返回列表 發帖
支持黃淑蔓女金
nicknicknick 發表於 2019-8-18 13:23
暫時得一首冠軍歌 即係仲有兩首冠軍歌quota!

希望拎埋最女最歌
二十週年完美落幕
hehehaha 發表於 2019-8-18 01:21

可唔可以畀啲金針之類等佢祖祖收快

nicholashin 發表於 2019-8-18 13:27

希望繼續有歌

100%肯定下WK MI RTHK+997齊冠,賭幾多都得!! 否則我切!!
酷愛903 發表於 2019-8-17 20:20

你仲可以切乜春?
切你老 _
本週冠軍歌: 在錯誤的宇宙尋找愛 - 陳健安

2019 第二季冠軍歌
一種永遠 亂世情侶 你在聽嗎? 花灑下的歌 孤身走 為愛冒險 獨立單位 
一吻穿越四十六億歲 13 樓的大笨象 聲音導航 雲吞 YOU 明日花

希望最後的信仰好歌有好報
鄧 小 巧 女 銅 集 氣 ! 雲 吞 十 大 實 至 名 歸 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 37

1. 悲觀生物學 2. 情感的廢墟 3. 救命歌

nicholashin 發表於 2019-8-18 13:27

佢無咁多quota吧

可能今年突破一首冠軍歌已經可以女金
順便再打破埋祖兒23歲最年輕女金得主紀錄

可能今年突破一首冠軍歌已經可以女金
順便再打破埋祖兒23歲最年輕女金得主紀錄 ...
hehehaha 發表於 2019-8-18 17:09

番去好好讀書啦
鄧 小 巧 女 銅 集 氣 ! 雲 吞 十 大 實 至 名 歸 !

希望最後的信仰好歌有好報
帥小寶` 發表於 2019-8-18 15:32

難過野木蘭4台冠
若然亂世還有甜品 即刻去叫一份 =D

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

上面班容粉又準備搞9d 女歌手
我在乎~~~~我在乎~~~~~

henhenhen 發表於 18/8/2019 23:28
嚟嚟去去咪又係得呢招
仲衰過政府
=================================
wk34 高位低位connected!
垃圾同大量真心膠痴埋一齊嘅化學作用,臭到呢。
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 37 (14/09/2019)
1. 野木蘭 - 泳兒  2. 獨行派對 - 蔡一傑  3. 下一束光 - 吳林峰  4. ¿醒未? - RubberBand  5. 悲觀生物學 - 容祖兒

henhenhen 發表於 2019-8-18 23:28

搞得最多咪又係果個
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

回復 210# 你老闆

Even 何雁詩 gets RTHK #1. Vincy

唔好嚇我喎逃生門得一WK

簽名被屏蔽

蔡一傑One One又有新歌啦

呀豹好髮力
五大訴求 缺一不可
壞與好都是你跟我
一起可以渡過

903 Brand Yourself 仲有兩個單位會係???
應該有一件係美蚊...

定係WHO FUCKING CARE?
Space Cowboy

903 Brand Yourself 仲有兩個單位會係???
應該有一件係美蚊...

定係WHO FUCKING CARE? ...
goggogo 發表於 2019-8-19 17:52

講左係林家謙同埋kiri T

100%肯定下WK MI RTHK+997齊冠,賭幾多都得!! 否則我切!!
酷愛903 發表於 2019-8-17 20:20
三台冠就應該走唔甩,係睇下佢同無綫互相畀唔畀面

簽名被屏蔽

金草x呢?
你老闆 發表於 2019-8-19 18:56
四台冠confirmed

花椒之味主題曲~好好說
我們都是這樣長大的個MV仲拍唔拍㗎?
SAMMI HAPPY BIRTHDAY !

