返回列表 發帖
BOP3>3...

Gin Lee肯派浮世繪未
感激我們成熟了 應知道流淚有罪
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

Re 野木蘭一週又 out 系o羊玩法?
xteve 發表於 2019-9-7 11:50

其實木蘭野 依家播得五錯,琴日開始噴反上去。

其實木蘭野 依家播得五錯,琴日開始噴反上去。
hkbaby 發表於 2019-9-7 14:49

港台唔RE
若然亂世還有甜品 即刻去叫一份 =D

Sony 簽陳明憙... 可唔可以唔好浪費金錢
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

04 13 07 最後的信仰     林二汶         (+1) ...
hinz 發表於 2019-9-7 10:45

哩度錯左少少,應該系14

港台唔RE
steph123 發表於 2019-9-7 15:09

睇下下week out 美立會五會有機攝反上去

星勤 發表於 2019-9-7 15:10

少琪也簽了SONY????

怪不得GIGI三首新歌都唔係少琪寫ga la
梁詠琪《再見灰姑娘》旋即登上Itune冠軍· KKBOX新歌週榜冠軍// 2018 梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會:圓滿落幕
http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

新城勁爆流行榜@2019/09/07
RK  LW  Songs                 Singers
01 07 野木蘭       泳兒
02 08 偷情的禮儀     謝安琪
03 05 寂靜的回聲     黃妍
04 11 Full Moon Party   馮允謙
05 12 活多一次      側田
06 09 以愛情的罪名    Gin Lee
07 06 2084        Dear Jane
08 NE 你是你本身的傳奇  葉文輝
09 10 我們與愛的距離   許廷鏗
10 13 輪流轉       Sukie S 石詠莉
11 19 當這地球沒有鐘   One Promise
12 17 時光歲月      Nowhere Boys / 鄭伊健
13 14 何車        黃貫中
14 15 七折        陳柏宇
15 16 感情寄生族     張敬軒
16 NE 情感的廢墟     麥浚龍
17 18 第三顆行星     李靖筠
18 NE 最後的信仰     林二汶
19 20 Never Mind     涂毓麟
20 NE 船頭尺       吳浩康

OUT
XX 01 悲觀生物學     容祖兒
XX 02 Everyday      AGA
XX 03 5:59pm      恭碩良 / 岑寧兒
XX 04 I Don‘t Know    黎曉陽

評分人數

HINZ TOP 20 Week 34
01 我們都是這樣長大的 - 鄭秀文
02 悲觀生物學 - 容祖兒
03 情感的廢墟 - 麥浚龍

星勤 發表於 2019-9-7 15:10

好恐怖
間公司突然簽咁多人
個個仲要有大碟出

二汶幾時出碟
Week 37 ERadio 華語榜
1. 妖治時代 - 陳蕾  |  2. Full Moon Party - 馮允謙  |  3. 情感的廢墟 - 麥浚龍  |  4. 偷情的禮儀 - 謝安琪  |  5. 問世間情是何物 - Dusty Bottle

二汶幾時出碟
風見志郎 發表於 2019-9-7 15:50

下個月
最後的信仰 903 冠個week

一首新入榜即十甲,JW@997破得冰未啊……

頂!美蚊 粒 痕星真係好難頂。 仲要逐級上,幾時out 得?

頂!美蚊 粒 痕星真係好難頂。 仲要逐級上,幾時out 得?
hkbaby 發表於 2019-9-7 16:24

好難頂咩,我覺得好梁碧姿wor
Week 37 ERadio 華語榜
1. 妖治時代 - 陳蕾  |  2. Full Moon Party - 馮允謙  |  3. 情感的廢墟 - 麥浚龍  |  4. 偷情的禮儀 - 謝安琪  |  5. 問世間情是何物 - Dusty Bottle

997今個星期「想正常」

原來係自己人

一首新入榜即十甲,JW@997破得冰未啊……
lu12 發表於 2019-9-7 16:12

jw好似無派台去997

原來係自己人
kevinlai1621 發表於 2019-9-7 16:58

好難聽

啤梨係997天王

好難聽
hinz 發表於 2019-9-7 17:00

好用力...

啤梨係997天王
mikellyfajoey 發表於 2019-9-7 17:01

原來咁多年只係冠過兩首

2084又未冠得, 華納d歌都好長命...

