXA 發表於 2019-8-21 21:59

琪待今晚祖祖嘅笑忘書

祖祖如果請到發哥上紅館就正啦