返回列表 發帖
咁你又有冇問過佢係咪唔想先?

個人覺得有觀眾襯session break 玩吓Laser pointer都無傷大雅姐
有d野又 ...
mainlib 發表於 2019-8-15 08:43

幾時香港變成咁?明知系錯嘅事變左又問自己又問人,自圓其說得到就可以做?
唔通你覺得照住個臺人地會覺得被尊重?你邊位啊仲想容祖兒比你問佢想唔想
姑勿論佢地照個臺,而家系清清楚楚有A行拍到片d撲街照住祖祖個人!encore talking嘅時候!
紅裙配綠燈 你係咪覺得好好睇 好respect啊?
去照黑警好唔好?成熟d

片呢?
利申:去咗三晚都唔見有
賴爽 發表於 2019-8-15 12:25

weibo.com/1220986683/I1Xwub4XV?from=page_1005051220986683_profile&wvr=6&mod=weibotime&type=comment#_rnd1565846949788

片。

#10年前日日鬧容祖兒今日撐祖兒係咩玩法
#我都有10年啦
#你地唔係...噓我嘛? ...
釘釘 發表於 2019-8-15 12:42

weibo.com/1220986683/I1Xwub4XV?from=page_1005051220986683_profile&wvr=6&mod=weibotime&type=comment#_rnd1565846949788

cap 圖 pls 唔想上 weibo :)
賴爽 發表於 2019-8-15 13:37

唔想咪算咯 cap圖費事又話系假嘅
反正人都凈系中意睇自己想睇嘅野 我無謂逼大家wor

之前成功集氣推JY唱《麻煩你》、《去火星戀愛》...
今次竟然無人推?

新貴/ 煙霞/ 渴望晨曦的女孩{:5_1 ...
l00540 發表於 2019-8-22 17:24

勁冷門想推堂堂男人,唔知有冇人欣賞
我msl尾場點歌抽中過但係佢唔唱!激鬼死我

我估可以挑戰Eason 接近凌晨1點紀錄
森姆@結論 發表於 2019-8-22 18:37

幾時?

本所謂限定相冊,大圖基本都起曬格,排版更加系唔想提,全部都係大大細細逼滿每頁,
我根本唔想多睇··· 各位冇買到嘅 恭喜曬