返回列表 發帖
期待已久, hinsideout 入面水嗰part 好震撼,今次同中樂團crossover ,個人覺得係繼上次港樂音樂會後又一個考牌作,Johnny Yim同伍卓賢做音樂總監,除左期待大熱作嘅全新編曲,亦希望張軒可以發掘自己一d 被大眾遺忘嘅sidetrack融入中樂編曲再呈現。
偶像全部也不倒  爸媽以後也安好
最好 我在意的 任何面容都 不會老

但不得不承認佢確實喺大6被封殺咗,自從2014個次廣州演唱會之後,就冇喺大6開過,之前《歌手》嘅海報 ...
lightupmylight 發表於 2019-9-5 08:17

無封殺,佢近幾年無大陸工作機會只係主辦方衡量後嘅商業決策,
qq音樂等音樂平台還是可以聽的,今年六月佢都有低調參加廣州嘅大灣區晚會

張軒IG 今日更新,為左打擊黃牛,下周一會啟動歌迷會重組登記工作,想多個機會買演唱會飛嘅朋友要留意啦

其實popcon app到時有冇話要做左會員先買得?同埋係咪仼何張卡有master logo就買得? ...
misterben111 發表於 2019-9-11 20:27

popcon Facebook帳號有Q&A,我自己覺得,最好登記左會員,錄埋mastercard帳號先,到時搶票可以快d,有mastercard logo嘅信用卡就OK

睇落好似幾方便,但唔知會唔會好似kktix咁秒殺
misterben111 發表於 2019-9-11 21:32

如果似kktix 就好啦,手速夠快就肯定買到,就怕佢個server 支持唔到咁大流量咋

呢方面我都驚,但又怕好似trip.com 咁未夠十點就賣l賣緊
    艾粒賣飛朋友9:58已經買到 最後攞飛個 ...
misterben111 發表於 2019-9-12 00:53

提前半個鐘refresh應該OK啦掛

有無人成功買到?pop con今次真係倒自己米,無咁大個頭就唔好戴咁大頂帽啦

剩係得$980同$680
有無美會員上年幫襯過,貴霏可以坐到幾前?
阻住 發表於 2019-10-17 14:11

上年唔可以作準,上年618係KKBOX專場,KKTIX應該包左公售外嘅全部飛

以為舊年優先訂霏都係搵kktix...
阻住 發表於 2019-10-17 21:06

舊年優先訂飛係建行

【溫馨提示】11月張敬軒×中樂團演唱會,相對一般演唱會來說形式較為不同,是偏向高雅、有藝術性的音樂會形式,因此提醒大家盡量準時入場以尊重表演者,並且不建議大家帶燈牌、熒光棒、發光頭飾等前往觀看。謝謝大家。

邊度寫?
JayantL 發表於 2019-10-30 19:50

未有官方公佈,你當係小道消息

會按計劃去香港睇張軒演唱會,希望決定去睇嘅朋友都平安順利!
希望演唱會順利進行,亦希望主辦體恤社會環境允許退票。

cm人買咗香檳未呀?
恭喜你地有排都見唔到佢
恭喜晒
littlek 發表於 2019-11-15 20:16

我真係希望佢可以快d遠離香港呢個是非地,去外國進修,
17年因為狗仔病重取消左,希望今次補番

突然醒起....是咪呢幾日點都要去攞霏先?
阻住 發表於 2019-11-22 18:04

應該就係啦,唔明可以打去英皇問下

依家香港都無人想睇
唔洗浪費地球資源
hehehaha 發表於 2019-11-29 23:48

你呢d典型黃絲思想,口講爭取民主自由、實質非常專制,你唔想睇咪算,
點解要剝奪其他人想睇演唱會嘅自由?