返回列表 發帖
某位唯一上過舊大台嘅CM會員,
見佢講咗一次舊大台某選秀節目嘅extra評語後,之後就冇再講
唔知係咪俾同行& ...
米色蘇 發表於 2022-9-20 06:02

唔係因為佢淨係做左嗰幾集嘅評判 所以淨係理嗰幾次咩

唔止啦,佢都做咗幾乎一半集數個節目嘅評判
米色蘇 發表於 2022-9-20 23:38

原來如此 咁真係唔知佢了

係咪H會員開咗新account
梨胃言 發表於 2022-10-20 22:12

H會員九月頭被禁止訪問 同佢註冊日期不符 同埋佢講嘅嘢都唔係H會員嗰type嘅

“老用戶”呢啲用語好似曾相識
勾起咗g會員嘅回憶
kenneth 發表於 2022-10-20 22:20

嗰時我仲未正式註冊account/啱啱註冊冇耐 淨係記得係咁見到個花姐癲曬咁鬧人 之後就係黃妍 vs Mag嘅天下了

V會員估榜係咪估慢咗一個星期 唔係好對路喎

Humeny 發表於 2022-11-15 00:51
嗰度成日overrate豹...
唔係話豹差
但上次下流社會live唱到咁都仲好意思講最唱得

小鹽越反越紅
Humeny 發表於 2022-11-17 14:50
點解Jasmine同阿鹽同期爆左上去嘅

亞軍叫黃洛妍  應該係Google Trend計埋落黃妍到

FYI: If you search for a term: You get resul ...
Humeny 發表於 2022-11-17 15:04
咁差㗎咩google search 用個腦諗吓都知加咗個字喺前面/中間/後面 想search嘅嘢都完全唔同啦…

呢個節目咩事 嚴選兩個噴performance Glitterfalls仲要唔知咩事勁細聲

人如其歌名
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

E?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

香港藝人高爾夫協會 (AGA)
LoveMirkay520 發表於 2024-1-29 20:46
國際臨床指引聯盟 (Guidelines International Network, GIN)