返回列表 發帖
個app好似死咗
阻住 發表於 2019-9-16 10:02

禁唔到既
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

個app空白咗
潮來潮去 白雲還在 青山一角

個app好似死咗
阻住 發表於 2019-9-16 10:02

禁唔到既
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

Internal server error

未整好個apps就係到賣飛

一睇就知唔會買到... ONJ

有無人成功買到?pop con今次真係倒自己米,無咁大個頭就唔好戴咁大頂帽啦
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

有無人成功買到?pop con今次真係倒自己米,無咁大個頭就唔好帶咁大頂帽啦
uponand 發表於 2019-9-16 10:16

黨鐵真係算9數啦

認真,香港各大垃圾售票網無意upgrade system既話,可唔可以學台灣咁禮拜六、日賣霏
鬼得閒返工時間狂禁佢個app

Show緊排隊購票中請勿離開此程式
show咗20+分鐘
好無助
又唔知自己排到邊
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

本身Login左比距彈左出黎就再無Login過

搶救緊喎,嘥氣啦,幾時先搞得掂呀

已放棄,寧願等24號城網算,反正預左佢唔會好似上次hinsideout咁咁多visual effect,直覺會似港樂咁著重音樂部分

排隊購票中

排隊購票中
stephybest 發表於 2019-9-16 11:26

排咗起碼半個鐘...
好似未見到有人話買到

都唔知有冇排緊

點解買演唱會飛唔可以好似某航空公司既fanfare咁話俾你知幾多分鐘之後到你。。。

各位,首先抱歉對今早處理程式上出現的問題,以及現時已有用戶買得到飛,先跟大家詳細解說一下:

上早10時正,我們發現有大量不知明連接到我們伺服器上作出攻擊,經過一輪修正後現在已成功阻擋某一方面攻擊。

現在我們正在優化分流,在接下來的時間,將會陸續有用戶成功買到演唱會飛,並會持續優化過程。希望用戶耐心等待,對此Popcon團隊為是次賣飛造成不便,深感抱歉,並承諾持續會進行改進,為大家帶來一個更好的賣飛平台。
Infinity & Eternity

其實我都唔知自己排緊定Hang左....又無顯示,又唔敢重登一陣又入唔番去.....
SAMMI 三米

其實有無人買到LOL

其實有無人買到LOL
Lewis 發表於 2019-9-16 14:17

我見有人買到....似係Random 俾人入去買
SAMMI 三米

仲有無23號既霏
都依家都仲未入到

popcon fb出post話尚餘少量門票, 叫大家欲購從速

真係哂時間
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

入到 三日都有飛

所有門票已經售罄

無啦啦話賣哂CLS

依家又有得排隊喎

依家又有得排隊喎
阻住 發表於 2019-9-16 19:12

真係ON_ APP

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Ki 發表於 2019-9-16 19:26

App已del

App已del
stephybest 發表於 2019-9-16 19:27

負評咗先好del

如果得22號就唔浪費data㩒, 果晚肯定唔得

其實佢點會突然可以加推霏補償大家既不便

唔del住,可能美蛋等陣就宣布加場過幾日再嚟多鑊

張敬軒 不了

衝去俾1分

唔del住,可能美蛋等陣就宣布加場過幾日再嚟多鑊
阻住 發表於 2019-9-16 19:32

加場多數無優先發售

張敬軒 不了
hehehaha 發表於 2019-9-16 19:41

今次仲繼續扮人妖著旗袍唱中國風女人歌

香港人真係好慘
呢排已經日日俾777同黑警玩緊
仲要俾張敬軒同陳奕迅玩埋一份
[已結束] Jayant Replay Awards 2023

今次仲繼續扮人妖著旗袍唱中國風女人歌
stephybest 發表於 2019-9-16 19:49

我理得佢遲啲去豐胸變性
但唔會想比錢睇啲on9嘢囉

香港人真係好慘
呢排已經日日俾777同黑警玩緊
仲要俾張敬軒同陳奕迅玩埋一份 ...
JayantL 發表於 2019-9-16 20:10

應該係俾城網東亞popcon玩
「微笑之中 接受還未有 答案。」

回復 90# misterben111

下個禮拜二又到城網喇
    唔買又對唔住自己

回復  misterben111

下個禮拜二又到城網喇
    唔買又對唔住自己
tony920701 發表於 2019-9-21 12:18

希望佢唔好再block我ip

回復 92# misterben111

你做過咩嚟
    同時間用十個瀏覽器牙

售票詳情如下:
《衛訊呈獻 張敬軒X香港中樂團盛樂演唱會》
香港體育館(紅館)
22-25/11/2019
$980, $680, $480

共 4 場,約 17 000 張門票於9月24日(星期二)上午10時起於城市售票網公開發售

回復  misterben111

你做過咩嚟
    同時間用十個瀏覽器牙
tony920701 發表於 2019-9-22 23:26

佢近幾次好多人咩都冇做過就被block Eason賣完之後三日先入得返個網

售票詳情如下:
《衛訊呈獻 張敬軒X香港中樂團盛樂演唱會》
香港體育館(紅館)
22-25/11/2019
$980, $680 ...
misterben111 發表於 2019-9-23 14:31

即係四面台

即係四面台
JayantL 發表於 2019-9-23 14:38

佢未出座位表

四面台Confirmed
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

張敬軒開咁多次紅館,次次都喺四面台,真係犀利

四面台Confirmed
Ki 發表於 2019-9-23 16:34

咁多黑色?痴線,點買?