返回列表 發帖
今日歌姬個look靚到
721AXA 發表於 2019-8-25 02:14

第一句有少少瑕疵不過之後兜到

2nd encore 全部歌都regular唱晒,除左借過 勁失望
jack27 發表於 2019-8-25 09:06

花千樹再黎已經嚇一嚇借過仲要係降key版 麻煩你又不停向咪比觀眾
仲要整多首舊日回憶的山丘……確實有點失望

btw ,份rundown d 歌有英譯

華麗邂逅譯做 crab queen
世上只有譯做 mom
好事多為叫 good thing ...
jack27 發表於 2019-8-25 12:08

可能要英文譯名方便不同國家既表演者聽得明

睇左四場,當叫做齊左
逃避你/搜神記/無人知道雙子座/
牆紙/黃色大門/
想得太遠/與蝶同眠/
悲觀生物學/爭氣

其實今次個show洗左多錢, 有無1億?
hohoho 發表於 2019-8-25 16:54

英國設計師應該食水深過容祖兒

好想買tour book呀
點解唔一早講定要尾場先臨時講!!!
Qmen 發表於 2019-8-25 21:02

幾時加多呢樣野

下次唔知幾時......
hohoho 發表於 2019-8-25 22:21

點都會有d細騷仔既,可能中途會有啲合作騷,
例如同軒仔搞crossover呢,
況且pretty crazy巡迴近近地去澳門都有得再睇既

回復  fifty1205

更正應該係

N6 (2010)
小型 J&J新城 (2011)
MOMENT Moov Live (2012)新城Show (2012 ...
kurgor 發表於 2019-8-25 23:22

其實好勤力,除左14年媽媽醫病放慢左之外,真係年年都有騷

琴日班blingbling gay組合識得其中一個

JO: 俾我睇下紅磡張敬軒咩樣!! (睇到個樣之後) WA! ...
721AXA 發表於 2019-8-25 23:59

一睇班大隻仔都知係gay

原來真係四場錄影都冇黃色大門

咪就尾場囉
Qmen 發表於 2019-8-25 22:40

尾場限定500本全唔知有呢樣野 已經有人炒到1000蚊本

有嘅, 同張敬軒合唱囉
721AXA 發表於 2019-8-26 00:54

個visual都唔係同一回事

係囉, 我都唔知有得賣, 幾時有公佈過
721AXA 發表於 2019-8-26 01:01

淨係知道多左postcard set,點知尾場突發賣限量紀念冊

有無人join過/而家係jy fans club會員, 諗緊好唔好join, 第時訂飛方便d
hohoho 發表於 2019-8-26 17:05

上次msl靠歌迷會睇左兩場山頂位頭場加尾場

要幾錢?入面d人點樣? 聽人講d fans club入面人事關係複雜
我想第時可以優先訂票唔駛撲飛咁煩 ...
hohoho 發表於 2019-8-26 21:19

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

彭秀慧做DVD製作
721AXA 發表於 2019-8-27 17:00

Oh 咁應該有質素保證

計埋Concert YY 6場好唔好六晚都係長駐嘉賓

就算楊千嬅陳慧琳都無可能啦,開到10場都偷笑
容祖兒可挑戰20場 ...
你老闆 發表於 2019-8-29 22:13

陳慧琳下年應該都開到六至八場三面台掛

其實有啲估唔到今次兩套快歌衫(梵高/白色)都係自家製, 而且係靚
以前啲重點跳舞衫我覺得都好核突 ...
721AXA 發表於 2019-8-29 21:14

n6雞頭look最核突,今次星空look好型

咁快就有官方剪嘅兩分鐘片,正到
721AXA 發表於 2019-8-30 15:01

真係正到爆,其實可以出得dvd啦,都唔洗點再執

錯版哈哈哈
唔知會唔會補錄呢
Qmen 發表於 2019-9-3 23:01

尾場勁多甩碌心之科學甩左/啜泣唉吖/歌姬第一句/我的驕傲第一句