返回列表 發帖
報榜播過一次
應該要out了
JasOh103 發表於 2019-8-20 23:12

最後原來冇冠軍

偷情的禮儀 繼續 跟着榜尾轉彎
kayzzz 發表於 2019-8-21 00:03

都唔知想點
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

都唔知想點
abcxyz302006 發表於 2019-8-21 01:56

有無咁唔好聽呀903
我在乎~~~~我在乎~~~~~

都唔知想點
abcxyz302006 發表於 2019-8-21 01:56

壓至尊碟ap

欣宜做乜又上返嚟嘅 @@

個榜好似好多歌都想上好多歌都唔想OUT 咁
kwanie 發表於 2019-8-20 20:07

6-7月少左好多新歌 DMD 559 林狗全部上到勁耐
一入8月啲新歌多啲瀉哂出黎
會唔會係咁搞到榜塞到咩咁

太后終於播 alfred
垃圾同大量真心膠痴埋一齊嘅化學作用,臭到呢。
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 37 (14/09/2019)
1. 野木蘭 - 泳兒  2. 獨行派對 - 蔡一傑  3. 下一束光 - 吳林峰  4. ¿醒未? - RubberBand  5. 悲觀生物學 - 容祖兒

臨門撻Q
都係你啦20 位上榜邪住晒
kwanie 發表於 2019-8-20 23:27

又binc
希望有得re啦
Jason's Playlist 2019 Week 35
偷情的禮儀 - 謝安琪

壓至尊碟ap
hehehaha 發表於 2019-8-21 05:32

唔洗問阿桂都知道偷情下星期re冠喇
Week 37 ERadio 華語榜
1. 妖治時代 - 陳蕾  |  2. Full Moon Party - 馮允謙  |  3. 情感的廢墟 - 麥浚龍  |  4. 偷情的禮儀 - 謝安琪  |  5. 問世間情是何物 - Dusty Bottle

笑死 堅Lee flop到
上榜都廢事
鄧 小 巧 女 銅 集 氣 ! 雲 吞 十 大 實 至 名 歸 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 37

1. 悲觀生物學 2. 情感的廢墟 3. 救命歌

簽名被屏蔽

呢星期唔知有邊首歌會冠呢

簽名被屏蔽

叱咤樂壇播左欣直上星期穩喇掛

中文歌曲龍虎榜 本周精選
問世間情是何物 (18) / 我們與愛的距離 (19) / 重新 (NE) / 願 (NE) / 鬚 ...
你老闆 發表於 2019-8-21 12:29

邊會咁快冠呀 我覺得5首都暫時未冠

Wonders 發表於 21/8/2019 13:22
早霸王呢幾朝係咁播
係咪有得冠呀死嚟死去都死唔到
Music Picks Week 37 (14/09/2019)
1. 野木蘭 - 泳兒  2. 獨行派對 - 蔡一傑  3. 下一束光 - 吳林峰  4. ¿醒未? - RubberBand  5. 悲觀生物學 - 容祖兒

Wonders 發表於 2019-8-21 13:22

唔到星期六都唔知榜尾大混戰嘅結果會係點... 不過呢個星期話比我地知Re上冠都得所以冇乜野係唔得lol

壓祖兒airplay壓得好勁
SSN Chart (13 Sep)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 圓 謊 (1 Week No.1) - 盧 凱 彤
2. 逃 生 門 - JW
3. 下 一 束 光 - 吳 林 峰

壓祖兒airplay壓得好勁
John 發表於 21/8/2019 13:27
星夢女新人??

報榜播過一次
應該要out了
JasOh103 發表於 2019-8-20 23:12

Sammi邊個榜out了?

突然咁多初級會員關注sammi首歌既
大佬你俾人bam得咁密 我轉唔切簽名呀
你有冇account係超過半年?分身sss ready?

