返回列表 發帖
仲有隻腳生晒水泡仲要著高高高跟鞋 耳仔又瘀晒。開演唱會慘過做咕哩 ,五勞七傷 ...
jack27 發表於 2019-8-22 15:58

仲有條裙入面其實好多瘀傷
仲有三場好唔捨得祖兒
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

悲觀>驕傲,太開心
jack27 發表於 2019-8-22 16:27

可惜bam咗爭氣,好在第四場兩首都有
破相>爭氣>悲觀 個flow真係好正
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

今次完全冇唱四面台同喜喜
SugarFree 發表於 2019-8-22 16:48

四面台真係又飲恨,希望有MSL2.0
仲有幾首冤鬼未出現唔該大家encore大聲D嗌
好似上次早有預謀咁齊心

今晚應該會出告解啦
同Supper 合唱
victor1991415 發表於 2019-8-22 17:29

唔知係今次嘉賓揀歌問題定誠意唔夠
唔似Sammi整到首紅綠燈回春
反而心之科學就彈返起黎
如果告解認真mix下彩排下可能有機

他都不愛我?觀眾識唱咩
721AXA 發表於 2019-8-22 22:23

尾三仲有新歌 呢個偶像癲架

不如尾場直接集中吹雞:心病 雙冠軍 與蝶同眠 算啦
stephybest 發表於 2019-8-22 23:00

與蝶都算唱過好多場啦,雖然冇完整版
但摩登時代、心病呢D直情無視

佢而家夠膽唱無盡..?
721AXA 發表於 2019-8-22 23:25

聽左少少幸福之歌
完全聽唔到祖兒把聲

全場自動波唱 大概你也抱歉得很 傷了幾百個心...

Joey legend ...
JasOh103 發表於 2019-8-23 08:06

但凡以後有大型好可能會取代心淡個大合唱位置

其實都係諗唔明點解係supper moment
water:) 發表於 2019-8-23 10:55

要同除耳機一較高下

Joey = diva
bagfgfcde 發表於 2019-8-23 00:02

港樂20年先出到一個容祖兒

今晚邊個姐

心病肯唱未
早有預謀我都啱

我仲諗住佢會返係悲觀後面添
Ki 發表於 2019-8-25 10:56

雖然冇逃避你,不過有搜神,仲集齊破相爭氣悲觀,我覺得第四場好圓滿

Can’t wait

好想快D重溫桃色冒險,曾經聽到憎嘅一首歌今次因為個編曲再次狂熱愛上
想睇心之科學、破相同埋茱麗葉嘅DVD visual

JY官網速度更新Rundown

空港·Show Up!/好事多為/逃/美麗在望/隆重登場·再見我的初戀·天之驕女·逃避你 ...
Qmen 發表於 2019-9-3 15:03

冇爭氣,睇嚟係霆鋒混剪火龍果呢兩場

應該好似MSL咁出
一張收嘉賓一張收360同搜神記/爭氣/無人知道雙子座/黃色大門/想得太遠/與蝶同眠 ...
Qmen 發表於 2019-9-3 15:27

希望有making of

其實今次幾醒目,為迎合20週年大雜燴,應該唱嘅金曲都唱曬喇,滿足曬街客。
歌迷嘅就在心中,等MSL 2.0喇,世事無完美,始終會有滄海遺珠等下一次再發光。