返回列表 發帖
個app好似死咗
阻住 發表於 2019-9-16 10:02

禁唔到既
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

個app空白咗
潮來潮去 白雲還在 青山一角

個app好似死咗
阻住 發表於 2019-9-16 10:02

禁唔到既
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

Internal server error

未整好個apps就係到賣飛

一睇就知唔會買到... ONJ

有無人成功買到?pop con今次真係倒自己米,無咁大個頭就唔好戴咁大頂帽啦
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

有無人成功買到?pop con今次真係倒自己米,無咁大個頭就唔好帶咁大頂帽啦
uponand 發表於 2019-9-16 10:16

黨鐵真係算9數啦

認真,香港各大垃圾售票網無意upgrade system既話,可唔可以學台灣咁禮拜六、日賣霏
鬼得閒返工時間狂禁佢個app

Show緊排隊購票中請勿離開此程式
show咗20+分鐘
好無助
又唔知自己排到邊
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

本身Login左比距彈左出黎就再無Login過

搶救緊喎,嘥氣啦,幾時先搞得掂呀

已放棄,寧願等24號城網算,反正預左佢唔會好似上次hinsideout咁咁多visual effect,直覺會似港樂咁著重音樂部分

排隊購票中

排隊購票中
stephybest 發表於 2019-9-16 11:26

排咗起碼半個鐘...
好似未見到有人話買到

都唔知有冇排緊

點解買演唱會飛唔可以好似某航空公司既fanfare咁話俾你知幾多分鐘之後到你。。。

各位,首先抱歉對今早處理程式上出現的問題,以及現時已有用戶買得到飛,先跟大家詳細解說一下:

上早10時正,我們發現有大量不知明連接到我們伺服器上作出攻擊,經過一輪修正後現在已成功阻擋某一方面攻擊。

現在我們正在優化分流,在接下來的時間,將會陸續有用戶成功買到演唱會飛,並會持續優化過程。希望用戶耐心等待,對此Popcon團隊為是次賣飛造成不便,深感抱歉,並承諾持續會進行改進,為大家帶來一個更好的賣飛平台。
Infinity & Eternity

其實我都唔知自己排緊定Hang左....又無顯示,又唔敢重登一陣又入唔番去.....
SAMMI 三米

其實有無人買到LOL

其實有無人買到LOL
Lewis 發表於 2019-9-16 14:17

我見有人買到....似係Random 俾人入去買
SAMMI 三米

仲有無23號既霏
都依家都仲未入到

popcon fb出post話尚餘少量門票, 叫大家欲購從速

真係哂時間
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

入到 三日都有飛

所有門票已經售罄

無啦啦話賣哂CLS
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

依家又有得排隊喎

依家又有得排隊喎
阻住 發表於 2019-9-16 19:12

真係ON_ APP

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Ki 發表於 2019-9-16 19:26

App已del

App已del
stephybest 發表於 2019-9-16 19:27

負評咗先好del

如果得22號就唔浪費data㩒, 果晚肯定唔得

其實佢點會突然可以加推霏補償大家既不便

唔del住,可能美蛋等陣就宣布加場過幾日再嚟多鑊

張敬軒 不了

衝去俾1分

唔del住,可能美蛋等陣就宣布加場過幾日再嚟多鑊
阻住 發表於 2019-9-16 19:32

加場多數無優先發售

張敬軒 不了
hehehaha 發表於 2019-9-16 19:41

今次仲繼續扮人妖著旗袍唱中國風女人歌

香港人真係好慘
呢排已經日日俾777同黑警玩緊
仲要俾張敬軒同陳奕迅玩埋一份
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

今次仲繼續扮人妖著旗袍唱中國風女人歌
stephybest 發表於 2019-9-16 19:49

我理得佢遲啲去豐胸變性
但唔會想比錢睇啲on9嘢囉

香港人真係好慘
呢排已經日日俾777同黑警玩緊
仲要俾張敬軒同陳奕迅玩埋一份 ...
JayantL 發表於 2019-9-16 20:10

應該係俾城網東亞popcon玩
「微笑之中 接受還未有 答案。」

回復 90# misterben111

下個禮拜二又到城網喇
    唔買又對唔住自己

回復  misterben111

下個禮拜二又到城網喇
    唔買又對唔住自己
tony920701 發表於 2019-9-21 12:18

希望佢唔好再block我ip

回復 92# misterben111

你做過咩嚟
    同時間用十個瀏覽器牙

售票詳情如下:
《衛訊呈獻 張敬軒X香港中樂團盛樂演唱會》
香港體育館(紅館)
22-25/11/2019
$980, $680, $480

共 4 場,約 17 000 張門票於9月24日(星期二)上午10時起於城市售票網公開發售

回復  misterben111

你做過咩嚟
    同時間用十個瀏覽器牙
tony920701 發表於 2019-9-22 23:26

佢近幾次好多人咩都冇做過就被block Eason賣完之後三日先入得返個網

售票詳情如下:
《衛訊呈獻 張敬軒X香港中樂團盛樂演唱會》
香港體育館(紅館)
22-25/11/2019
$980, $680 ...
misterben111 發表於 2019-9-23 14:31

即係四面台

即係四面台
JayantL 發表於 2019-9-23 14:38

佢未出座位表

四面台Confirmed
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

張敬軒開咁多次紅館,次次都喺四面台,真係犀利

四面台Confirmed
Ki 發表於 2019-9-23 16:34

咁多黑色?痴線,點買?