返回列表 發帖
簽名被屏蔽

Mag英皇時期是但一首都完勝華納兩首
感激我們成熟了 應知道流淚有罪
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

偷情的禮儀仲未死,係咪想挑戰最pun走勢

偷情的禮儀仲未死,係咪想挑戰最pun走勢
cmho 發表於 2019-8-28 21:39

20>20>20>20>...1?
我在乎~~~~我在乎~~~~~

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

Mag首歌都幾襟聽ar,幾上耳
一二三勇往直前,三二一委曲求全

我覺得會
但最後唔會贏
mosesming 發表於 28/8/2019 21:19
今年都無歌點投
垃圾同大量真心膠痴埋一齊嘅化學作用,臭到呢。
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 37 (14/09/2019)
1. 野木蘭 - 泳兒  2. 獨行派對 - 蔡一傑  3. 下一束光 - 吳林峰  4. ¿醒未? - RubberBand  5. 悲觀生物學 - 容祖兒

點解Bella唔使唱劇歌?大祖兒第一首都係「愛情來的時候」..
Elio喜歡上別人了

boy4dudes 發表於 2019-8-28 21:56

JUDE去左邊
鄧 小 巧 女 銅 集 氣 ! 雲 吞 十 大 實 至 名 歸 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 37

1. 悲觀生物學 2. 情感的廢墟 3. 救命歌

美Aiiiii要開show了
鄧 小 巧 女 銅 集 氣 ! 雲 吞 十 大 實 至 名 歸 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 37

1. 悲觀生物學 2. 情感的廢墟 3. 救命歌

簽名被屏蔽

和你飛。。今年最歌啦。。。

簽名被屏蔽

Tommy幾時plug歌爭最男?
mosesming 發表於 2019-8-28 21:14

不容小覷阮兆祥
今個星期大有機會上榜尾
梁詠琪《再見灰姑娘》旋即登上Itune冠軍· KKBOX新歌週榜冠軍// 2018 梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會:圓滿落幕
http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

Mag首歌初期聽 我都唔係太習慣 聽多幾次聽聽下好 D 無真係咁差

反而想知d人會唔會繼續投pakho
kayzzz 發表於 2019-8-28 21:17

佢被種星堂聲明左愛國 唔知會點呢

帥小寶` 發表於 2019-8-28 22:05

見到880嚇親
感激我們成熟了 應知道流淚有罪
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

Mag首歌初期聽 我都唔係太習慣 聽多幾次聽聽下好 D 無真係咁差
kelvinho726 發表於 2019-8-28 22:19

我覺得首歌幾好聽
Long's Music Picks Week 33
#1 高地之下 -- 小塵埃
#2 願 -- 方皓玟
#3 我們都是這樣長大的 -- 鄭秀文

泳兒十月star hall
一種永遠 19>X>05>02>01 AP73
Pretty Crazy 10>4>2 AP65*

帥小寶` 發表於 2019-8-28 22:05

似去剪頭髮。。。 估五到仲會開到Star Hall

kelvinho726 發表於 2019-8-28 22:19

覺得好聽過玫瑰式

玫瑰式仲更加一般

林欣彤又跌落谷底,新歌慘不忍睹
你老闆 發表於 2019-8-28 21:25

又未必,看來反應兩極,CM唔太buy但睇出面啲comments似乎對首歌好受落。