返回列表 發帖
hotel BB 因為祖祖而被banned咗
hkwilliamsiu 發表於 2019-8-27 13:30

佢第二次架喇
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

樓主日日幫容粉挑機都未BAN 係唔係選擇性執法

樓主日日幫容粉挑機都未BAN  係唔係選擇性執法
henhenhen 發表於 2019-8-27 14:19

樓主言論經常踩界,看似危機四伏

樓主言論經常踩界,看似危機四伏
hkwilliamsiu 發表於 2019-8-28 01:47

直頭係踩過界啦
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

其實點解容祖兒同劉浩龍唔work呢?真心覺得Joey去到呢個年紀有啲難搵對象,尤其是如果佢唔能夠放下身份的話。

樓主日日幫容粉挑機都未BAN  係唔係選擇性執法
henhenhen 發表於 2019-8-27 14:19

你得閒都出黎撩事鬥非啦,你都一樣咁耐都未被BAN,都好唔知醜下

直覺祖兒好難搵到另一半,畢竟佢事業心真係好強,仲好有衝勁去進步
係之前佢媽媽病先捨得休息下

你得閒都出黎撩事鬥非啦,你都一樣咁耐都未被BAN,都好唔知醜下

直覺祖兒好難搵到另一半,畢竟佢事業心真 ...
SPNicole 發表於 2019-8-29 07:00

我反而唔覺得佢近年好有事業心,每年都係出吓歌keep下人氣而已,曝光率比以前低咗好多。
主要係佢冇乜其他寄託,歌影視又只得歌一瓣,變咗唔可以放手。但其實佢不如真係搵一年休息專心搵對象吧,反正而家就算佢兩三年出嚟開一開演唱會都夠食老本。當年千嬅、Gigi都係要hea做時才搵到另一半。

我反而唔覺得佢近年好有事業心,每年都係出吓歌keep下人氣而已,曝光率比以前低咗好多。
主要係佢冇乜其 ...
Serendipity 發表於 2019-8-29 09:09

呢兩年佢雖然唔算好瘋狂做野,都有去下旅行,但上年出答案之書果時佢都係咁宣傳,可惜最尾都唔係咁成功
今年PRETTY CRAZY首歌同演唱會佢都飛黎飛去
我覺得佢應該都唔係對自己好有信心既人,佢間唔中講下笑讚自己,但成日都自嘲唔靚又冇身材咁

我覺得佢應該都唔係對自己好有信心既人,佢間唔中講下笑讚自己,但成日都自嘲唔靚又冇身材咁
SPNicole 發表於 2019-8-29 11:12
其實我都不夠自信 才大放煙花去冒充

終於ban咗喜來登,真係普天同慶
明知早早勢力範圍都夠膽作死,以後少個人反串黑kay,飲得杯落

其實點解容祖兒同劉浩龍唔work呢?真心覺得Joey去到呢個年紀有啲難搵對象,尤其是如果佢唔能夠放下身份的話 ...
Serendipity 發表於 2019-8-29 06:26

其實覺得古天樂同chef lemon呢type同佢幾襯
不過可惜呢兩個都冇可能

其實點解容祖兒同劉浩龍唔work呢?真心覺得Joey去到呢個年紀有啲難搵對象,尤其是如果佢唔能夠放下身份的話 ...
Serendipity 發表於 2019-8-29 06:26

容媽媽中唔中意都係一大因素

好假.... haha 完全無可能

SPNicole 發表於 2019-8-29 11:12

咁都係事實,佢都有自知之明嘅。如果容母真係如傳聞咁講對佢㨂男人咁多意見,都唔知係好事定壞事了。
不過如果佢一直都冇男友,唔知點解總覺得佢同hocc都仲係有可能。

樓主ban埋,主樓都冇咗...