2084又未冠得, 華納d歌都好長命...
kevinlai1621 發表於 2019-9-7 17:11

開始覺得DJ 係至尊碟黑馬
年尾出隻EP 唔夠ap 都已經夠k.o. The album 2

開始覺得DJ 係至尊碟黑馬
年尾出隻EP 唔夠ap 都已經夠k.o. The album 2 ...
hehehaha 發表於 2019-9-7 17:14

the album 2唔係爛尾咩 轉project俾人提早放料

the album 2唔係爛尾咩 轉project俾人提早放料
kevinlai1621 發表於 2019-9-7 17:15

The album 可能加到30首歌
下年先出

kevinlai1621 發表於 2019-9-7 17:15

堅? 以為新project只係心姐隨口up
大佬你俾人bam得咁密 我轉唔切簽名呀
你有冇account係超過半年?分身sss ready?

冠泳兒?對上一首冠已經要數到《四不像》

長大  1 1 1 x
--------------
草莓  1 1 1 3
生物  6 1 1 5
2084 3 1 6 x

終於aiiii 出新天地,仲要鬥贏美琪

野木蘭總算有一冠

野木蘭!!!!!

恭喜美aiii
好歌有好報
鄧 小 巧 女 銅 集 氣 ! 雲 吞 十 大 實 至 名 歸 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 37

1. 悲觀生物學 2. 情感的廢墟 3. 救命歌

我ai今星期大發力
1冠1RE 光宗燿祖

rthk今年冠 沐春風
997今年冠 其實寂寞
903今年冠 偷情的禮儀
三台冠三首下首先系年度plug?

恭喜美aiii
好歌有好報
帥小寶` 發表於 2019-9-7 17:31

已經超額完成,睇下有冇機aiiii 多個903 死位反來。到時可能又要爆粗同感動流涕

美泳可唔可以903冠埋 / 叱吒十大
明明英皇一定有quota

都係新城對美aiii最好
鄧 小 巧 女 銅 集 氣 ! 雲 吞 十 大 實 至 名 歸 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 37

1. 悲觀生物學 2. 情感的廢墟 3. 救命歌

美泳可唔可以903冠埋 / 叱吒十大
明明英皇一定有quota
hehehaha 發表於 2019-9-7 17:37

唔可以,係都俾美馬。如果要俾十大, 死匹象 果時已經俾左。

已經超額完成,睇下有冇機aiiii 多個903 死位反來。到時可能又要爆粗同感動流涕 ...
hkbaby 發表於 2019-9-7 17:36

上次好似係冠埋先爆

唔可以,係都俾美馬。如果要俾十大, 死匹象 果時已經俾左。
hkbaby 發表於 2019-9-7 17:41

邊個美馬? Angela?

邊個美馬? Angela?
hehehaha 發表於 2019-9-7 17:46

yes,美馬又後生,又上過歌手。知名度比美aiiii高,易捧d

yes,美馬又後生,又上過歌手。知名度比美aiiii高,易捧d
hkbaby 發表於 2019-9-7 17:51

逆流成河上極都上唔到喔

終於aiiii 出新天地,仲要鬥贏美琪
hkbaby 發表於 2019-9-7 17:28

明明呢首係精神領袖歌而家先冠算遲

堅? 以為新project只係心姐隨口up
kayzzz 發表於 2019-9-7 17:19

睇唔透係爛尾所以唔谷啲歌定啲歌唔掂又唔Hit所以爛尾雖然我覺得後者大機會啲

hkbaby 發表於 2019-9-7 17:51

出道七年
903個人上榜歌得2首
好勁

出道七年
903個人上榜歌得2首
好勁
hehehaha 發表於 2019-9-7 18:03

爭在捧同五捧姐。而且美馬係le 2 年先開始紅

睇唔透係爛尾所以唔谷啲歌定啲歌唔掂又唔Hit所以爛尾雖然我覺得後者大機會啲 ...
Frankiekiekie 發表於 2019-9-7 18:00

仲有d MV已經爛曬尾
大佬你俾人bam得咁密 我轉唔切簽名呀
你有冇account係超過半年?分身sss ready?

睇下下week out 美立會五會有機攝反上去
hkbaby 發表於 2019-9-7 15:23

但係我同時鍾意鬆根
若然亂世還有甜品 即刻去叫一份 =D