返回列表 發帖
His傻hk: 家謙係獨立歌手,再講就告你誹謗
Also his傻hk: 英皇歌手攞男金就即係Gin冇女金,完。

{: ...
JasOh103 發表於 2024-2-20 11:53

再講擇埋你名吖嗱

香港back number = 日本五月天 = 台灣Dear Jane

【法識學堂】曾比特話自己係戲中只係偷咗小小錢,同伴就偷得多D!
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

聽講有位CM狀元好反gin...
WZA111 發表於 2023-12-14 09:55

聽力正常嘅都會反佢啦
Aga,Fiona Fung fan

甄子丹19歲囡囡甄濟如以唱作新人加入樂壇 推出首支單曲《idk》

Jasmine在首支單曲《idk》中與多位音樂人合 ...
梨胃言 發表於 2023-7-29 00:10

聲底嘈又銀耳,咬字又驚嚇,死返去做model啦

蕾語錄

1. 問在頒獎禮上輸哪位唱作人才氣?AGA:「方大同」,On仔:「蔡健雅」,陳蕾:「林家謙」。
2. 但一場突如其來的俄烏戰爭令陳蕾察覺:「世界原來會不和平」,更改變了這首歌取材,加入了戰爭這個元素
3. 「我冇諗過呢個世界會有戰爭」
4. Nathan之事確曾引起極大迴響,她一度哽咽表示,「我在意真實存在喺我身邊嘅人嘅感受,多過外界我唔認識嘅面孔」

蕾語錄

1. 問在頒獎禮上輸哪位唱作人才氣?AGA:「方大同」,On仔:「蔡健雅」,陳蕾:「林家謙」。
2. 但 ...
bagfgfcde 發表於 2024-3-8 19:42

成為diva嘅必備語錄

蕾語錄

2. 但 ...
bagfgfcde 發表於 2024-3-8 19:42

5. 陳蕾在首場個唱曾說:「瑕疵一定有㗎,但你哋寧願睇我小心翼翼,定係帶住瑕疵放開嚟唱,我都會擁抱所有嘅瑕疵,依家有好多科技會令到演唱會嘅聲音完美少少,但我哋冇呢啲嘢嘅,走音嗰啲由佢走,人性嚟㗎嘛,呢啲都係我當下情緒。」

淫滯淤都可以做歌手(樣子、聲線俱無),富爸爸好偉大啊

至於愛女甄濟如早前以歌手身份正式出道,作為開明好爸爸的甄子丹,認為每個父母亦會與子女分享自己的人生經驗,但是他認為讓子女親自闖闖更有意義:「而家後生仔女好聰明,佢哋有自己諗法,亦都應該畀佢哋嘗試自己去闖一闖。因為無論成與敗,一時嘅失敗唔等於將來唔會成功,有時有少少挫折反而知道人生條路點樣行,我同太太都用比較開明嘅方法同佢哋相處。」對於將來與女兒在演藝上的合作,甄子丹暫時沒有想法,並謂:「順其自然啦。初初我哋冇諗個女走呢行,的而且確由細到大佢好鍾意音樂,9歲開始唱歌,14歲已經寫咗好多首歌呢方面的而且確係有天賦。最初好多唱片公司想簽佢,但我哋一直都想佢讀好啲書先,到後來我發覺佢真係食呢行飯有呢方面嘅天賦,所以而家由佢享受吓先,汲取多啲經驗。」

紅字=人唔笑狗都吠

至於愛女甄濟如早前以歌手身份正式出道,作為開明好爸爸的甄子丹,認為每個父母亦會與子女分享自己的人生經 ...
agafan4ever 發表於 2024-3-9 00:56

JY提咗兩次MC
離不開 留不低

JY提咗兩次MC
LoveMirkay520 發表於 2024-3-9 01:06

嗰句係佢老豆講,講完唔打冷震嗰吓先好嘢

Loong9(隆奶)出道

投(Why You)好聽嘅應該同舒文一樣聾,本身(Aga)音色已經唔好聽,仲要加強難聽程度
唱到吊頸受難咁,咬字又差,嘥了林夕的詞,唱LIVE應該好趕客

離不開 留不低

LoveMirkay520 發表於 2024-4-1 13:33

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

LoveMirkay520 發表於 2024-4-1 13:33

兩大
即係邊個先係一姐

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
不正常人類推介榜 2024 Week 18
1. Diff. - Gin Lee 2. 那讓我們一起 - mansonvibes 3. 靈魂有路 - 雷同二友

東方日報
2022年5月4日

環球歌手李幸倪(Gin Lee)對於「宿敵」江海迦(AGA)盛傳過檔華納懵然不知,但表示無論如何都會衷心祝福對方,又賣口乖表忠,指自己已與「娘家」續約,絕無異心

談到同公司的「宿敵」江海迦(AGA)約滿過檔華納,Gin Lee說:「唔知。(同佢好少聯絡?)呢排同個個都少,不過嚟緊我會見到佢,到時大家傾吓。(成日傳你哋不和,少咗個勁敵?)邊有咁嘅事?佢無論作出乜決定,都衷心祝福佢。」Gin Lee又不諱言與環球合作8年,早前已續約:「點都會繼續同呢間公司合作。」

gin lee大話精

Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

不正常人類推介榜 2024 Week 18
1. Diff. - Gin Lee 2. 那讓我們一起 - mansonvibes 3. 靈魂有路 - 雷同二友

threads見到
本身臨瞓會講“goodnight loveyou”
後尾懶 演變成”gnly”
之後經過一番激烈討論
覺得”gnly”嘅讀音係”gin-lee”
於是依家就直接send gin lee做晚安貼圖

threads見到
本身臨瞓會講“goodnight loveyou”
後尾懶 演變成”gnly”
之後經過一番激烈討論
覺 ...
梨胃言 發表於 27/4/2024 12:57