唔到星期六都唔知榜尾大混戰嘅結果會係點... 不過呢個星期話比我地知Re上冠都得所以冇乜野係唔得lol ...
alex12341234 發表於 2019-8-21 13:27

對上一次Re上冠軍位置的好像是7年前Rubberband的<<睜開眼>>在2012年第27週以33次ap奪冠。

Sammi邊個榜out了?
大象 發表於 2019-8-21 14:56

BAG'S A-SIDE 2019
Week 37 ERadio 華語榜
1. 妖治時代 - 陳蕾  |  2. Full Moon Party - 馮允謙  |  3. 情感的廢墟 - 麥浚龍  |  4. 偷情的禮儀 - 謝安琪  |  5. 問世間情是何物 - Dusty Bottle

BAG'S A-SIDE 2019
風見志郎 發表於 2019-8-21 15:34

sosad

對上一次Re上冠軍位置的好像是7年前Rubberband的在2012年第27週以33次ap奪冠。 ...
Danny02 發表於 2019-8-21 15:23

譚詠麟早幾年都試過
霏.共和 KFMUSIC Choice 第37週
冠軍歌: 最後的信仰 - 林二汶
亞軍歌: 第三顆行星 - 李靖筠
季軍歌: 問世間情是何物 - Dusty Bottle

早霸王呢幾朝係咁播
係咪有得冠呀死嚟死去都死唔到
kwanie 發表於 2019-8-21 13:26

真係冠
五大訴求 缺一不可
壞與好都是你跟我
一起可以渡過

蔓蔓錄歌啦
Jayant Music Chart 2019 Week 37
1.陳健安 - 以青春之名 (1 Week No.1)
2.黃瑋中 - 少年ジャンプ
3.糖兄妹 - 離心力

簽名被屏蔽

TVB勁歌金榜@2019/08/24
RK  LW Songs        Singers
01  02  在錯誤的宇宙尋找愛  陳健安
02  06  明月         容祖兒
03  04  逆流成河       許靖韻
04  05  你知不知道      古家峯/戴祖儀
05  07  星光         羅力威
06  08  過路人        連詩雅
07  09  金草莓        陳柏宇
08  10  生來起舞       趙慧珊
09  NE  悲觀生物學      容祖兒
10  NE  逃生門        JW王灝兒

OUT

01 XX  包庇                         何雁詩
03 XX  Dream My Dreams    黃淑蔓

評分人數

02   ...
LLLC 發表於 2019-8-21 17:53

On仔 好波!
TVB有冠

太后終於播 alfred
kwanie 發表於 2019-8-21 07:25

Who is 太后?

係時候空降銀不過要犧牲on仔了
敗犬女王 發表於 2019-8-20 15:53

On仔可能放棄商台
主攻爭TVB的獎

真係冠
UserinCMF 發表於 2019-8-21 16:26

或者同單數一樣死位呢
兩首都係林家謙之作

今年其實四台都有自己的態度,港台唔冠dmd,新城唔冠sos,唔似以前咁鍾意谷同一首歌

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

02   ...

三個叫Joey 嘅歌手齊曬係同一個榜!

簽名被屏蔽

02   ...

竟然祖祖tvb速亞 仲要out左美蔓 dream my dreams最後都係冇三台冠

On仔可能放棄商台
主攻爭TVB的獎
森姆@結論 發表於 2019-8-21 18:03

On仔商台應該起碼有個唱作銅嘅

今年其實四台都有自己的態度,港台唔冠dmd,新城唔冠sos,唔似以前咁鍾意谷同一首歌 ...
lu12 發表於 2019-8-21 18:09

what is sos ?
若然亂世還有甜品 即刻去叫一份 =D

簽名被屏蔽

其實明知Joey都唔會上勁歌,去優秀選同總選,點解仲會俾佢上榜同候選?

其實tvb有幾憎小巧,同公司嘅Jay/安仔/cf都相繼有冠,佢就榜都上唔到

垃圾tvb日播夜播dmd居然唔冠
容祖兒10>6>2好勁,真正兩首一同上榜 ...
你老闆 發表於 2019-8-21 18:17

巨家姐出場,靚泳又上唔到

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

蔓蔓錄歌啦
JayantL 發表於 2019-8-21 17:29

呢句係祈使句定陳述句?

呢句係祈使句定陳述句?
ksquare 發表於 2019-8-21 19:13

慢慢錄歌啦
44. 如漆黑天際看到閃電
Week38
1野木蘭2願3問世間情是何物

靚泳實上到,生物學先過野木蘭好似
你老闆 發表於 2019-8-21 19:06

下week out 1&2 , 上美立美泳,難得冇曬星夢歌上