返回列表 發帖
牛牛話今晚系劉德華,好似因為檔期衝突
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

所以唔係臨時拉夫 ?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

所以唔係臨時拉夫 ?
lmml4 發表於 2019-8-16 13:30

一場戲,可能唔想畀啲觀眾覺得張信哲咁容易一星期內就請到

睇咗幾晚,再見我的初戀次次都係未開聲,搞到我以為佢病咗

所以唔係臨時拉夫 ?
lmml4 發表於 2019-8-16 13:30

張信哲話佢果晚好得閒,所以kenny押後一日

#生於亂世 有種責任 搞好氣氛
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

牛牛話今晚系,好似因為檔期衝突
TT进化论 發表於 2019-8-16 13:26

呢個都好過心穎BB,可能檔期問題,唔係應該擺尾場
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

睇咗幾晚,再見我的初戀次次都係未開聲,搞到我以為佢病咗
721AXA 發表於 2019-8-16 13:45

慘情陰聲細氣版《再見我的初戀》…

慘情陰聲細氣版《再見我的初戀》…
stephybest 發表於 2019-8-16 13:49

都好過前面幾場無道具,繞場揮手笑版《再見我的初戀》

風見志郎 發表於 2019-8-16 13:53

係第一場冇姐
宜家諗返起,第一場真係重大失誤
除咗開場,全部演出都影響哂

風見志郎 發表於 2019-8-16 13:53

佢仲話呢首歌係青春…但唱到咁慘情,一啲青春活力既感覺都冇囉,都唔係嗰回事…變左係悼念我的初戀啦

嘩CLICK rate 突然變左7萬幾LOL

佢仲話呢首歌係青春…但唱到咁慘情,一啲青春活力既感覺都冇囉,都唔係嗰回事…變左係悼念我的初戀啦{:1_ ...
stephybest 發表於 2019-8-16 14:05

原諒佢喇,佢已經唱唔返以前D少女情懷喇,把聲都變柔曬

嘩CLICK rate 突然變左7萬幾LOL
eggsteven 發表於 2019-8-16 14:06

祖粉勢力

怨鬼仲差 誰來愛我 未出場

回復 214# cbacbacba1

可能就系今晚

其實尾場會唔會
逃避你+搜神記
牆紙+黃色大門
兩set都唱
只係想中一場搜神記都咁難

今晚會宣傳明日大嶼

怨鬼仲差 誰來愛我 未出場
cbacbacba1 發表於 2019-8-16 14:58

幾時肯唱摩登+心病

今晚劉德華

其實尾場會唔會
逃避你+搜神記
牆紙+黃色大門
兩set都唱
只係想中一場搜神記都咁難 ...
stephybest 發表於 2019-8-16 15:04

第一晚咪係lor
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

預測歌單:我是中國人+我的驕傲

幾時肯唱摩登+心病
風見志郎 發表於 2019-8-16 15:13

呢兩首算真係最慘嘅派台歌
心病係肥Y嘅詞點解早早都可以無視得咁緊要

今晚劉華confirmed~已經在紅館

今晚劉華confirmed~已經在紅館
TT进化论 發表於 2019-8-16 16:53

咁真係爭個郭富城

咁真係爭個郭富城
風見志郎 發表於 2019-8-16 17:12

今晚唱中國人+祖國兒女

幾時肯唱摩登+心病
風見志郎 發表於 2019-8-16 15:13

尾場集氣嗌呢兩首好無?

今晚唱中國人+祖國兒女
TT进化论 發表於 2019-8-16 17:24

diu...咪黎,一發不可收拾
真祖迷

佢仲話呢首歌係青春…但唱到咁慘情,一啲青春活力既感覺都冇囉,都唔係嗰回事…變左係悼念我的初戀啦{:1_ ...
stephybest 發表於 2019-8-16 14:05

改編左,慢左:(   
其實fans係想聽原版
真祖迷

diu...咪黎,一發不可收拾
jack27 發表於 2019-8-16 17:32

一睇就知玩笑啦,好似係一起走過的日子

黃牛話唱:一起走過的日子 & 謝謝你的愛

邊度講 18號 唱 GLAB?
真祖迷

想問係咪有流出嘅嘉賓list?搵唔返

想問係咪有流出嘅嘉賓list?搵唔返
Flambeau 發表於 2019-8-16 18:09

上一個post第9X頁
真祖迷

今晚成陣廢老味滲出黎,唔駛睇

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

大陸粉最愛
你老闆 發表於 2019-8-16 18:47

一陣唱唱下可能爆句我係中國人, 支持香港政府

簽名被屏蔽

好似譚伯咁不如我們支持番警察,容祖兒記住返後台先
你老闆 發表於 2019-8-16 19:25

之後全場螢光棒變藍色, 唔知林鄭會唔會黎支持好友

簽名被屏蔽

聽人講有歌迷會歌
真祖迷

簽名被屏蔽

今晚好似有悲觀

今晚好似有悲觀
hohoho 發表於 2019-8-16 20:20

咁賣大包

joey fans club song?
你老闆 發表於 2019-8-16 20:13

yup be true
真祖迷

今晚好似有悲觀
hohoho 發表於 2019-8-16 20:20

又唔中喊出黎

簽名被屏蔽

搜神又出場

搜神又出場
艾石仔 發表於 2019-8-16 21:17

個蚊香花樽根本就係為搜神記度身訂做,點解成日換逃避你

今日fing斗篷fing到掛咗喺啲圈圈上面