返回列表 發帖
**** 本內容被作者隱藏 ****
eggsteven 發表於 2019-8-15 15:41

我都想睇下
「微笑之中 接受還未有 答案。」

古天樂
stephybest 發表於 2019-8-15 22:33

又係最男

仲要唱兩次今期流行。。。。好難頂
stephybest 發表於 2019-8-15 22:40

做咩要唱兩次 佢又唔係得一首歌

kelly呢?
學友做嘉賓好正
你老闆 發表於 2019-8-17 11:38

Kelly得張張家輝

係 玉蝴蝶 + 阿門 (重溫03演唱會?)

medley又轉了,希望轉借過果d:) ...
jack27 發表於 2019-8-17 20:36

話唔定唱viva呢 twins都大紫大紅

唱兩次阿門...
fifty1205 發表於 2019-8-17 23:15

好過兩次今期流行呀

求古天樂同劉德華場rundown!!!
Qmen 發表於 2019-8-18 01:43

https://docs.google.com/spreadsh ... 1iiZ7mUEmQ/htmlview

有冇人試下如果360個時攞到咪嗌Encore唱心病?

老蜢
fifty1205 發表於 2019-8-20 00:03

又係到一齊嗌 開心一齊嗌

超猛

熱烈地彈琴 熱烈地唱
一起森巴舞 Hey!放假啦
風見志郎 發表於 2019-8-20 08:34

仲有 post...

一齊嗌!開心一齊嗌
jack27 發表於 2019-8-20 18:09

台登閃閃的璀燦 色彩繽紛變幻 post

又可以同觀眾玩遊戲
SugarFree 發表於 2019-8-20 20:46

諗起都興奮 即刻炒熱氣氛 點解我睇JJ唔玩呢啲遊戲?

如果唱失樂園都想聽嘅
721AXA 發表於 2019-8-20 20:52

應該一齊嗌+永遠愛着你 當年拉闊祖袓唱過

祖祖如果請到發哥上紅館就正啦
kaman921 發表於 2019-8-21 22:04

唱大丈夫係我

sammi有肯定?
你老闆 發表於 2019-8-22 18:58

佢同sammi紅館十三場合唱power of love

邊度收風!?
Qmen 發表於 2019-8-22 22:18

佢係講緊Duo嘅尾場超時唔係做尾場嘉賓

又諗起當年rubberband首slow & easy本身話想搵祖祖做女聲
stephybest 發表於 2019-8-23 00:20

RB去左外國表演未返香港

唱愛得太遲

合唱?
你老闆 發表於 2019-8-23 22:49

條google link寫kkk合唱

樂基兒 不過唔知係咪full song

如果祖祖識唱曬愛得太遲合唱版一定好正
oreo 發表於 2019-8-24 16:43

其實想聽佢唱亂世情侶

medley邊款?
jack27 發表於 2019-8-24 22:21

花千樹 今晚俾俾觀眾唱完最後一個副歌先入天窗 片去the show must go on ig story睇

大家幫手嗌心病 我冇得睇都希望入碟

就當所有痛楚 成長的經過
hehehaha 發表於 2019-8-25 00:26

又山丘...

娘爆 叫曬全部人上去 唱我的驕傲。。。
stephybest 發表於 2019-8-25 00:34

已經好過sammi最後大合照

4DVD/2BR 應該有搜神記/ 爭氣

除左4小時完整收錄
應該仲會收埋:
- 軒仔/ 火龍果
- lemon
- KK ...
l00540 發表於 2019-8-25 01:25

大門,搜神記 一定要入bonus track
    今次有晒製作好應該收錄
    如果有晒嘉賓合唱就好雖然冇可能