返回列表 發帖
Exactly, 溶祖兒都已經落左台換衫 等緊上茱麗葉真係驚支筆會燒溶祖兒?

唔好自我審查啦. 開場到尾等Enco ...
釘釘 發表於 2019-8-15 09:22

可能驚紅館著火
會火燒一萬粉絲
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

以祖性格佢唔鍾意就出左聲啦
使鬼你班人幫佢開聲講說話咩
Lewis 發表於 2019-8-15 12:28

你地唔係...照我嘛?
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

25號有冇飛?

其實班大陸人可唔可以唔好咁自私
戴個貓耳兔耳係我前面閃足全場
真係咩mood都無曬,大會 ...
stephybest 發表於 2019-8-19 12:09

其實大叫光復香港、時代革命就得

Joey!!!

收到風最後幾場特別嘉賓

21 張敬軒、陳奕迅
22 鄭少秋、汪明荃
23 蔡卓妍、鍾欣桐
24 黎明、JW
25 林鄭月娥、梁振英

讚完1月1號又係嗰句廢話頒女金
stephybest 發表於 2019-8-22 11:31

容祖兒。

0 扮了解

04 無人知道雙子座

咁都中
好不滿呀
bagfgfcde 發表於 2019-8-26 15:21

嘻嘻。

其實係一個反祖既角度
今次算好多歌識唱唔多過兩句
所以覺得冇乜怨鬼

希望下次祖兒開足88場

好掛住容祖兒 BB
賴爽 發表於 2019-8-28 09:45

想同祖兒XX