返回列表 發帖
Chihuahua 1314都無唱,唔駛旨意再出現
Ki 發表於 2019-8-19 16:06

搵人提提佢係黃偉文填詞可能就會翻生

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

今次演唱會竟然無扮cute部分, 仲以為有一堆百老匯歌medley

今次演唱會竟然無扮cute部分, 仲以為有一堆百老匯歌medley
hohoho 發表於 2019-8-19 16:46

百老匯好差咩,都有唔少好嘅作品
好似有人講過以前係攞首歌俾百老匯做廣告歌(可歌可泣、雙冠軍)
後面先變成為百老匯作廣告歌(我要玩、充電器、布穀鳥)
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

其實第幾排可以搶到咪?
我坐19 如果搶到我就大嗌 心病
歌詞我超熟

回復 556# wzx0825

21-24行~19行既話無機會

回復  wzx0825

21-24行~19行既話無機會
wewa1001 發表於 2019-8-19 17:26

基本都係580第一行嘅人搶到,即21行,19行可以睇裙底。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Chihuahua勁膠,龍祖兒,唔了。
風見志郎 發表於 2019-8-19 15:50

膠得過充電器

721AXA 發表於 2019-8-19 16:19

上次1314聖誕檔期
加節日做main theme
YY做埋策劃都唔唱

你懂的...
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

Chihuahua勁膠,龍祖兒,唔了。
風見志郎 發表於 2019-8-19 15:50

chihuahua叫膠 咁kukuku 叫咩
chihuahua 係d rap好娘
真祖迷

chihuahua 12年某聖誕活動唱左
真祖迷

hohoho 發表於 2019-8-19 16:46

lovin’u 算唔算
真祖迷

chihuahua mix埋 想玩跳樓機!咁就jeng
真祖迷

百老匯好差咩,都有唔少好嘅作品
好似有人講過以前係攞首歌俾百老匯做廣告歌(可歌可泣、雙冠軍)
後面 ...
風見志郎 發表於 2019-8-19 17:01

題外話,原來渴望晨㬢的女孩都係廣告歌。
真祖迷

簽名被屏蔽

721AXA 發表於 2019-8-19 16:19

講起1314聖誕就火,明明貼題歌係蒸餾、chihuahua同單身Xmas 跟著唱怨鬼快歌
真祖迷

講起1314聖誕就火,明明貼題歌係蒸餾、chihuahua同單身Xmas 跟著唱怨鬼快歌 ...
jack27 發表於 2019-8-19 18:37

唱蒸餾應該冷凍全場
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

祖祖:I Hung Goon Sarm Look Ling
香港人天后

集氣尾場彭羚出山得唔得
我係度諗緊邊個可以做到尾場咁特別星級嘉賓

簽名被屏蔽

集氣尾場彭羚出山得唔得
我係度諗緊邊個可以做到尾場咁特別星級嘉賓 ...
風見志郎 發表於 2019-8-19 20:23

80%黎明
真祖迷

聽日叫祖rap港女收港男皮呀喂,好la正
真祖迷

簽名被屏蔽

集齊四大天王?
你老闆 發表於 2019-8-19 20:40

爭城城
真祖迷

2004年舒文介紹一隊新組合名叫農夫給我認識
他們為我其中一首歌Rap左兩段
呢首歌叫give love a break
不知道有多少人聽過
我一直很喜歡

from 祖祖 ig post

做咩唔唱
真祖迷

聽日叫祖rap港女收港男皮呀喂,好la正
jack27 發表於 2019-8-19 20:39

做咩尋晚唔唱

2004年舒文介紹一隊新組合名叫農夫給我認識
他們為我其中一首歌Rap左兩段
呢首歌叫give love a break
不知 ...
jack27 發表於 2019-8-19 21:05

好似全程冇提過呢隻歌

爭城城
jack27 發表於 2019-8-19 20:42

「人地Aaron係天皇巨星,自己只係個歌星」
所以佢會唔會請到城城

好似全程冇提過呢隻歌
SugarFree 發表於 2019-8-19 21:31

佢肯定又以為冇人識
睇黎msl冇唱的歌要尋終正寢
真祖迷

msl點唱點左派機,今次真係有派機
睇黎砌圖、床前無月光、堅強、IDM、圓謊 都會浮上水
真祖迷

「人地Aaron係天皇巨星,自己只係個歌星」
所以佢會唔會請到城城
SugarFree 發表於 2019-8-19 21:33

跟住Twins再黎多次側手翻

簽名被屏蔽

見fb好多人撲緊飛咁

見fb好多人撲緊飛咁
721AXA 發表於 2019-8-19 22:11

炒到好貴
幾個frd睇完都話想睇多場

24號 黃牛 賣 1300蚊一張 29排
nil

有無人知聽日嘉賓邊個
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

雙冠軍 one of my Joey top 10's

有無人知聽日嘉賓邊個
帥小寶` 發表於 2019-8-20 00:01

老蜢
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

希望聽日會唱雙冠軍啦

老蜢
fifty1205 發表於 2019-8-20 00:03

嘔
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

唱蒸餾應該冷凍全場
TT进化论 發表於 2019-8-19 19:37

單身Xmas 應該仲少人識嘛

老蜢
fifty1205 發表於 2019-8-20 00:03

又係到一齊嗌 開心一齊嗌
「微笑之中 接受還未有 答案。」

又係到一齊嗌 開心一齊嗌
misterben111 發表於 2019-8-20 00:58

超猛

熱烈地彈琴 熱烈地唱
一起森巴舞 Hey!放假啦

Joey!!!
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

希望黎緊會有
時不予我
圓謊
雙冠軍
借過
一拍兩散
早有預謀
摩登時代
流淚眼望流淚眼
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去