返回列表 發帖
唔好話買到,入到去都當贏

捐$3000俾香港中樂團有$980霏兩張
https://m.facebook.com/27447879125/posts/10158986343279126/

阻住 發表於 2019-9-24 10:24

比多1000蚊

買左頭場680 X2
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

回復 104# Juicy_Lemon

喺urbtix買飛有冇咩策略㗎?用左幾多個browser一齊refresh?

用3好似10am之後就入唔到去
Desktop 啲browser起碼仲321Retry

阻住 發表於 2019-9-24 10:24

先到先得
送哂就代表中樂團多謝你

等佢自己慢慢LOAD算

有冇人知賣晒未??
SAMMI 三米

買到兩張23號480單丁
感恩
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

到入買唔到

被逼買單丁同frd分開坐,但係買到尾場
Infinity & Eternity

終於買到張尾場單丁$680第31行

門票銷售情況Ticket sale update
截至As at 12pm

•以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 297
•已售罄的場次Sold-out performance(s): N/A
Infinity & Eternity

唔使玩,得翻297張

買到23號 680四連 感謝主
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

今日竟然輕易買到尾場680x4 感謝主
「微笑之中 接受還未有 答案。」

輕鬆幫人㩒到兩張飛

張敬軒 不了

售罄
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

美蛋仲夠膽出post宣告售罄,多謝大家大力支持

美蛋仲夠膽出post宣告售罄,多謝大家大力支持
阻住 發表於 2019-9-24 18:54

難道hold咗飛?

輕鬆幫人㩒到兩張飛
kayzzz 發表於 2019-9-24 15:39

唔幫我買埋 頂你咩

美軒ig覆人話#今次大把歌你未聽過我現場唱

估大把歌 = 翻唱其他天后既歌
希望有萬水千山總是情同心之科學

唔幫我買埋 頂你咩
Lewis 發表於 2019-9-25 09:42

估唔到唔想睇果個就咁易㩒到

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

想聽和每天講再見,一同很堅強。

JasOh103 發表於 2019-10-2 09:20

認真,我應該買到內部票,會去睇,但到時都冇乜心機歡呼

張軒在香港當紅程度同樓價一樣,已經見左頂了

佢係唯一一個比公司逼,同時又好努力用方法為自己解釋嘅藝人

kanxd 發表於 2019-10-2 11:44

唔知點講 作為咁多年歌迷我係同情佢
同時又覺得佢真係好抵diu 自己攞尼賤
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

做多左啦 依家係小學雞鬧交

呢句佢話架 無謂晒錢睇啦
再將我相信的如煙火般綻放

解釋咩呀

23/10 KKBOX 會員限定訂購
24/10 門票組合公開發售

23/10 KKBOX 會員限定訂購
24/10 門票組合公開發售
royloyloy 發表於 2019-10-17 12:59

https://kktix.com/events/hinsxhkco2019

剩係得$980同$680
有無美會員上年幫襯過,貴霏可以坐到幾前?

佢咁講,係咪唔洗睇?
無mood買佢飛

剩係得$980同$680
有無美會員上年幫襯過,貴霏可以坐到幾前?
阻住 發表於 2019-10-17 14:11

上年唔可以作準,上年618係KKBOX專場,KKTIX應該包左公售外嘅全部飛
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

上年唔可以作準,上年618係KKBOX專場,KKTIX應該包左公售外嘅全部飛
uponand 發表於 2019-10-17 18:42

以為舊年優先訂霏都係搵kktix...

以為舊年優先訂霏都係搵kktix...
阻住 發表於 2019-10-17 21:06

舊年優先訂飛係建行

uponand 發表於 2019-10-17 18:42

上年我訂480比到27行

人海中搶左N張980,好耐都無睇過佢演出了.
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

已經冇哂喇!痴線架

想安慰佢
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

已經冇哂喇!痴線架
daniel1136 發表於 2019-10-24 10:01

D人又話杯葛

D人又話杯葛
1d14 發表於 2019-10-24 13:33

一賣完飛就祝祖國生日快樂

【溫馨提示】11月張敬軒×中樂團演唱會,相對一般演唱會來說形式較為不同,是偏向高雅、有藝術性的音樂會形式,因此提醒大家盡量準時入場以尊重表演者,並且不建議大家帶燈牌、熒光棒、發光頭飾等前往觀看。謝謝大家。

【溫馨提示】11月張敬軒×中樂團演唱會,相對一般演唱會來說形式較為不同,是偏向高雅、有藝術性的音樂會形 ...
uponand 發表於 2019-10-30 17:41

抄Kay isnt me?!

【溫馨提示】11月張敬軒×中樂團演唱會,相對一般演唱會來說形式較為不同,是偏向高雅、有藝術性的音樂會形 ...
uponand 發表於 2019-10-30 17:41

邊度寫?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

邊度寫?
JayantL 發表於 2019-10-30 19:50

未有官方公佈,你當係小道消息

PopCon已寄飛,各位請留意