我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

唔好嚇我喎逃生門得一WK
帥小寶` 發表於 2019-8-19 01:29

咁高質都得一week。美盾成903棄將

咁即係 TVB 冇冠啦
三台冠咋

本週冠軍歌: 在錯誤的宇宙尋找愛 - 陳健安

2019 第二季冠軍歌
一種永遠 亂世情侶 你在聽嗎? 花灑下的歌 孤身走 為愛冒險 獨立單位 
一吻穿越四十六億歲 13 樓的大笨象 聲音導航 雲吞 YOU 明日花

05  Full Moon Party / 寂靜的回聲 / 尋回一碗湯 / 我們與愛的距離 / 想正常 /
~~~~~~~ (19+01) ~~~~~~~
04  活多一次 / 偷情的禮儀 /
03  逃生門 / 我只在乎你 / 寄居生物 / 感情寄生族 /
JW 慘慘豬囉=,=
Music Picks Week 37 (14/09/2019)
1. 野木蘭 - 泳兒  2. 獨行派對 - 蔡一傑  3. 下一束光 - 吳林峰  4. ¿醒未? - RubberBand  5. 悲觀生物學 - 容祖兒

JW 慘慘豬囉=,=
kwanie 發表於 2019-8-19 21:33

偷情唔係又out下話

偷情唔係又out下話
abcxyz302006 發表於 2019-8-19 21:59

嗱嗱聲out咗逼佢派新歌好過啦
根本呢個時勢唔會有人播呢d歌

簽名被屏蔽

嗱嗱聲out咗逼佢派新歌好過啦
根本呢個時勢唔會有人播呢d歌
aussie2013 發表於 2019-8-19 22:02

派新歌咪又係嗰啲婆媽情歌
根本個project已經拖到DJ都冇癮
舊年仲要預支哂今年啲quota
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

舊年仲要預支哂今年啲quota ...
mosesming 發表於 2019-8-19 23:39

預支左但拎到女金都算係值既

中文歌曲龍虎榜 本周精選
問世間情是何物 (18) / 我們與愛的距離 (19) / 重新 (NE) / 願 (NE) / 鬚根 (NE)

問世間情是何物 (18) / 我們與愛的距離 (19) / 重新 (NE) / 願 (NE) / 鬚根 (NE) ...
peter722 發表於 2019-8-20 00:16

嘩 冠咩

舊年仲要預支哂今年啲quota ...
mosesming 發表於 2019-8-19 23:39

一套連續劇死拖爛拖成兩年 中間播成個月廣告 係人都轉台啦
快d摺7個project啦
大佬你俾人bam得咁密 我轉唔切簽名呀
你有冇account係超過半年?分身sss ready?

預支左但拎到女金都算係值既
abcxyz302006 發表於 2019-8-19 23:47

贏唔到容祖兒只係贏到gin lee既女金,含金量無乜囉
全壇狂賀白河喜來登被ban

問世間情是何物 (18) / 我們與愛的距離 (19) / 重新 (NE) / 願 (NE) / 鬚根 (NE) ...
peter722 發表於 2019-8-20 00:16

不如唔好做精選呀笨
五大訴求 缺一不可
壞與好都是你跟我
一起可以渡過

嘩 冠咩
帥小寶` 發表於 20/8/2019 00:20
SAMMI 囉
個榜唔算多歌叫糊

都話環球歌手係凌晨特別受歡迎
新人仲特別受歡迎

kkbox即時榜
1 問世間情是何物 - Dusty Bottle
2 Never Mind - Oscar Tao
3 想正常 - Jace Chan
4 當這地球沒有鐘 - ONE PROMISE
5 夜迷宮 - 關淑怡
大佬你俾人bam得咁密 我轉唔切簽名呀
你有冇account係超過半年?分身sss ready?

Michael C好樣過莊正
艾石仔 發表於 2019-8-16 22:04

咁睇落Sony三條女定位分得唔差
臭貨琳sell港女,Cath賣偽民青扮女神吸毒L,林二主打聲靚

新嗰兩個根本同林細眼一樣樣...重要林細眼本身已經Flop到地核

肯定以下3首入硬903十大
我們都是這樣長大的
悲觀生物學

最後的信仰坐冠望十大
繼續爭取成立獨立調查委員會!!