返回列表 發帖
聽講有可能會唱一首兩個字既side track
張軒都話首歌ok
想聽好耐好耐,期待下先 ...
Wing1211 發表於 2019-11-21 09:05

取消咗啦...
「微笑之中 接受還未有 答案。」

突然醒起....是咪呢幾日點都要去攞霏先?

阻住 發表於 2019-11-22 18:04

應該就係啦,唔明可以打去英皇問下
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

阻住 發表於 2019-11-22 18:04

車馬費,手續費,都洩埋

而家又話再入紙羅期補場

而家又話再入紙羅期補場
KLY 發表於 2019-11-29 23:04

唔洗補
返中國開啦
垃圾

唔洗補
返中國開啦
垃圾
hehehaha 發表於 2019-11-29 23:24

一個廣州出生嘅歌手一早因為香港,無得返中國開show好多年啦

一個廣州出生嘅歌手一早因為香港,無得返中國開show好多年啦
1d14 發表於 2019-11-29 23:43

依家香港都無人想睇
唔洗浪費地球資源

依家香港都無人想睇
唔洗浪費地球資源
hehehaha 發表於 2019-11-29 23:48

你呢d典型黃絲思想,口講爭取民主自由、實質非常專制,你唔想睇咪算,
點解要剝奪其他人想睇演唱會嘅自由?
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

又話冇心情開,而家終於唔洗開啦,又話要補場?!
佢心情都幾複雜
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

求其啦,同國女返大陸開show咪好囉

你呢d典型黃絲思想,口講爭取民主自由、實質非常專制,你唔想睇咪算,
點解要剝奪其他人想睇演唱會嘅自由 ...
uponand 發表於 2019-11-30 06:53

仲講黃絲藍絲 咩年代呀
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

1d14 發表於 2019-11-29 23:43

EEG所有大陸嘅群星show都冇佢份,仲有大陸嘅電台都冇播佢嘅新聞同埋歌

EEG所有大陸嘅群星show都冇佢份,仲有大陸嘅電台都冇播佢嘅新聞同埋歌 ...
乐坛风云 發表於 2019-11-30 16:26

當年佔中搞到佢大陸封殺
連我是歌手逼退
而家又連香港都咁
最慘係佢
演唱會又取消

唔好帶入太多政治元素,我只想靜靜地睇個演唱會而已.
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

唔好帶入太多政治元素,我只想靜靜地睇個演唱會而已.
Kenny 發表於 2019-12-4 11:01

張敬軒已經比何韻詩好很多喇,加入英皇之後,英皇幫佢做咗唔少功課