返回列表 發帖
今晚即日門票易買到喊

古天樂就快變麟伯2.0版本

劉德華講2024年佢同容祖兒繼續一起拿最受歡迎男女歌手,拭目以待

麟伯銀河歲月嘉賓:學友,劉華,城城
人瑞LB嘉賓:城城,學友
sammi touch mi嘉賓:劉華,學友,Leon
Joey PC嘉賓:學友,劉華,Leon

kelly呢?
學友做嘉賓好正
你老闆 發表於 2019-8-17 11:38

kelly:張家輝,張家輝,張家輝,張家輝,李克勤

中秋節出唔出到Dvd

而家好多人求飛,其實祖祖可以考慮下加開25/26兩場。而家口碑太好,真系好多人想睇

唔想要黎明
想換咗張尾場飛
換23號陳奕迅
wzx0825 發表於 2019-8-20 11:13

黎明未百分百確定阿

陳奕迅應該唔會做嘉賓喇,佢同英皇關係甘差

張軒親口話自己係21號
tyli 發表於 2019-8-20 22:34

張敬軒佢每晚都係現場咖喇

草蜢果然無人嚟
微博完全無刷屏
Qmen 發表於 2019-8-21 01:05

好大陣驅風油味,昨晚觀眾真系慘

睇視頻,草蜢出來真係0反應,笑死
TT进化论 發表於 2019-8-21 08:20

岩係B站睇到整段talking視頻,真係笑爆,蔡一傑宣佈開show那一刻,現場觀眾真係零反應,仲想拿Joey當嘉賓過喬

好彩一早買左尾場賤價飛
stephybest 發表於 2019-8-21 17:34

尾場都有賤價飛?好似從來都冇吖

尾場真係老黎嘅話,會唔會係《今夜你會不會來》,希望有《夏日傾情》

舊聞:容祖兒承認試過寫信給黎明,她笑說:“我是‘跟風’寫的,因為當時成班都喜歡黎明,至於內容也是問他喜歡什麽?我的字多少分?(他可有回復?)隔了好久才收到壹張他簽名的Yes卡,入行後有同事說是幕後同事代他簽,也不知真還是假。”她笑稱現在當然會寫信給李克勤。問到容祖兒可有寫信給男友劉浩龍?她卻說:“寫得話都已經講完,(男友是否冷面笑匠?)他是壹盤冷面,至於為什麽就大家自己猜測。”

幕後同事代他簽
你老闆 發表於 2019-8-21 18:31

所以尾場搵佢簽翻

今晚又係錄影?係咪只要英皇d歌手當嘉賓都錄影?尾場老黎唔錄影喇

張柏芝/靚靚Ruby嘅偶像林心如
葉佩雯/何嘉莉
趙學而/王傑
林海峰/彭羚

SM、KKK、Leon ...
風見志郎 發表於 2019-8-22 08:38

希望今晚Aaron

紅館出面的黃牛企得好硬,九點鈡380單丁仲賣$900

賣唔出 留黎煲醋
stephybest 發表於 2019-8-22 22:13

我聽到佢地交談話係公司嘅規定,九点鐘有個人出800蚊買佢張單丁380,本來一個牛想賣,差唔多交易嘅時候,另一個牛搶翻,唔俾佢賣,唔想搞壞個市場。今晚真系幾多人穩飛,但接近九点鐘,d人見佢地唔肯平,都陸陸續續甘離開。但都系見到有幾個大陸觀眾系度交收,講國語用微信埋單個种

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實過咗頭兩、三場之後,放飛個價錢都慢慢上升,但係都算係一個合理水平
門口黃牛係開Show後都有減價( ...
Ki 發表於 2019-8-23 18:24

都話咗早d買好喇,其實好多人都想等平飛,但係結果就越黎越貴,佢地自己挪黎衰,想等平飛但結果係等唔到……演出口碑+嘉賓重量級,票價狂升。

有邊d演唱會黃牛價係逐場逐場咁跌?
hohoho 發表於 2019-8-23 19:09

送禮尾2個場仲係紅館外100蚊有交易,黃牛直接開價就100蚊(480),再之前郭天王都有唔少平飛

所以更加明顯係集團式,變廢紙都唔care
721AXA 發表於 2019-8-23 22:08

22號晚380企硬賣900,有個佬出800,都唔賣,已經21:00

今晚邊個姐
風見志郎 發表於 2019-8-23 22:11

周慧敏都去咗睇,明顯係古巨基喇

咁黎明早一日去把鬼
jack27 發表於 2019-8-23 22:19

黎明可能週末時薪比較貴,今日週五約過黎綵排平d,聽晚佢22:00到達紅館,唱完可以松人

都唔明點解前排d觀眾,Joey到舞台邊緣互動或者嘉賓出場嘅時候,就企起身挪住電話係度影影影,其實上YouTube或者B站睇d飯拍視頻,都係一個樣,難道佢地唔會覺得用電話影視頻嘅時候,其實專注度集中係部電話度,都冇甘俾心機黎睇show,何必?

尾場今晚唔知會唔會有真encore,其實平時都已經接近12點結束

應該唱完心淡之後,落台卸妝,換件睡衣,上台繼續唱

各位有冇今晚飛,任何價位都得,今日早上0940打去搶輪椅位,電腦load唔到,一打通左冇人聽,有人聽之後就話 ...
joeyfans 發表於 2019-8-24 16:51

公售當日晚上都唔知幾易買,有心睇唔一早提前買?明顯你就係想等平飛個种

真encore未?

Leon真係唔識做,阿Jo講到明話要拖佢隻手但佢就一look木咁,要JoJo拖著自己條裙來行,仲要幫JC做promotion. ...
angelicdestiny 發表於 2019-8-25 05:27

真系好唔掂,黎明出來氣氛都唔錯,但黎明個人本身太悶,講野又唔風趣

其實點解唔請埋郭富城,19場演唱會男女嘉賓比例嚴重失衡
阿mark 發表於 2019-8-25 09:28

可能阿王檔期問題挂?邀請就肯定係邀請左嘅,講真,我想睇阿王多過黎明

2nd encore 全部歌都regular唱晒,除左借過 勁失望
jack27 發表於 2019-8-25 09:06

因為無使重新彩排

係喎,無視咗Hacken添
l00540 發表於 2019-8-25 09:37

送禮陣老人味,影響成張碟

其實草蜢系唔系英皇?以前有過一段時間好似系英皇
xteve 發表於 2019-8-25 09:54

之前有過一段時間,應該是同英皇有唱片約吧?同周慧敏差唔多甘

完全唔知黎明同容祖兒有咩關係
你老闆 發表於 2019-8-25 20:23

純屬係容祖兒幇JC宣傳,換黎明做嘉賓

仲要係03年經濟大衰退時期
「社會氣氛唔好唔加場了」果d
cathay1996 發表於 2019-8-27 20:03

05年郭天王都系得6場

楊千嬅返到嚟仲有得開先算啦
victor1991415 發表於 2019-8-29 23:02

楊千嬅2015那個已經係佢最高質的一個show

2015都賣得麻麻地...
佢演唱會好悶...
wewa1001 發表於 2019-8-30 10:25

雷頌德功勞,Kelly同Leon演唱會都係悶神之最