返回列表 發帖
相隔一年,票價:$780>$980/$480>$680/$280 >$480
lightupmylight 發表於 2019-9-4 14:23

中樂團咁多樂手可以接受嘅,不過三場三面台實在太少
「微笑之中 接受還未有 答案。」

唔係四面台咩?佢好似不嬲都喺四面台
lightupmylight 發表於 2019-9-4 14:59

通常有咁大隊樂隊做唔到四面,因為佢地要望指揮
    同埋今次樂隊都係主角如果四面台就要放幾十人係台中間
    三面台可以以撘到好高慳返好多位

佢之前話係四面台
不過我都好好奇成隊中樂會擺喺邊
同埋佢可以點樣走位

BTW
都幾貴下
貴過祖 同Eason同l ...
JayantL 發表於 2019-9-4 15:22

係囉 四面放晒樂手感覺好逼

其實popcon app到時有冇話要做左會員先買得?同埋係咪仼何張卡有master logo就買得?

popcon Facebook帳號有Q&A,我自己覺得,最好登記左會員,錄埋mastercard帳號先,到時搶票可以快d,有ma ...
uponand 發表於 2019-9-11 21:19

睇落好似幾方便,但唔知會唔會好似kktix咁秒殺

如果似kktix 就好啦,手速夠快就肯定買到,就怕佢個server 支持唔到咁大流量咋 ...
uponand 發表於 2019-9-11 21:59

呢方面我都驚,但又怕好似trip.com 咁未夠十點就賣l賣緊
    艾粒賣飛朋友9:58已經買到 最後攞飛個時發現已經係第254個order
    唉唔想好似Eason咁兩次都買唔到,優先買到就唔洗俾城網玩足全日

Popcorn app優先幾點開售?
JK_kwok 發表於 2019-9-14 10:13

十點

香港人真係好慘
呢排已經日日俾777同黑警玩緊
仲要俾張敬軒同陳奕迅玩埋一份 ...
JayantL 發表於 2019-9-16 20:10

應該係俾城網東亞popcon玩

回復  misterben111

下個禮拜二又到城網喇
    唔買又對唔住自己
tony920701 發表於 2019-9-21 12:18

希望佢唔好再block我ip

售票詳情如下:
《衛訊呈獻 張敬軒X香港中樂團盛樂演唱會》
香港體育館(紅館)
22-25/11/2019
$980, $680, $480

共 4 場,約 17 000 張門票於9月24日(星期二)上午10時起於城市售票網公開發售

回復  misterben111

你做過咩嚟
    同時間用十個瀏覽器牙
tony920701 發表於 2019-9-22 23:26

佢近幾次好多人咩都冇做過就被block Eason賣完之後三日先入得返個網

即係四面台
JayantL 發表於 2019-9-23 14:38

佢未出座位表

今日竟然輕易買到尾場680x4 感謝主

不是改期?
我估軒仔都唔想做....

下個紅館檔期俾左邊個?
l00540 發表於 2019-11-15 19:42

下個係開25場嘅Eason

聽講有可能會唱一首兩個字既side track
張軒都話首歌ok
想聽好耐好耐,期待下先 ...
Wing1211 發表於 2019-11-21 09:05

取消咗啦...