返回列表 發帖
Exactly, 溶祖兒都已經落左台換衫 等緊上茱麗葉真係驚支筆會燒溶祖兒?

唔好自我審查啦. 開場到尾等Enco ...
釘釘 發表於 2019-8-15 09:22

#teamjoey
其實我覺得佢本人真係唔會介意
可能英皇會既, BUT WHO CARES

SUMMARY of PRETTY CRAZY JOEY YUNG CONCERT TOUR [15/08/2019 00:00]

.
.
.
10 空港 / Show Up / 好事多為 / 逃 / 美麗在望 / 隆重登場 / 再見我的初戀 / 天之驕女 / 走著睡 / 桃色冒險 / Lovin’ U / 不容錯失 / 啜泣 / 心之科學 / 歌姬 / 未知 / 怯 / 16號愛人 / 阿門 / 愛一個上一課 / 痛愛 / 破相 / 最後的茱麗葉 / 華麗邂逅 / 心淡 / 一種永遠(bgm) / Gotta Get High(bgm) / 神魂顛倒(bgm)
09 這分鐘更愛你 / 爭氣 / 跑步機上 / Pretty Crazy / 派對機器 / 全身暑假 / 一面之緣 / 越唱越強 / 牆紙 (8 + 1)
07 特別嘉賓 / 天窗 (6 + 1)
06 逃避你 / 花千樹 /
05 搜神記 / 我的驕傲
04 世上只有 / 想得太遠 / 與蝶同眠
03 黃色大門
02 麻煩你 / 習慣失戀
01無人知道雙子座 / 陪我長大 / 悲觀生物學 / 舊日回憶的山丘 / 損友 / 這麼近(那麼遠) / 真情流露 / 在我生命裡 / 一生愛你一個 / 假如讓我說下去 / 連續劇 / 她說 / 不為誰而作的歌 / 月半小夜曲 / 刻不容緩 / 我的宣言 / 末日 / 愛如潮水 / 風箏與風 / 大紅大紫 / 死性不改 / 不許你注定一人

我計嘅同上面仁兄果位post嘅都幾大出入,計曬頭9+1場。

SUMMARY of PRETTY CRAZY JOEY YUNG CONCERT TOUR  ...
風見志郎 發表於 2019-8-15 12:54

我跟google doc計lol

要問返睇Ivana果場嘅人先知有冇mark錯
風見志郎 發表於 2019-8-15 13:43

FC:逃避你, 黃色大門, Medley B, 麻煩你

咁麻煩你再同FC對下個medley

11/8 第七場(總第七場)

05.搜神記

14.Mega Hit Balla ...
風見志郎 發表於 2019-8-15 14:29

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HOYabZJu6k9BuGLspZ9B-9qCTLtovjRB41iiZ7mUEmQ/htmlview

我搵到尾場有賤價飛wor
stephybest 發表於 2019-8-15 15:28

WHEREEEEEEE

FC jor

今晚: 男朋友
17: Lemon
20: GH
21: Hins
22: SM
23: Leo
24: Leon

嘩CLICK rate 突然變左7萬幾LOL

好聽到癲

集氣心病
風見志郎 發表於 2019-8-17 10:58

祖:咩歌黎架?

