返回列表 發帖
CM人之惡夢
HOTMAN 發表於 2020-1-29 10:26

我都係00後wor

我地全部見樣嘅!

做咩各大d人會喺度討論台慶

Gin Lee’s tag on last.fm
ginleehatesyou
WZA111 發表於 2022-1-17 11:30

李幸倪恨你

某po花生指數急升 雖然嘈得好低質

可惜冇發帖榜...
否則我會提名情侶大獎
WZA111 發表於 2022-3-21 20:18

本身諗過得閒嘅話 就算冇每日報榜 都可以整嗰投票頒下獎

最後都係冇時間

無嘢搵嘢嚟鬧 笑死

唔好由各大擴散開去 唔該

CHH 啲留言不嬲都係玩唔認真咖嘛
未返返到去以前「5 fun」好似discovered咁咪已經好好 ...
Nicholas 發表於 2022-5-25 15:49

小編

有冇人留意到903今年已經全BAN MIRROR嘅歌
完全冇得上榜 (except 姜濤's 鏡中鏡 作品的說話 / 柳應廷's MM7 離別的規矩 / 陳卓賢's 留一天與你喘息 Got U / 李駿傑's 半 / 盧瀚霆's Mr. Stranger / 江x生's REBOUND 信之卷 / 呂爵安's Elevator / Mirror's Innetspace)
係囉,點解嘅?

你數曬solo出黎但係無團歌 點解嘅
kel_kelvin 發表於 2022-5-30 14:34

OK thanks I have added  (except Mirror's Innerspace)

原來係成SET 嚟
kwanie 發表於 2022-5-30 18:43

最後del埋嗰post就禮成

個扣分標準真係咁難明咩

懷疑某啲會員通識拎u

討論男女歌手獎拎hit唔hit嚟講 討論我最喜愛反而又講番歌曲質素

379蚊一盒必利痛 :)
Nicholas 發表於 2023-1-5 10:43

唔理牌子嘅話其實有好多好平嘅撲熱息痛

例如呢 我折墜到買左大國果d唔知咩感冒茶
Nicholas 發表於 2023-1-6 14:58

可以搵間有pharm嘅萬寧屈臣氐問下
本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

timc524 發表於 2023-1-24 19:29

可以直落去楊生屋企拜年

MIZU MV留言
大家小心聽吓,其實隻歌係參考容祖兒嘅 Lucky Star   行內人一聽就知

...
WZA111 發表於 2023-6-8 23:45

之前先有人話dum dum = lucky star
祖祖真係好inspiring

運輸署長羅淑佩今日接受商台節目訪問,討論有關的士服務的議題時,就透露原來佢係男團Mirror成員陳卓賢(Ia ...
WZA111 發表於 2023-7-10 15:20

呢個可以拎去貼堂

運輸署長羅淑佩今日接受商台節目訪問,討論有關的士服務的議題時,就透露原來佢係男團Mirror成員陳卓賢(Ia ...
WZA111 發表於 2023-7-10 15:20

有網民就在陳卓賢歌迷IG片段中發現,上周六(9日)Ian在機場拍攝節目期間,自稱「Hellosss」的羅亦有出席,並一直默默緊隨其後,滿面笑容地注視偶像。房屋署回應本報查詢時確認,羅淑佩當晚有參與活動,強調她在私人時間參與,無影響她日前參與暴雨後善後工作。

好實際一個問題,你地試試問“非”Ginlee Fans :
咁多位,你地覺得GinLee邊首歌最出名?
A回答:“今天終 ...
JasOh103 發表於 2023-11-17 14:14

以至於街知巷聞,相信無人會dislike呢首歌
其他例子仲有《記憶棉》《零分》

bagfgfcde 發表於 2023-12-19 13:51

CM男神sss
1.雷有輝
2.舒文
3.張學友

流淚行勝利道 1
無條件 1
四季 1
失魂記 7
心之科學 1
我們都是這樣長大的 (1)
呼吸有害 1
Ciao 1