返回列表 發帖
究竟23係kkk定eason?
jack27 發表於 2019-8-22 13:30

kkk既話要唱唱狂串樂基兒
真祖迷

張敬軒段speech好感動
風見志郎 發表於 2019-8-22 13:27

佢句我應得真係好心up ,成日都覺得佢為我地做太多。抵我地捧佢
真祖迷

原來美祖每晩都要針灸喉嚨

有無副作用㗎?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

終於到我睇啦
好愛祖兒
bagfgfcde 發表於 2019-8-22 09:25

忍足咁多日冇睇rundown?

有無副作用㗎?
l00540 發表於 2019-8-22 13:33

我睇到都嚇左一跳

有無副作用㗎?

中醫針灸點都少副作用過食西藥類固醇嗰啲啦

忍足咁多日冇睇rundown?
jasonng 發表於 2019-8-22 13:34

會唱既歌 我知既有20%左右

我睇到都嚇左一跳
森姆@結論 發表於 2019-8-22 13:43

開18+1場真不簡單

JOJO 加油

要考試想睇多場都唔得 ><

#愛祖棄嬅

JOJO 加油

要考試想睇多場都唔得 ><

#愛祖棄嬅
wchild 發表於 2019-8-22 14:58

#愛祖棄嬅 +1
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

簽名被屏蔽

好想容祖兒張柏芝林心如同場
又想葉佩雯何嘉莉容祖兒同場
你老闆 發表於 2019-8-22 11:31

何嘉莉有嚟睇,草蜢果晚
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

簽名被屏蔽

有無副作用㗎?

聽到Joey每晚翻酒店都要插六枝針打喉嚨就好想喊

聽到Joey每晚翻酒店都要插六枝針打喉嚨就好想喊
kaven 發表於 2019-8-22 15:48

仲有隻腳生晒水泡仲要著高高高跟鞋 耳仔又瘀晒。開演唱會慘過做咕哩 ,五勞七傷
真祖迷

走著睡今次比何丙編得好好聽。行街聽真係會走著睡,懶洋洋。個intro仲要勁似d高級餐廳bgm
真祖迷

SUMMARY of PRETTY CRAZY JOEY YUNG CONCERT TOUR [22/08/2019 00:00]

17 阿門
(16+1)
16 空港 / Show Up / 好事多為 / 逃 / 美麗在望 / 隆重登場 / 再見我的初戀 / 天之驕女 / 走著睡 / 桃色冒險 / Lovin' U / 不容錯失 / 啜泣 / 心之科學 / 歌姬 / 未知 / 怯 / 16號愛人 / 愛一個上一課 / 痛愛 / 破相 / 最後的茱麗葉 / 心淡 / 一種永遠(bgm) / Gotta Get High(bgm) / 神魂顛倒(bgm)
15 這分鐘更愛你 /
跑步機上 / Pretty Crazy / 派對機器 / 全身暑假 / 一面之緣 / 越唱越強 / 華麗邂逅
13 特別嘉賓
墻紙(11+1)
天窗(10+1)
花千樹 / 爭氣

逃避你 / 搜神記
黃色大門(6+1) / 想得太遠 / 與蝶同眠
06 悲觀生物學
05 世上只有 / 我的驕傲

02 無人知道雙子座 /
麻煩你 /
連續劇(1+1) / 習慣失戀(0+2) / 今期流行
01 陪我長大 / 舊日回憶的山丘 / 損友 / 抱抱 / Be True / 誰來愛我 / 這麼近(那麼遠) / 真情流露 / 一生愛你一個 /
在我生命裡 / 假如讓我說下去 / 她說 / 不為誰而作的歌 / 月半小夜曲 / 刻不容緩 / 我的宣言 / 末日 / 愛如潮水 / 風箏與風 / 大紅大紫 / 死性不改 / 不許你注定一人 / 男朋友 / 謝謝你的愛 / 一起走過的日子 / 玉蝴蝶 / 舉高隻手 / 祝君好 / 歲月如歌 / 失樂園 / ABC / 櫻花樹下 / Pretty Hungry
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

