返回列表 發帖
所以美ai冇一首主打快歌係高質,得《世界請看著我》叫做正常
stephybest 發表於 2019-9-4 19:30

岩岩睇反,好掛住佢以前個nose
不過首歌其實都普通。 浮沙之路味叫五錯lor

真心想睇
不過無人陪
同埋十月中應該都會幾忙
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

Aiiiii
今日開售都冇播@@就算re 到,都係1week out,  擺脫五到雙位排名。

公道自在人心

簽名被屏蔽

880真係太貴.....
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

唱泳果年係米320/180?

賣成點

賣成點
hohoho 發表於 2019-9-7 12:43

五知,但點解可以見五到有廣告ge

hkbaby 發表於 2019-9-7 16:12

May aiiiiiii 未上流行經典
又未上Do姐口水多過浪花...

蛋公司啲宣傳
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

hkbaby 發表於 2019-9-7 16:12

零宣傳,但應該1場爆

如果要番唱,又玩花主題, 可唔可以唱 霉妹 首 野百合 同better in time,上下輝映?

Aiiiii,  睇泥銷情吾多樂觀。木蘭野@903 今week 應該都落棺。

仲有冇機會上紅館

仲有冇機會上紅館
let'sbegin 發表於 2019-9-12 16:01

冇。 雖然木蘭野 re 反兼有死位,叫做横跨左8weeks, 但ap 加埋連40 都五夠, aiiiiiii

好似無乜人知咁
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

仲有冇飛呀?想睇喎

仲有冇飛呀?想睇喎
daniel1136 發表於 2019-9-19 07:13

大把飛啦

大把飛啦
stephybest 發表於 2019-9-19 11:09
真係慘ge~~~我都有入去睇過~~真係好多飛

如果有平飛都可能考慮下

想要免費飛牙......

想買880, 但驚買完之後有砍價飛。

Lots of open seats still .. lol

She no longer has that fanbase that bought out her shows during her first three years. EEG really effed her up these past 8 years.

賣成點? 但又唔見有平飛wor

美aiiii 演唱會出左預演歌單,好多side track ,另外 花心 Youtube mv comment果度有祝福 美aiiiii 生日賀詞比賽,嬴左ge 話會有免費飛。
https://www.youtube.com/watch?v=AuryR70d-ug

買佢碟的中佬點解唔買佢飛?
真雙普選 發表於 2019-9-23 20:42

同gingin一樣多中佬fans

會唔會1/3歌曲係翻唱容祖兒無人識既side track?

因為叫重新感應 可能有泳兒isn't me既含意
好擔心
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

想聽 愛情是吃的

肥花同carosell 出現平飛

銷情唔掂

全部價位都仲有10連

全部價位都仲有10連
kio0909 發表於 2019-10-13 17:39

梗係濟銷la, 大hit 歌今年又冇,演唱會廣告又五見有,加上fans base 又細左甘多,賣到1500 已經好好。佢四不像果年開的話可能都仲賣到7,8 成飛ge

有万刀甲同關智斌2個2打6做嘉賓

唔知蛋蛋班大牌有冇人會做佢嘉賓

記得07年音樂會
唔知聽晚有無其中幾首翻唱

感應 (Opening)

世界請看著我
我是你的樂與怒
愛自然愛
無心戀唱
純情有罪
我真的受傷了 (泳兒/吳浩康)
天使明明在此
送我一個家
你我她
死性不改 (泳兒/洪卓立)
Dance Medley: 傾斜樂園 / 通宵店的鏡 / 瘋了

電燈膽
我懷念的
笑忘書

中國話
黛玉笑了
一時倦了
花無雪
再將我相信的如煙火般綻放

就算無人睇都希望佢唱得正正常常

今晚睇,期待

想聽泳兒x關智斌 唱 小學館

有万刀甲同關智斌2個2打6做嘉賓