返回列表 發帖
原來又負分
唔怪得有新ac
放空 發表於 2020-2-1 21:55

好少可見到乞丐
Week 17   1. the Pink Room - 王菀之   2. 面對後悔的各種方法 - 衛詩   3. 唯一 - 吿五人

今WK997 NO.1應該係泳VS豹
酷愛903 發表於 2020-2-8 16:17
47. Bring Him Home
2021Week17 柳應廷  -  狂人日記
2020Summary

「明明負分轉眼變成零分」 (紅綠燈1.0 version)
l00540 發表於 2020-1-31 09:07
2020Summary

Best Actress in Leading Role:
Carrie Lam

一人一個最完美香港高官陣營名單
香港特首:梁天琦
政務司司長:鄺俊宇
財政司司長:李嘉誠
律政司司長:譚文豪
衛生局局長:杜汶澤
旅遊發展局局長:何韻詩
警務處處長: 黃秋生
醫管局局長: 黃之鋒
消防處處長:王喜
教育局局長: 陳淑莊
康樂及文化事務署署長:徐小鳳
立法會主席:楊岳橋
如出走 身處死角 逃不走 走遍低處 無出口 只有這傷口

從何時開始忌諱空山無人
從何時開始怕遙望星塵

競猜下一個分身
AC 名:林鄭月娥

Best Actress in Leading Role:
Carrie Lam
hehehaha 發表於 2020-2-10 20:04

Best Director:
Winnie The Pooh!!!

究竟一個人現實生活中有幾失敗先會喺網上不斷俾人ban極都仲要唔知醜咁死出嚟開分身刷存在感???

Hi 老母彤~ 你經理人話黃絲是廢青呀 你咁愛國肯定都好認同佢講既野啦? 呀同埋 我好想聽多次你係大陸歌頌中國個首歌呀
幾時會再唱LIVE?  (唔係播碟果啲Live喎) 我想要既係有喘氣聲既live. 不tune聲不Mic嘴♬ ♬我亲爱的祖国更加美丽和谐 昂扬屹立新世界♬ ♬ 仲有呀 唔好再係ig隱藏人留言啦 咁唔大方既?
我朋友睇唔到我係你度留言,得我自己先睇到,搞乜咁陰濕呀☹️
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 17
1. Citypop 2. 千世書 3. I'M FINE, THX.

鬼上身
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

點解我會識唱歌?
因為聽謝安琪啲歌
聽聽下就識唱!

黃瑋中出咗新碟
cm竟然冇人講

黃瑋中出咗新碟
cm竟然冇人講
hehehaha 發表於 2020-2-18 21:33

我頭像
Week 17   1. the Pink Room - 王菀之   2. 面對後悔的各種方法 - 衛詩   3. 唯一 - 吿五人

黃瑋中出咗新碟
cm竟然冇人講
hehehaha 發表於 2020-2-18 21:33

笑話區
2020Summary

笑話區
b01091018 發表於 2020-2-18 22:12

黃瑋中出咗新碟
cm竟然冇人講

黃瑋中出咗新碟
cm竟然冇人講
hehehaha 發表於 2020-2-18 22:19

好幽默

黃瑋中出咗新碟
cm竟然冇人講

.........居然笑了 okay
twenty-seven 盧凱彤
https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一片白雲 找一些古怪路人
找一種色叫 光陰

Dusty Bottom

本帖隱藏的內容需要積分高於 612 才可瀏覽

本帖隱藏的內容需要積分高於 721 才可瀏覽

今年三月可以增設最幽默會員大獎

#英王旗下基本都系黃
2020Summary

阿茲與海默 - 黎曉陽    35個五分
零分 - JUDE    45個五分

原來一首好歌
都不及一首普通k歌

原來一首好歌
都不及一首普通k歌 ...
hehehaha 發表於 2020-2-23 23:13

拼命無恙有74個五分

拼命無恙有74個五分
bagfgfcde 發表於 2020-2-23 23:23

CM人
#用眼聽歌
#口味窄過處女洞
#樂壇已死

原來一首好歌
都不及一首普通k歌

三台冠軍歌夠祗有7個五分,32個一分

#Cool Cafe 發帖榜 2020# Ready For It ?? - [閱讀權限 255]

煞景=殺警?

STEPHY 真暗黃
我在乎~~~~我在乎~~~~~

STEPHY 真暗黃
henhenhen 發表於 2020-2-27 21:24

Stephy歌曲包括
紅組加油!(Cookies)
小紅帽
藍孩子
女兒紅

Stephy歌曲包括
小紅帽
藍鞋子
女兒紅
hehehaha 發表於 2020-2-27 21:31
2020Summary

Stephy歌曲包括
小紅帽
藍孩子
女兒紅

金光燦爛
我在乎~~~~我在乎~~~~~

Stephy歌曲包括
小紅帽
藍孩子
女兒紅

方力申藍定黃?
十分愛
好心好報
好好戀愛仲聽緊

一人一個最完美香港高官陣營名單
香港總統:梁天琦
政務司司長:鄺俊宇
財政司司長:李嘉誠
律政司司長:譚 ...
kaman921 發表於 2020-2-11 17:46

fixed

黃瑋中出咗新碟
cm竟然冇人講

隻CD中間都叫做有個窿嘅。。。

Odd couple

仲陰功過董折 + 浦銘心
Jason's Playlist 2021 Week 15
#1 千世書 | The Hertz

講個笑話俾你聽吖

林鄭月娥

你真係好叻呀 從心底裏欣賞你
香凝 詩欣為什麼不回覆我
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 17
1. Citypop 2. 千世書 3. I'M FINE, THX.

利 物 浦 。
林家謙精神健康關注組!
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 16 (17/4/2021)

1. 千世書 - The Hertz  2. 二次人生 - 陳健安  3. 玩咗先至瞓 - 鄭中基  4. 今天我不想做嘢 - 張進翹  5. 留下來的人 - C AllStar

隻CD中間都叫做有個窿嘅。。。
RVHOCPC 發表於 2020-3-1 00:06

個窿好窄

個窿好窄
hehehaha 發表於 2020-3-1 03:49

可能佢夠用呢。。。

可能佢夠用呢。。。
RVHOCPC 發表於 2020-3-1 05:36

慘

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

想報驚

**** 本內容被作者隱藏 ****

想報驚
-Prince- 發表於 2020-3-1 15:59

期待propic

想報驚

等我suggest埋下次可以叫
切夫之痛
一夫多妻

等我suggest埋下次可以叫
切夫之痛
一夫多妻
hehehaha 發表於 2020-3-1 16:16

愛夫堅

想報驚

好高質喎

受字入面造個心

聽完youtube堆業餘cover後,零分J其實都唱得唔差
lmml4 發表於 2020-3-2 18:46
C.Y. Music Awards 2020 [結語]
Cyrus Top 20 2021 [WEEK #16]
01 Sorrowful / WHIZZ 02 Master Class / 姜濤 03 Warrior / MIRROR