返回列表 發帖
Week 37 ERadio 華語榜
1. 妖治時代 - 陳蕾  |  2. Full Moon Party - 馮允謙  |  3. 情感的廢墟 - 麥浚龍  |  4. 偷情的禮儀 - 謝安琪  |  5. 問世間情是何物 - Dusty Bottle

照咁睇波點女皇Re唔到
祈求 民主與自由 萬世都不朽
我願 榮光 歸香港

On仔會唔會又犧牲

林狗都減?
艾石仔 發表於 2019-9-7 11:12

應該要壓唱作/男三甲,咁減法睇黎唔會有唱作

林狗都俾狂減ap,903都知道爆曬ap
即使不完美 只需經歷你自己

JOJO 最後一次聽到
1. 妖治時代 - 陳蕾  |  2. Full Moon Party - 馮允謙  |  3. 情感的廢墟 - 麥浚龍  |  4. 偷情的禮儀 - 謝安琪  |  5. 問世間情是何物 - Dusty Bottle

悲觀生物學都ban
Lewis 發表於 2019-9-7 11:13

仲留係榜
我願 榮光 歸香港

3ne 應該係以青春之名,圓謊,聽風

小明3ap都上左黎可能3首re 都re 唔到

3ne 應該係以青春之名,圓謊,聽風

小明3ap都上左黎可能3首re 都re 唔到 ...
cmho 發表於 2019-9-7 11:19

今期唔係流行re冠呀嘛

17  18  偷情的禮儀     謝安琪
18  17  悲觀生物學     容祖兒

垃圾同大量真心膠痴埋一齊嘅化學作用,臭到呢。
Music Awards 多謝支持
Music Picks Week 37 (14/09/2019)
1. 野木蘭 - 泳兒  2. 獨行派對 - 蔡一傑  3. 下一束光 - 吳林峰  4. ¿醒未? - RubberBand  5. 悲觀生物學 - 容祖兒

ne  圓謊        盧凱彤
ne  以青春之名     陳健安
ne  七折        陳柏宇
ne  聽風        林家謙

呢度要OUT 一首
Music Picks Week 37 (14/09/2019)
1. 野木蘭 - 泳兒  2. 獨行派對 - 蔡一傑  3. 下一束光 - 吳林峰  4. ¿醒未? - RubberBand  5. 悲觀生物學 - 容祖兒

...
kwanie 發表於 2019-9-7 11:21

交換溫柔

...

算唔算同病相憐
我願 榮光 歸香港

算唔算同病相憐
hkwilliamsiu 發表於 2019-9-7 11:23

偷情冠啦,生物學out啦,同病不相憐

ne  聽 ...

可能聽風當訪問播

好彩full moon party Re 到,希望野木籣都Re到
我願 榮光 歸香港

a027428 發表於 2019-9-7 11:24

生物學可以 Re 冠

...

今年啲女歌手都同病相憐

On仔九次有五次都係廣東爆谷貢獻

生物學可以 Re 冠
xteve 發表於 2019-9-7 11:27

俾一種永遠食咗quota喇

下首重新上榜

On仔九次有五次都係廣東爆谷貢獻
kisslung_222 發表於 2019-9-7 11:27

聽風8次有5次都係叱吒樂壇貢獻

係咪未傾掂數想比邊個拎定有意比cm仔大力吹奏既鄧XX首奪

ne  聽 ...

應該七折或以青春之名其中一首上唔到
我願 榮光 歸香港

謙!!!!!

泳兒Re 到
我願 榮光 歸香港

中文歌曲龍虎榜@07/09/2019
RK  LW Songs       Singers
01  09  Everyday      AGA
02  08  過路人       連詩雅
03  03  重新        BOP
04  04  我們與愛的距離   許廷鏗
05  10  問世間情是何物   Dusty Bottle
06  18  逃生門       JW
07  12  輪流轉       Sukie S
08  17  七折        陳柏宇
09  16  妖治時代      陳蕾
10  13  感情寄生族     張敬軒
11  14  最後的信仰     林二汶
12  20  Full Moon Party   馮允謙
13  ne  船頭尺       吳浩康
14  01  我們都是這樣長大的 鄭秀文
15  ne  獨行派對      蔡一傑
16  05  波點女皇      王菀之
17  19  情感的廢墟     麥浚龍
18  ne  CityBoy       Zpecial
19  11  願         方皓玟
20  07  鬚根        洪卓立

3ne

out
xx  02  以愛情的罪名    Gin Lee
xx  06  ¿醒未?       RubberBand
xx  15  開放世界      莊正

評分人數

Re 野木蘭一週又 out 系o羊玩法?

ON仔上到, 多謝COLIN

NWB係咪加一億

圓謊一定要上到
我願 榮光 歸香港

恭喜on仔上到,希望寄生族唔好死得咁快可以令on仔留多陣

NB直入top 10?

盧凱彤上到
我願 榮光 歸香港

...

兩位都好嘔心
難為班fans要為呢兩位三線暗星嘈
Jason's Playlist 2019 Week 35
偷情的禮儀 - 謝安琪

Re 野木蘭一週又 out 系o羊玩法?
xteve 發表於 2019-9-7 11:50

鞭屍

原來數錯ne

四首新歌上榜
我願 榮光 歸香港

美奴玩野嘛..!?

白白浪費大家嘅感情去擔憂4入3

997會會都變成兩個鐘報榜……

NWB彈出又彈入
係咪未搞掂畀咩獎佢地

Ian新歌另一個諾貝爾好有以前Jason 啲歌嘅感覺
唱腔都好似!好好聽

二汶 4>7>4
陳蕾 5>6>3

a027428 發表於 2019-9-7 11:24

但接著偷情out,生物學Re 冠,同時皆大歡喜
我願 榮光 歸香港

三台冠任務完成

原來荒漠甘泉都五年幾前既事了
Jason's Playlist 2019 Week 35
偷情的禮儀 - 謝安琪

中文歌曲龍虎榜@07/09/2019
RK  LW Songs       Singers
...
lu12 發表於 2019-9-7 11:45

港台鬚根7>20,不如out 咗算
我願 榮光 歸香港

剛才聽了叱咤樂壇直播,冠軍歌《我們都是這樣長大的》真係入心入肺,絕對夠資格領903至尊。我感覺RTHK港台十大機會都幾大。但係mi應該都不會出席

佢話今個月有歌
不過唔知903上唔上
abcxyz302006 發表於 2019-9-6 23:19

@903 一星期榜尾要幾多錢

Rthk 冠鏗定aga定 shiga