返回列表 發帖
相隔一年,票價:$780>$980/$480>$680/$280 >$480

中樂團咁多樂手可以接受嘅,不過三場三面台實在太少
misterben111 發表於 2019-9-4 14:42

唔係四面台咩?佢好似不嬲都喺四面台

系囉啲人真系勁無腦唔識思考
攞住一啲所謂證據就話系
又話距支持太陽花同想去握黃某鋒手支持
就話距系囉. ...
Qmen 發表於 2019-9-5 02:45

但不得不承認佢確實喺大6被封殺咗,自從2014個次廣州演唱會之後,就冇喺大6開過,之前《歌手》嘅海報都影咗,都被cut埋,謝霆鋒搞個《決戰食神》喺北京上海廣州巡演,英皇歌手就喺佢冇份參與。而家佢一旦喺香港開show,大6班忠粉都會衝埋過黎睇,不過佢d粉絲應該大部分都喺廣東過黎,好過北上個班撈佬撈妹

「只是太愛你」今年係大6好紅 長據各大流行榜top 10位置
wzx0825 發表於 2019-9-5 09:10

估佢唔到吖,相隔咁多年居然會紅咗起身,就好似陳奕迅嘅浮誇一樣,初推出嘅時候唔紅,相隔幾年喺大6變咗神曲一樣

張敬軒開咁多次紅館,次次都喺四面台,真係犀利

聽講張敬軒勁唔想做
帥小寶` 發表於 2019-11-10 19:26

佢唔係入紙紅館好辛苦咩,連續兩年紅館開show,破曬記錄喇

英皇唔係諗住硬開呀?
ellybest 發表於 2019-11-12 23:38

乜你覺得英皇會驚咗唔開?

唔開一陣又比人話港獨軒
Flambeau 發表於 2019-11-15 13:18

咁佢愛港,喺人都知嘅喇

我唔明呢條友之前講咁多做咩.
認認真真,安分守己唱個歌咪得咯
搞到而家兩邊都不討好.
我只想去睇個演唱會而 ...
Kenny 發表於 2019-11-18 14:22

取消同佢個人原因無關掛?況且佢咁多年冇喺大6開show,都已經習慣咗喇,都唔旨在個邊市場

呢條友唔係講咁多野,而喺人地生活喺呢度,佢有佢言論嘅自由,佢有佢發表嘅權利。如果做d咩都要就住就住黎講,咁不如唔好做

唔好帶入太多政治元素,我只想靜靜地睇個演唱會而已.
Kenny 發表於 2019-12-4 11:01

張敬軒已經比何韻詩好很多喇,加入英皇之後,英皇幫佢做咗唔少功課