SUMMARY of PRETTY CRAZY JOEY YUNG CONCERT TOUR [19/08/2019 00:00]
.
.
.
15 阿門 (14 + 1)
14 空港 / Show Up / 好事多為 / 逃 / 美麗在望 / 隆重登場 / 再見我的初戀 / 天之驕女 / 走著睡 / 桃色冒險 / Lovin’ U / 不容錯失 / 啜泣 / 心之科學 / 歌姬 / 未知 / 怯 / 16號愛人 / 愛一個上一課 / 痛愛 / 破相 / 最後的茱麗葉 / 心淡 / 一種永遠(bgm) / Gotta Get High(bgm) / 神魂顛倒(bgm)
13 這分鐘更愛你 / 跑步機上 / Pretty Crazy / 派對機器 / 全身暑假 / 一面之緣 / 越唱越強 / 華麗邂逅
11 牆紙 (10 + 1) / 特別嘉賓
10 花千樹 / 天窗 (9 + 1) / 爭氣
08 搜神記
07 逃避你
05 我的驕傲 / 黃色大門 / 想得太遠 / 與蝶同眠 / 世上只有
04 悲觀生物學
02 麻煩你 / 習慣失戀 (0 + 2) / 連續劇 (1 + 1) / 今期流行 (^^)
01 無人知道雙子座 / 陪我長大 / 舊日回憶的山丘 / 損友 / 抱抱 / Be True / 這麼近(那麼遠) / 真情流露 / 在我生命裡 / 一生愛你一個 / 假如讓我說下去 / 她說 / 不為誰而作的歌 / 月半小夜曲 / 刻不容緩 / 我的宣言 / 末日 / 愛如潮水 / 風箏與風 / 大紅大紫 / 死性不改 / 不許你注定一人 / 男朋友 / 謝謝你的愛 / 一起走過的日子 / 玉蝴蝶 / 舉高隻手 / 祝君好 / 歲月如歌

SUMMARY of PRETTY CRAZY JOEY YUNG CONCERT TOUR – HONG KONG [25/08/2019 00:38]

20 美麗在望 / 阿門 (19 + 1)
19 空港 / Show Up / 好事多為 / 逃 / 隆重登場 / 再見我的初戀 / 天之驕女 / 走著睡 / 桃色冒險 / Lovin’ U / 不容錯失 / 啜泣 / 心之科學 / 歌姬 / 未知 / 怯 / 16號愛人 / 愛一個上一課 / 痛愛 / 破相 / 最後的茱麗葉 / 心淡 / 一種永遠(bgm) / Gotta Get High(bgm) / 神魂顛倒(bgm)
18 這分鐘更愛你 / 跑步機上 / Pretty Crazy / 派對機器 / 全身暑假 / 一面之緣 / 越唱越強 / 華麗邂逅
16 特別嘉賓
15 牆紙 (14 + 1)
14 花千樹 / 天窗 (13 + 1)
10 逃避你 / 爭氣
09 悲觀生物學
08 搜神記 / 想得太遠
07 與蝶同眠 / 黃色大門 (6 + 1)
06 世上只有 / 我的驕傲
04 無人知道雙子座
03 麻煩你
02 舊日回憶的山丘 / 習慣失戀 (0 + 2) / 連續劇 (1 + 1) / 今期流行
01 陪我長大 / 損友 / 抱抱 / Be True / 誰來愛我 / 他都不愛我 / 借過 / 告解 (0 + 1) / 這麼近(那麼遠) / 真情流露 / 在我生命裡 / 一生愛你一個 / 假如讓我說下去 / 她說 / 不為誰而作的歌 / 月半小夜曲 / 刻不容緩 / 我的宣言 / 末日 / 愛如潮水 / 風箏與風 / 大紅大紫 / 死性不改 / 不許你注定一人 / 男朋友 / 謝謝你的愛 / 一起走過的日子 / 玉蝴蝶 / 舉高隻手 / 祝君好 / 歲月如歌 / 失樂園 / ABC / 櫻花樹下 / Pretty Hungry / 幸福之歌 / 愛得太遲 / 狂串樂基兒 / 夏日激情 / 傻癡癡

好想快D出演唱會live productssssss

咁咪睇下有無計到囉
反正英皇官方系話十次
自己數啦
Qmen 發表於 2019-8-28 15:17

十次紅館同十次個人紅館

其實今次幾醒目,為迎合20週年大雜燴,應該唱嘅金曲都唱曬喇,滿足曬街客。
歌迷嘅就在心中,等MSL 2.0喇, ...
風見志郎 發表於 2019-9-4 08:39

佢D遺珠真係多到..