返回列表 發帖

嫻妃佘詩曼公開表愛國心跡:「我愛我的祖國中國!」

簽名被屏蔽

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
再將我相信的如煙火般綻放

留名愈黎愈多
利申:唔係鏡粉

簽名被屏蔽

洗唔洗做到咁明顯吖,愛國的錢多D。

遲下CM係咪全部呢d post啊

但係記者表示我愛警察就被人打,這叫和諧?
你老闆 發表於 2019-8-15 22:36

天與地個阿佘不見了
再將我相信的如煙火般綻放

係咪冇戲拍

但係記者表示我愛警察就被人打,這叫和諧?
你老闆 發表於 2019-8-15 22:36

佢話「我支持香港警察」
冇加「中國」喺「香港」前面 按照大陸說法即係代表港獨
抵打!
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

佢之前唔係已經出過好似楊千嬅之類嘅聲明咩?
舞來舞去 不日內開始錄音。

遲下CM係咪全部呢d post啊
阿mark 發表於 2019-8-15 22:53

娛樂新聞台黎
唔鍾意其實可以唔入

每個人都有自己的立場!每個人都有自己的聲音!可以不認同但要互相尊重!

娛樂新聞台黎
唔鍾意其實可以唔入
Lewis 發表於 2019-8-16 09:23

問題係五毛黨引發罵戰, 尋釁滋事
FIGHT for 陳柏宇

講真,想問下好多追求民主同自由嘅人

點解阿佘表達自己立場就要被人身攻擊

咁係咪同民主自由嘅本意已經矛盾咗??

佢愛中國,又愛香港,呢個係佢嘅立場,一句句unlike unfollow

其實講真人哋真係唔會care,唔好睇得自己咁大影響力
>3<

咁係咪同民主自由嘅本意已經矛 ...
janickfu 發表於 2019-8-16 14:43

問題就係佢愛嘅政權同嗰度嘅市民係對立,咁點樣兩樣都愛呢?愛一個唔疏導民怨嘅政權,又希望要和平,媽呀,好亂。

回復 14# janickfu

我理得人哋care唔care
就算冇stake冇影響力嘅人都可以發聲
可以人身攻擊,可以unlike,可以unfollow正正係香港自由嘅體現
呢啲核心價值對於冇民主自由嘅人係唔會明

簽名被屏蔽

咁係咪同民主自由嘅本意已經矛 ...
janickfu 發表於 2019-8-16 14:43

你有自由愛國愛港
我有自由討厭、抵制你

係咪愛國愛港就連市民選擇嘅權利都冇?強逼鍾意佢?

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

愛咩政權? 佢有講愛黨咩?
你老闆 發表於 2019-8-16 19:58

黨國不分在大陸是常識吧?

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

黨國不分就係盲反是常識吧? 任何中國貨你也不要用,包括東江水
你老闆 發表於 2019-8-17 11:28

咁中國人又買日貨美貨?
唔係死對頭咩

簽名被屏蔽

我想知陳奕迅同陳慧琳企邊度多d
這是娛樂台不用太認真
你老闆 發表於 2019-8-17 11:35

四大天王呢?

我爱我的祖国中国,香港是祖国的一份子,一点都不能少
明月松间照 發表於 2019-8-17 14:22

祖你老味
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