返回列表 發帖
好多廢話好煩
onstar 發表於 2020-3-2 20:05

hehehaha 發表於 2020-3-2 20:16

求秒block
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

頂住咗啊

頂住咗啊
timc524 發表於 2020-3-3 22:14

周樂兒: 「啊 ~ 啊 ~~」
張靜梅 : 「為甚麼有配樂 ? 」
周樂兒: 「啊 ~ 啊 ~~」
張靜梅 : 「周樂兒 !」
同學 A : 「乜料呀 ? (恥笑) 」
周樂兒: 「啊 ~~ 」
周樂兒: 「啊 ~~ 」
同學 A : 「乜料 !? (紅都面哂 + 含羞咁笑) 」
周樂兒: 「啊 ~~ 頂住左 」
周樂兒: 「嗯 ~~ 」
周樂兒: 「嗯 ~~ 」

精神反裂

垃圾又俾人停職,大快人心
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

Colin Mak
14 mins ·
廣東爆谷 5-3-2020

字典與聖經 - Juno, 林嘉欣
青山黛瑪 - 何韻詩
MAD - AGA
黑色喜劇 - Twins
喜劇收場 - 洪嘉豪

陳蕾唱歌

垃圾又俾人停職,大快人心
帥小寶` 發表於 2020-3-5 21:44

好開心呀。。

陳蕾唱歌
hehehaha 發表於 2020-3-6 16:30

唔係笑話。。

五毛是個笑話
再將我相信的如煙火般綻放

陳蕾唱歌
hehehaha 發表於 2020-3-6 16:30

林家謙唔做幕後
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

林家謙唔做幕後
JasOh103 發表於 2020-3-6 21:09

張敬軒四次男金

張敬軒四次男金
hehehaha 發表於 2020-3-6 21:25

蔡健雅只拎過三屆金曲歌后

bagfgfcde 發表於 2020-3-6 22:36

都仲排緊第一丫

bagfgfcde 發表於 2020-3-6 22:36

紅色XX鞋 原來幾好聽

紅色XX鞋 原來幾好聽
hehehaha 發表於 2020-3-7 19:02

The weepies 版本呢

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

**** 本內容被作者隱藏 ****
b01091018 發表於 2020-3-7 22:28

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

又要睇勁歌金曲聽hana你不是她
hinhinhin 發表於 2020-3-7 23:06

一星期前盲撐紫尿楊班小粉紅
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

勁流利

勁流利
帥小寶` 發表於 2020-3-9 01:44

臭X。。

港灣失禁也白雪紛飛

勁流利
帥小寶` 發表於 2020-3-9 01:44

心穎好真
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

心穎好真
John 發表於 2020-3-9 10:42

好大食。。。

楊明
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

楊明
b01091018 發表於 2020-3-9 12:41

垃圾

楊明
b01091018 發表於 2020-3-9 12:41

藍屍。。

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-9 18:52

hehehaha 發表於 2020-3-9 19:06

hkwilliamsiu 發表於 2020-3-9 19:17

討論都廢事
浪費時間

hehehaha 發表於 2020-3-9 19:06

本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

帥小寶` 發表於 2020-3-9 20:29

缺 一 不可

今日笑話 : 發帖榜第1位

帥小寶` 發表於 2020-3-9 21:19

好好笑

林鄭著橙色衫

時裝災難

有無人追開肥姨姨 佢真係好搞笑

呀姐唱一個女人和浴室同荃式空間會點?

想聽中樂版一個女人和浴室
我們都是這樣長大的
荃式空間
mosesming 發表於 2020-3-8 19:00
再將我相信的如煙火般綻放

帥小寶` 發表於 9/3/2020 21:19
笑唔出SOR -_-

Herman Ho

cm實後悔Ig不post勁歌金榜,無得講家謙bb冠軍
hinhinhin 發表於 2020-3-11 20:57

.

.
hehehaha 發表於 2020-3-11 21:02

好lun煩

浪漫大本型

型人道

我係軒迷都覺得男金已經夠數,如果有第5次已經平張學友,根本無咩需要,個人最想軒有至尊歌/至尊碟
1d14 發表於 2020-3-14 13:30

2007年度叱咤樂壇流行榜頒獎典禮 - 叱咤樂壇至尊歌曲大獎《酷愛》 ???????????

叱吒至尊唱片 (截至Week 08)

01 Detour 馮允謙 88
     愛斯基摩人之吻 18+19+16+29+6

02 Hello Stranger 李靖筠 5
     第千次重逢 5

荃粉覺得受到威脅
mosesming 發表於 2020-3-17 16:48

2020年仲講緊七十歲的女歌手

Mainland China         cases 80,928        deaths 3,245