返回列表 發帖
黛玉笑了/四不像/無心戀唱/花無雪/心中有數/送我一個家/就手/有誰來愛我/感應/野木蘭,
求其講都一堆想聽,仲有通電嗰隻淫碟
千其唔好唱12個我/擋不住的風情

其實依家有得佢開已經好好, 紅館就真係再有紅歌先啦
hkbaby 發表於 2019-8-28 23:21

連kenny都可以上紅館,美ai再等下實得既

晚上我是天蠍座
愛情是吃的
通電 !!!!
艾石仔 發表於 2019-8-28 23:34

清空!!!人山人海嗰兩隻碟!!

好想佢唱多d舊歌: 告白,心中有數,一時倦了,為你唱Demo,愛情鳥,傾斜樂園,人間蒸發。。。 佢未唱過ge  ...
hkbaby 發表於 2019-8-28 23:52

咁多side track…唔好諗啦唱主打歌先吸引到街客

諗返起十周年嗰個LOVE CHAPTER演唱會搞到一pat屎咁

_

重新感應泳兒演唱會東莞站Rundown

01.感應
02.四不像
03.獨一無二
04.黛玉笑了
05.半公開的秘密
06.慢慢喜 ...
Qmen 發表於 2019-8-29 02:48

勁多翻唱…唔要呢個rundown...仲要880

預見?…遇見。好underrated,希望美Ai可以spotlight下。
angelicdestiny 發表於 2019-8-31 02:48

不可xx只可xx 無緣罪 …無人想聽吧

周博賢!
艾石仔 發表於 2019-8-31 10:19

小蠻腰

你我她未必, 但我覺得 蟷不住瘋情 係一定唱。因為佢除左 小蠻腰之外,已經無上榜Dance song ...
hkbaby 發表於 2019-8-31 21:56

12個我當年胸炸全城

千祈千祈千祈
唔好唔好唔好
唱《擋不住的風情》和一系列翻唱歌

Dancing medley: 巴不得/ 小蠻 ...
l00540 發表於 2019-9-1 07:59

仲有首 今天想懶惰……

買左飛啦

瘋情其實吾算快歌,只係扮性感。
以前美AIIII 唱Watch Out, piece of me 果d 就match 佢把聲,但都偏老 ...
hkbaby 發表於 2019-9-4 19:26

所以美ai冇一首主打快歌係高質,得《世界請看著我》叫做正常

仲有冇飛呀?想睇喎
daniel1136 發表於 2019-9-19 07:13

大把飛啦

就算無人睇都希望佢唱得正正常常

有万刀甲同關智斌2個2打6做嘉賓
tatame 發表於 2019-10-14 20:21

點解會搵万刀甲?!…

點解英皇一線唔幫手做嘉賓,再宣傳嘉賓名單,可能賣得多d飛
Nathan 發表於 2019-10-16 18:55

泳兒被排斥都唔係第一日既事

現場空到⋯⋯
帥小寶` 發表於 2019-10-16 20:19

冷氣好凍………

真係好慘……美ai……

我覺得佢最啱開演唱會嘅timing已經過咗
正如上面有會員話
早幾年十周年紀念出四不像時開show最好
旦 ...
森姆@結論 發表於 2019-10-16 20:26

當年開左個love chapter演唱會?

希望佢一陣唔會喊 對咁多空位

英皇自己攞黎
真雙普選 發表於 2019-10-16 20:33

搵張敬軒做嘉賓即時fill左d位啦

問題係佢未可以紅到去開紅館
當然你話Kenny 都可以開到
美ai 都可以
但大前提真係要好似有Joey般的宣傳 ...
森姆@結論 發表於 2019-10-16 20:38

人氣本身無,佢仲要去行偏………

天使明明在此
野木蘭
通電

有猛男跳pole dance

R爆頭,pole dance完黛玉笑了,九唔搭八

花心好正

又話得一首翻唱,點知跳唱普通朋友

Kenny預言書無聲無色咁出現

自己翻唱過就當自己歌啦
星勤 發表於 2019-10-16 22:28

仲有梅姐……

Kenny送個紅館lego比美ai咁……陰功

喊啦美ai........講自己無得開演唱會

中哂!
on07111 發表於 2019-10-16 23:08

所以我好滿意差一首無中

狀態就幾好,揀歌都好,係d flow差少少,
衫都幾artistic,花無雪噴雪好正

Good Show! 全晚嘅 Live 都好穩定
快歌 Medley 有驚喜,而且佢跳舞比我預期好睇好多
感恩無風·情歌/愛·情 ...
616.1314 發表於 2019-10-16 23:40