仲有隻腳生晒水泡仲要著高高高跟鞋 耳仔又瘀晒。開演唱會慘過做咕哩 ,五勞七傷 ...
jack27 發表於 2019-8-22 15:58

仲有條裙入面其實好多瘀傷
仲有三場好唔捨得祖兒

SUMMARY of PRETTY CRAZY JOEY YUNG CONCERT TOUR [22/08/2019 00:00]

17 阿門(16+1)
16 空港 / Show Up / ...
風見志郎 發表於 2019-8-22 16:19

美麗在望有bgm,計唔計
真祖迷

17 阿門(16+1)

悲觀>驕傲,太開心
真祖迷

悲觀>驕傲,太開心
jack27 發表於 2019-8-22 16:27

可惜bam咗爭氣,好在第四場兩首都有
破相>爭氣>悲觀 個flow真係好正

I’m so used to giving
And now I get to receive

有冇人買咗postcard可以放上嚟睇下?
睇WIKI同LIHKG都話有但未見過真身

17 阿門(16+1)

今次完全冇唱四面台同喜喜

今次完全冇唱四面台同喜喜
SugarFree 發表於 2019-8-22 16:48

四面台真係又飲恨,希望有MSL2.0
仲有幾首冤鬼未出現唔該大家encore大聲D嗌
好似上次早有預謀咁齊心

0 扮了解
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

簽名被屏蔽

17 阿門(16+1)

我真係好慘 中哂兩場雙子座
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

四面台真係又飲恨,希望有MSL2.0
仲有幾首冤鬼未出現唔該大家encore大聲D嗌
好似上次早有預謀 ...
風見志郎 發表於 2019-8-22 16:52

之前成功集氣推JY唱《麻煩你》、《去火星戀愛》...
今次竟然無人推?

新貴/ 煙霞/ 渴望晨曦的女孩

今次竟然無人推?

新貴/ 煙霞/ 渴望晨曦的女孩{:5_1 ...
l00540 發表於 2019-8-22 17:24

煙霞唔好啦掛
反而好想唱多次勉強幸福

其實what's up加派對機器會好high

我真係好慘 中哂兩場雙子座
fifty1205 發表於 2019-8-22 17:21

其實雙子座live version唔差wor
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

今晚應該會出告解
Supper 合唱

今晚應該會出告解
Supper 合唱
victor1991415 發表於 2019-8-22 17:29

confirmed????
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

今次竟然無人推?

勁冷門想推堂堂男人,唔知有冇人欣賞
我msl尾場點歌抽中過但係佢唔唱!激鬼死我

我msl尾場點歌抽中過但係佢唔唱!激鬼死我 ...
eddyleecarmen 發表於 2019-8-22 17:31

有live過,不過同yumiko,勁難聽
真祖迷

我msl尾場點歌抽中過但係佢唔唱!激鬼死我 ...
eddyleecarmen 發表於 2019-8-22 17:31

玩家/ 與蝶同眠/ 忘憂草

煙霞唔好啦掛
反而好想唱多次勉強幸福

其實what's up加派對機器會好high ...
kenvincy.cn 發表於 2019-8-22 17:27

仲有電我+床前+四面台+跩跩+r u ready 4 me

我的驕傲d快歌好jeng
真祖迷

煙霞唔好啦掛
反而好想唱多次勉強幸福

其實what's up加派對機器會好high ...
kenvincy.cn 發表於 2019-8-22 17:27

晨㬢 可以配visual,黃色大門個位會好啱
真祖迷

今次竟然無人推?

同jy講晨㬢係何丙編
真祖迷

回復 827# 你老闆

有人賴earmon咩

簽名被屏蔽

02 無人知道雙子座 / 麻煩你 / 連續劇(1+1) / 習慣失戀(0+2) / 今期流行

0+2係咩意思

太多歌末唱, 尾場要起碼encore到12點

太多歌末唱, 尾場要起碼encore到12點
hohoho 發表於 2019-8-22 18:35

我估可以挑戰Eason 接近凌晨1點紀錄

我估可以挑戰Eason 接近凌晨1點紀錄
森姆@結論 發表於 2019-8-22 18:37

幾時?

0+2係咩意思
數彩虹 發表於 2019-8-22 18:28

一次同張信哲合唱,一次同DJ合唱,無正式solo