返回列表 發帖

有冇人留意到903今年已經全BAN MIRROR嘅歌
完全冇得上榜 (except 姜濤's 鏡中鏡 作品的說話 / 柳應廷's MM7 離別的規矩 / 陳卓賢's 留一天與你喘息 Got U / 李駿傑's 半 / 盧瀚霆's Mr. Stranger / 江x生's REBOUND 信之卷 / 呂爵安's Elevator / Mirror's Innetspace)
係囉,點解嘅?

有冇人留意到903今年已經全BAN 環球嘅歌
完全冇得上榜 (except 江海珈's Tomorrow / 陳凱詠's Long D / 石山街's 先知)
係囉,點解嘅?

有冇人留意到903今年已經全BAN MIRROR嘅歌
完全冇得上榜 (except 姜濤's 鏡中鏡 作品的說話 / 柳應廷's MM7 ...
Yan 發表於 2022-5-30 11:42

你數曬solo出黎但係無團歌 點解嘅

都係同一個問題 del post未?!
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

有冇人留意到903呢兩年已經全BAN GIN LEE嘅歌
完全冇得上榜 (except IDK)
係囉,點解嘅?

你數曬solo出黎但係無團歌 點解嘅
kel_kelvin 發表於 2022-5-30 14:34

OK thanks I have added  (except Mirror's Innerspace)

李幸倪(英語:Jeanie Lee,1987年8月26日-),藝名Gin Lee,環球唱片旗下女歌手,2011年在香港樂壇出道。

OK thanks I have added  (except Mirror's Innerspace)
Yan 發表於 2022-5-30 16:26

仲有12
Anyway 見到不公義嘅事情就應該講出來!要堅決說出來!

大家都好聽幸倪嘅話

仲有12
Anyway 見到不公義嘅事情就應該講出來!要堅決說出來!

大家都好聽幸倪嘅話 ...
kel_kelvin 發表於 2022-5-30 16:55

Jeanie長期被dog 03打壓
做吓樣播下就想收我哋聲
They are just being really naive!

係囉,點解嘅?係咪會成為新既 XX已死/ Talent always wins
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

係囉,點解嘅?係咪會成為新既 XX已死/ Talent always wins
JasOh103 發表於 30/5/2022 18:34
漏咗個

漏咗個
kwanie 發表於 2022-5-30 18:36

OK thanks, I have added…

Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

OK thanks, I have added…
JasOh103 發表於 30/5/2022 18:40
原來係成SET 嚟

原來係成SET 嚟
kwanie 發表於 2022-5-30 18:43

最後del埋嗰post就禮成

王菀之同軒公留白The show must go on YouTube 留言

On 9 jai
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
再將我相信的如煙火般綻放

成日話邊個黃邊個黃
係咪黃系d尿度
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

王菀之同軒公留白The show must go on YouTube 留言

On 9 jai
kaman921 發表於 2022-5-30 19:37

同冼剩種以為自己好重要
然後叫張敬軒唔好比佢啲新聞影響一樣

同冼剩種以為自己好重要
然後叫張敬軒唔好比佢啲新聞影響一樣
梨胃言 發表於 2022-5-31 14:46

條片個重點咪即係 你 邊 位 啊 ?

流行榜post 嘅痴線討論仲要持續多幾耐

係咪直到國慶

想知笑話區係咪移咗去Cool Chart搞

成個Cool Chart慘遭騎劫
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

流行榜post 嘅痴線討論仲要持續多幾耐

係咪直到國慶
wing 發表於 31/5/2022 15:57
2047 啦
(希望有)

都係等佢del post 算,講完又要Del真係冇guts
好攰,但係都未温曬,可以收檔
( ´•̥̥̥ω•̥̥̥` )

Jace雖然係醒目女
但始終太後生,被壞人誘騙去唱《收X多謝》呢D踩鋼線嘅歌   
Jace以後最好跟番師姐AGA唱療情傷嘅歌
發放正能量
咁佢一定前途無可限量!
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

林曉峰奪惠州最受歡迎男歌手

41歲的關智斌(Kenny)熱愛滑水,身形弗爆的他今晚(24日)在社交網貼了滑水照,留了鬚的Kenny半裸騷肌曬太陽,Man到爆,Kenny簡單留言:"Summer time",MIRROR副隊長江x生(AK)則搞笑寫道:「目測D級(Cup)。」
在這畢生不滅 無極的狀態

九道痕跡我覺得比唔少出道十年以上嘅歌手任何一張專輯都好喎
LINK

梨胃言 發表於 2022-7-10 16:09

13個正評!
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

13個正評!
on07111 發表於 2022-7-10 16:17

多過負評

梨胃言 發表於 2022-7-10 16:09

係唔係講緊幸兒
Btw 小妍好勁 原本人同歌都唔紅
宜家靠打手同偽haters變到好紅

係唔係講緊幸兒
Btw 小妍好勁 原本人同歌都唔紅
宜家靠打手同偽haters變到好紅 ...
GaracyTan 發表於 2022-7-10 16:38

希望Gin粉扮迦粉反Gin

哈哈哈 笑死人
咁叫有公信力?

唔該啲多管閒事者行開 我笑緊
唔係嘈

作口孽就真係有karma啦maybe劏房戶唔識世界
魂冇影啲歌真係好難聽

周日舉行的頒獎典禮將由鄭裕玲、崔建邦、李志剛、黃天頤擔任司儀,並透露開場將會有高潮
離不開 留不低

准我 長埋地殼 令這土壤 鋪上
前人踏過足跡

生生今次出事啦
an_kp_on_edge 發表於 2022-7-22 17:29

由今天開始計起要全力反生

生生今次出事啦
an_kp_on_edge 發表於 2022-7-22 17:29

生生你做咩啊/.\
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

生生今次出事啦

生生反安

笑到斷氣

咁全部組合係咪當合唱?

笑到斷氣

咁全部組合係咪當合唱?
kaman921 發表於 2022-7-22 22:42

仲有一種拆法嘅 12個抽一個就featuring 11個 咪可以係獨唱囉

點解我會變咗謝大媽fans
魂冇影啲歌真係好難聽

點解我會變咗謝大媽fans
stephybest 發表於 23/7/2022 17:43

呢啲槍林彈雨嘅post 都係少入為妙

mark中舊壇自己個衰名 差d唔記得自己係咁中二

生生反安
梨胃言 發表於 2022-7-22 20:01

Oh 安 and 安
在這畢生不滅 無極的狀態

Oh 安 and 安
losyes 發表於 2022-7-24 02:20

好明顯特登

今晚有一個笑話嘅晚會
李志剛都係笑話

簽名被屏蔽

黃天頤同Jay Fung也是笑話嗎?
Hanson 發表於 2022-7-24 16:58

要講麻煩你去番實況直擊PostThx

睇到COOL CHART某個post d 留言就好笑

有時真係分唔到啲笑話係扮膠定真心膠

Viutv 鬼得閒理佢咩

劉德華望推動音樂共融重現四台聯頒:ViuTV都一齊做