無唱呢幾年既歌都好,因為真係麻麻地,咩咩小豬搖籃曲真係唔想聽中間medley真係滿足我既需求
如果快歌有世界請看著我就好
今次終於無上次十周年咁衝落台握手亂七八糟

的確,仲要揸住枝棍係度唱 黛玉笑了
hkbaby 發表於 2019-10-16 23:45

我expect有part中國風比佢爆seed,黛玉 花與蝶 獨一無二 先啱麻
Sexy part攝黛玉入去做咩勁……

我今次覺得比較悶係 明日花,黛玉笑了,四不像。
hkbaby 發表於 2019-10-16 23:51

都睇得出勁少budget....好鬼陰功

算多喇
首首歌都live band
又有咁多樂手
估唔到連快歌都係live band
抵讚 ...
艾石仔 發表於 2019-10-17 00:03

美ai有無機會上紅館

好想睇到有呢一日
Btw,真心希望佢可以開到紅館
daniel1136 發表於 2019-10-17 00:17

美ai講到好似退出樂壇咁

最慘係羅力威都上倒
l00540 發表於 2019-10-17 00:38

Llv有開過紅館咩?

D_u 好心佢走啦,仲留係英皇做乜,佢不景係唱得之人,其他公司都會簽佢,如果佢早點走或者依家都rebuild  ...
angelicdestiny 發表於 2019-10-16 23:13

楊生比錢佢屋企人醫病,泳兒應該唔會忘本,唔走嫁啦,至於人氣方面,我諗泳兒應該睇化左,
所以先決定繼續行偏峰路線,連出三首冷門野,
做自己鐘意既歌好過啦,K歌我聽返今次佢medley嗰堆咪得,
當然英皇可以再加強下宣傳吧,入座率低到咁…
Sponsor散下飛都好啦,起碼比多啲街客聽下佢靚聲…

我想佢唱 愛情鳥。 Anyway, 除左 野木蘭,花心。 近年d 歌拍埋 今日果堆舊歌,如: 天使明明在此,賣火柴 ...
hkbaby 發表於 2019-10-17 00:43

同埋佢今次好醒,就手勁難唱佢擺落medley所以無炒車十周年嗰次印象唱得好差下,今鋪失聲完仲有進步左

介紹你聽埋《多一點》、《快樂眼淚》
l00540 發表於 2019-10-17 00:53

快歌如果唱今天想懶惰or明天的事明天做咪好

唔係啩?
佢點講
好想睇返啲片
daniel1136 發表於 2019-10-17 01:01

個feel慘到好似姐,佢應該仲會唱既,講到想吸kenny啲旺氣上紅館,
泳兒既音樂profile絕對夠歌開紅館,
但人氣上就應該要靠同公司大星撐場,
不過佢又唔似kenny咁同其他同公司歌手係friend...
埋唔到堆都應該唔會幫佢做嘉賓,
今次連方力申都出埋咁九唔搭八,
都唔奢望有同公司肯幫佢

軒仔/ Deep 同Vincy關係應該OK~~~~
l00540 發表於 2019-10-17 01:22

同公司我諗得sherman叫做同佢friend少少…但美漫人氣應該比佢更差……

送我一個家係咪留番想等人嗌2nd encore
721AXA 發表於 2019-10-17 13:45

無啦 唱完感應都11點啦 直接開燈

四不像有200萬點擊率係美aiii no.1
無心戀唱雖然無感應同黛玉笑了咁高質,但美aiii反而唱得有吸引 ...
真雙普選 發表於 2019-10-17 21:19

無心戀唱係tvb十大黎呢首有top2都好合理
諗諗下可能下年會同吳浩康一齊開紅館
之前又放風話deep紅館,但泳兒一個人無咩可能夠叫座力

下好多 hit 既都有唱全首 wor
616.1314 發表於 2019-10-19 00:24

咪係…四不像/黛玉笑了/感應/無心戀唱/花無雪
呢堆最hit全部唱全首啵…

好正!
angelicdestiny 發表於 2019-10-19 01:01

正 有得重溫成個騷!!